Snelle correcte levering

De jeans werd de volgende dag al bezorgd.

Snelle verzending en snel antwoord bij retour

Pakket was er snel. Leuke kleding. Alleen de niet goede maat teruggestuurd waarna snel respons.

Mooie kortingen, en supersnelle levering

Dit was de eerste keer dat ik wat bestelde bij Jeans Inn, maar ga hier zeker nog vaker terugkomen! Mooie aanbiedingen, en supersnel geleverd.

Prima, snelle levering, mooie korting

Snelle levering, mooie aanbiedingen

Snelle levering, prima kwaliteit, mooie korting

Mooie korting op PME Skymaster. Snelle levering. Prima webshop!

Broeken waren supersnel binnen. Heel blij mee

Goede service, scherpe prijzen

Ik koop hier veel PME Legend kleding. Regelmatig goede kortingen, die je bij PME zelf niet krijgt. Snelle levering. Twee losse bestellingen leveren ze als een bestelling. Altijd wel weer een of meerdere kortingscodes bij de levering. Zo hou je klanten. Complimenten. Echt een aanrader.

Erg leuke winkel

Erg leuke kledingzaak waar je ook makkelijk en veilig online kunt bestellen. Ook hebben ze geregeld leuke aanbiedingen!

Goede prijzen snel geleverd

Twee items besteld , 1 was echter niwt leverbaar . Maar het geld werd keurig snel terug gestort

Snel en goed geregeld

Primq

Helemaal top. Snel geleverd en mooie broek. Ik kom zeker nog een keer terug!

Snel geleverd! Tot de volgende keer!

Snelle levering!

Ik heb 3 keer besteld en altijd snel geleverd! Fijne webshop!

Perfecte service en super snelle levering.

Na een telefoontje naar de webshop voor advies over de pasvorm van een PME Legend jeans direct besteld en ik had het de volgende ochtend al in huis. De broek zit perfect en als omschreven door de medewerker.

Teleurstellend

Bediening was goed en vriendelijk, maar na thuiskomst bleek het polo shirt op de schouders verkleurd te zijn door de zon of licht. Helaas is het filaal van aankoop niet naast de deur. Jammer dat zij de artikelen die zij aanbieden niet nakijken voor zij in het rek gaan.

Goede service.

Goede service en altijd super snel geleverd

Super snel wordt de bestelling geleverd. Telefonisch contact ivm ruilen van jeans. Heel vriendelijk geholpen

Goede service, goede kwaliteit

Service, kwaliteit en vriendelijkheid

Zeer te vreden

Met een leuke korting op mijn jeans

Helemaal goed

Snelle levering, netjes verpakt, gratis retour en ook nog snel weer terugbetaald. Prima ervaring.

Fijne duidelijke site Goede korting Snelle reactie op mail bij vragen Gratis retour mocht dit nodig zijn Aanrader!!!

Prima en snelle levering

Een voorbeeld voor velen!

Makkelijk te bestellen, hele prettige prijzen, snelle levering, gratis retourneren en binnen no-time je geld terug. Helemaal top!

Wederom alles prima geregeld

Alles weer prima geregeld en correct verzonden. Plus punt blijft dat je ook het erg makkelijk terug kan sturen als het niet past of niet voldoet aan de verwachting

Vaker besteld, altijd TOP!

Heb hier al vaker besteld en elke keer een goede ervaring.

Walstraat 75

4381 GD Vlissingen