Goede broek goede service

Snel maar wel onduidelijk

Ik kon helaas niet na mijn bestelling meer inloggen op de site, en heb geen bevestiging van mijn bestelling gekregen via de mail. Daardoor wist ik niet of het was gelukt.

Ik heb voor het eerst bij jullie via internet gekocht. Eerst een jurkje....bijna €6 goedkoper dan in de winkel. Daarna twee t-shirts ook bijna €4 goedkoper. Tweemaal op een avond kleding besteld waarbij ik bij de eerste verzendkosten moest betalen. Een mail gestuurd en gevraagd om de verzendkosten terug te storten.Dit is ook gebeurt. Snelle levering Zeer tevreden!

Bestelling snel binnen, maat was niet ok (voor mij) en 2 dagen erop andere maat binnen. Top!

Snelle levering.

Prima service en snelle levering,

JeansInn heeft veel keus, hield mij op de hoogte van de stand van zaken en leverde snel.

prima, snelle levering

Snelle levering, goede kwaliteit van de bestelde kleding.

top

ze helpen je altijd

Snelle levering en goed product

Mijn jeansrokje is snel bezorgd. Het jeansrokje zit super, ben er erg blij mee.

Leuk vestje, fijne service

En goede bezorging ook. Had nog nagemaild voor onafgemaakte betaling en ik werd goed geholpen

De winkel in Vlissingen heeft super kundig, vriendelijk en gezellig personeel die mij op deze website heeft gewezen. Bestellen is erg duidelijk en makkelijk. Erg vlot geleverd en was netjes verpakt!

Ondanks Corona snel bezorgd,.

Mooie prijzen

Mooie broek voor weinig geld

Snel geleverd voor een mooie prijs

Makkelijk besteld op de website voor een mooie prijs en snel geleverd. Alleen DHL vind het schijnbaar moeilijk om iets op het goede adres af te leveren terwijl ik wel thuis was. Maar dat zijn DHL problemen en niet die van Jeans Inn.

Ruim Voldoende

Was niet helemaal goed geregeld met de bestelling. Werd gewoon eruit geknald en daarna werd er gevraagd de bestelling via mail te bevestigen. Want had wel betaald maar kreeg geen bevestiging. DIe heb ik overigens de volgende dag wel ontvangen. Voor de rest wel Keurig binnen gekregen. Dus weet niet waar het aan lag met het plaatsen van de bestelling. Vandaar de 7.

Goede ervaring met bestellen, artikelen wel terug gestuurd omdat ze niet naar mijn zin stonden.Geld werd snel teruggestort

Zeer goede prijs, snelle levering

Ik vond hier een mooie kerkbezoek, maar liefst 15 euro goedkoper dan bij alle andere verkooppunten. Meteen besteld dus, en twee dagen later had ik de broek in huis. Prima zaak!

Super handig, snelle levering, makkelijk ruilen.

Handig om in deze tijd via de website te winkelen. Snelle levering, goede producten. Makkelijk ruilen of retour. Betrouwbare winkel

Top service!!

Ik had problemen met het plaatsen van een bestelling in de winkelwagen. Na hierover contact opgenomen te hebben via de site, kreeg ik een paar tips doorgestuurd en de vraag om weer contact op te nemen indien het probleem zich nog steeds voordeed. Tips geprobeerd, maar het probleem bleef. Dit doorgegeven en toen hebben ze de bestelling zelf geregeld voor mij en dat incl. de korting die na het weekend verlopen was!! Kortom super tevreden. Ook wat betreft de fysieke winkels ook enorm tevreden!! Vriendelijk personeel en prima service!!

Prima product en product is geleverd zoals omschreven

Niks aan te merken op de service van Jeans Inn zelf maar de reden dat ik 4 sterren geef ipv 5 is dat de verzending via DHL gaat. Inmiddels heb ik een broertje dood aan DHL, nog nooit (!) hebben ze de pakketjes afgeleverd op de juiste dag/tijd. Telkens weer krijg ik een melding dat 'ze vandaag niet kunnen bezorgen'. Ik begrijp goed dat het (extreem) druk is met pakketjes in tijden van Corona etc maar ondanks dat er veel aan te merken is op PostNL leveren zij wel op de juiste dag/tijd. Dus als jeans inn overstapt op PostNL of in ieder geval weggaat bij DHL zou ik 5 sterren geven!

Heel goede service

Ik vond het heel persoonlijk en alert dat ik mail kreeg of het klopte dat ik 3 verschillende maten had besteld. Ook al klopte dit, kon ik dit erg waarderen. Blij met mijn aankopen!

Goede webshop snelle levering

Goede levering

Snel, goed, goed verpakt.

Eenvoudige te bestellen en snel en keurig berzorgd!

De bestel- en afrekenprocedure was heel eenvoudige en daarna werden we keurig op de hoogte gehouden van de stand van zaken en werden de bestelde producten keurig en op tijd afgeleverd. Kortom: geen klagen en een positieve aanbeveling waard!

Supersnelle levering!

Walstraat 75