Snel en uitstekend

Bestelling snel en netjes verzorgd

Was makkelijk onze broek te vinden snel geleverd en correct geleverd was top service

Snel geleverd, goede service!

Nu de winkel dicht is blij dat ik op deze manier toch kan shoppen!!

Snel en betrouwbaar

Zaterdag besteld en dinsdag al geleverd. Ben blij met mijn nieuwe trui. Twee maten besteld en ik vind het een goede service dat je gratis kunt retourneren. Top!

Gewoon goed xo als gewoonljjk

Alles gewoon goed geregeld zo als altijd in de shop en in de winkel

Goed service en een leuk assortiment tegen leuke korting

Je jullie hebben vanaf het begin af goede service en een leuk assortiment, daar de lockdown kan je heel gemakkelijk kleding bestellen en het wordt super snel geleverd

Ik bestel altijd mijn jeans hier. Altijd goed!

Top geregeld!

Bestellen, leveren en retourneren ging snel en gemakkelijk. Fijne shop!

Altijd goed!

Snelle levering en ruilen gaat snel en gemakkelijk!

Levering prima, retourzending slechte communicatie

De levering van de bestelling was op zich prima geregeld. Ik moest het artikel echter retourneren omdat de maat niet goed was, retourzending via antwoordnummer ook prima! Tegelijkertijd een andere maat besteld, na 1 week nog niets gehoord of ontvangen. Blijkt het geld terug betaald te zijn, artikel zal waarschijnlijk niet leverbaar zijn in kleinere maat, hoewel het op de website wel beschikbaar is. Erg onduidelijk, jammer, ga nu maar ergens anders online shoppen!

supergoede service!!!!

Een hele fijne webshop ( ook winkels) in deze tijd met grote collectie en prima service!

Compliment!

Mooi site, snelle verzending, goede service bij omruiling. Mooi artikel voor mooie (aanbiedings)prijs.

Goed, als altijd

Bestelling was vlug geleverd Mooie kleding Helaas verkeerde maat besteld Terug betaling was ook snel geregeld

Prima ervaring

Heb al vaker besteld hier en altijd tijdig en goed de broeken ontvangen, jammer alleen dat de kortingscode die je erbij krijgt niet kunt gebruiken want het mag niet al afgeprijsd zijn..

Alles ging heel vlot en dat in deze moeilijke tijd chapeau hoor

Goeie Jeans voor prima prijs

Zo besteld, snelle levering en goeie service bij het ruilen voor een kleinere maat en retourzending.

Bestelling snel geleverd

Bestelling was snel geleverd! Jammer genoeg waren de spijkerbroeken niet goed, dus geretourneerd.

Makkelijk online besteld en snel opgehaald

Makkelijk online besteld en snel opgehaald

Was voor mij de eerste keer dat ik digitaal bestelde. Is me 100% meegevallen. Ga ik vaker doen. Alleen jammer dat sommige leuke shirts (en truien) niet in XL te bestellen zijn. Hoe kan ik dit eventueel toch oplossen?

prima service en handig in deze tijd!

Snel geleverd en mooie broek. Helemaal tevreden

hele goede service,,, Fijn geholpen aan de telefoon.

kon geen broek vinden voor mijn man. aangezien naam van de broek nergens te bekennen was.. uiteindelijk wel een broek besteld,, maar helaas paste toch niet...Dus afwachten tot de winkels open zijn....

Prima, vlotte bezorging. Geen klachten.

Hetzelfde als boven.

Geen op- of aanmerkingen

Zat keurig verpakt, geleverd zoals besteld, in goede staat

voldoet aan mijn wensen

snelle levering,keurig verpakt, direct geld terug gestort. Bedankt.

Walstraat 75

4381 GD Vlissingen