Perfect, snelle verzending, prima kwaliteit

Uitstekende kwaliteit spijkerbroek, snelle verzending, goede prijs prestatie verhouding.

zeer goed

snelle levering en bij omruiling zeer snelle service

Jeans Inn perfecte service, helaas gold dat niet voor DHL

Bestelling snel en correct afgehandeld. Fysieke levering had wat meer voeten in de aarde.

Snel en goed verpakt!

Ik ontving mijn pakketje heel snel en alles was netjes ingepakt. Aanrader!

Goede prijzen, uitstekende communicatie en snelle levering. Al met al gewoon top!

Mooie kleding, super handige webshop

Leuke betaalbare mode, makkelijke webshop. Heb al regelmatig besteld, omdat mijn zoon de jeans mooi en fijn vindt. Wanneer iets niet goed is, handig te retourneren en bedrag wordt snel verrekend.

Ik had eerst een vraag of de broek die ik wilde bestellen deze werd snel Beantwoord. Ook op de vraag of het bij een dhl punt bezorgd kon worden,werd snel antwoord gegeven en geregeld! En de broeken zijn ook nog een super!

Een webstore waar veel anderen een voorbeeld aan kunnen nemen!

De prijzen op de site zijn goed, verzending was snel, ik had één retourzending, deze mocht gratis retour en werd snel terugbetaald. Bovendien hebben ze ook nog leuk kortingsacties via de mail. Kortom...top!

Top winkel

Fijne website, goede levering

Prima service. Duidelijke communicatie

Voor het eerst bij jeans inn een spijkerbroek online gekocht. Ik kreeg een b bevestiging van en duidelijke gegevens omtrent de levering..

Eerste keer besteld bij JeansInn en super tevreden! Snelle levering. Helaas was de broek te wijd en moest ik hem terugsturen.... geld terug ging net zo snel!!

Snelle levering en retourverwerking, inclusief terugbetaling van de artikelen die ik niet heb gehouden.

snelle levering...

snel geleverd, we zijn zo blij dat jullie de extra lengte jeans verkopen

netjes geleverd

binnen twee dagen had ik mijn spijkerbroeken. netjes verpakt.

Je hebt klantgericht en klantgericht en dan heb je ook nog Marjolein bij de Jeans inn! Snel, accuraat en vriendelijk werd ik geholpen. Kan niet anders zeggen dan de beste service m.b.t. online winkelen

Netjes verpakt en snel bezorgd Ben blij met mijn levering

Geweldig snelle levering!!

Erg vriendelijk, en behulpzaam personeel!

Super.

Duidelijke website. Een prima keus om kleding te kopen. Snelle levering.

Online bestelling geplaatst. Ondanks corona snel geleverd. En ben heel blij dat niet ieder item in een plastic zak wordt geleverd. #minderplasticindewereld.

Product is prima, levertijd viel wat tegen

Het product is prima, precies wat ik ervan verwachte en wat ik zag op de website. Alleen kreeg ik al een mail om te beoordelen terwijl het product nog niet geleverd was. Zal waarschijnlijk aan DHL liggen want ik kreeg meerdere malen (dagen) de melding dat het op een bepaalde tijd geleverd zou worden om aan het eind vd dag te lezen dat het vertraagd was.. Uiteindelijk na iets meer dan een week toch bezorgd. Dus :product prima,levering minder

Prima ervaring

Leuke, complete collectie en goede prijzen. en overzichtelijke site. Ook de service en verzending verliep volgens afspraak

Prima service, prima prijs

Snelle levering en goede prijs. Alles prima dus!!

Snelle en perfecte levering voor een prima prijs!

Prima site en goede service

Super service en begeleiding!

Super service en begeleiding!

Snelle levering en een zeer goede kwaliteit !

Snelle levering en en een goede service!

Walstraat 75

4381 GD Vlissingen