Correcte en snelle bezorging

De jas komt overeen met wat op de website wordt getoond. De informatie over het bezorgen van het pakket was correct.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

goed met 1 kanttekening....het retourzenden !

Retourneren kan niet per afleverpunt maar moet naar de dichtstbijzijnde winkel gebracht worden staat op het formulier (achterkant order). Omdat ik aangewezen ben op het OV is het niet heel handig om de bus te nemen naar de stad...........dat vind ik een groot nadeel! Verder zeer tevreden! groet Marianne Koesveld

Snel geleverd en goed passend

Snel geleverd en goed passend

snel geleverd en goed passend

snel geleverd en goed passend

altijd top !

Mooie merken en altijd goede service ! Ga zo door !

Goed verpakt

Mooi op tijd verzonden.

prima ervaring

goede levering en service

Verkeerde artikel geleverd.

Had per ongeluk zelf een verkeerde maat besteld via de webshop(xl). Kwam er na betaling gelijk achter, dus eerst gebeld ( niemand nam op) toen een mail gestuurd, daar de 1e paar dagen ook geen reactie op. Maandag kreeg ik een mail dat het aangepast was en de goede maat werd opgestuurd. Toen hij eenmaal bezorgd werd bleek er op de pakbon de goede maat te staan(L). Helaas was de broek een xl. Gelijk retour gestuurd. Erg jammer.

Alles was prima maar moet 1 stuks voor een grotere maar ruilen. Alles was xl maar 1 stuks was wel een kleine Xl

klasse

levering duurde lang

Super tevreden

Na zeer vriendelijk telefonisch contact was de omruiling de volgende dag al in huis. Top!

Heel goed afgehandelden

De broek paste niet

Mooi

Top !

Prettig Online overleg gehad over online levering

Nooit mijn bestelling ontvangen,ik wacht nog ateeds

Ik wacht al een week op mijn bestelling

Fijne webshop en goede collectie!

Fijne webshop! Keurige verzending!

Fijne broek

Het merk Red Button past mij perfect. De kleur is ook wat ik verwachtte.

Ik heb goede ervaringen , niet goed geld terug , fijn om hier te shoppen

Snelle levering, eenvoudig retourproces.

Walstraat 75

4381 GD Vlissingen