Gewoon prima en snel

Snelle levering en mooie korting op mijn jeans

Snelle en nette levering

Snelle en nette levering!

alles goed geregeld !

Alles vlot verlopen, en levering is altijd in orde !

Prima jeansshop

Voor jeans mijn vaste leverancier en ik hoef er de deur niet voor uit. De PME Curtis zit mij als gegoten en de maat is mooi constant. Regelmatig een mooie kortingsactie, dus ik beveel Jeans Inn van harte aan.

Zeker een aanrader

Zeer tevreden! Zowel over product als levering.

Snelle levering!

Snelle levering van een mooie red button broek!

super snel

Super meegedacht

Ik bestelde een jeans in de maat 46, zoals vermeld op de website. Deze bleek er niet te zijn, werd meteen op de hoogte gesteld. Maat 44 zou ruim vallen, ruilen als het niet pastte was geen probleem. Uiteindelijk was de maat prima. Super geadviseerd en geregeld

Top!!

Fijne bestel methode, snelle levering. Goede prijs, alles klopt.๐Ÿ˜€

Snel, duidelijk, goedkoop

Duidelijke website, snelle levering en eenvoudige retourneringen. Goede communicatie via de mail.

Goede site, heldere bestelling, leuke broeken

๐Ÿ‘

Attente en meedenkende medewerkers!

Per abuis eenzelfde, eerder geretourneerde broek besteld. Een attente medewerkster viel dit op en zodoende werd dit bijtijds getackeld. Na kort advies een passende spijkerbroek ontvangen. Dik in orde!

Supersnel en juist geleverd.

Duidelijke verkoop registratie op de site. Zeer tevreden over de levering en kwaliteit en vooral de prijs. Ga er zeker weer bestellen.

Goeie snelle service.

Broek snel geleverd ook omruilen was geen probleem.

Betrouwbaar, snelle levering, scherpe prijs!

ik bestel regelmatig PME jeans bij JeansInn - altijd een superscherpe prijs, scherpe levering, en grtais verzending.

Gemakkelijk en snel

Artikelen zoals omschreven. Vlotte communicatie en opvolging. Snelle levering. Erg tevreden!

prima verhouding prijs/kwaliteit

Snelle en correcte levering

Dikke prima

prijs, kwaliteit, levering, communicatie alles is dik in orde

TOP BEDRIJF

Nu al voor de 4de maal iets besteld en alles naar volledige zin. Laatste keer iets terug gestuurd. Binnen 2 dagen geld retour.

Mooie broek en voordeliger dan in de winkel

Mooie broek, goede kleur, nette levering.

Te gek snelle service

Prachtig overhemd geleverd gekregen, helaas kwamen de maten op het kaartje en het label niet overeen. Dit was binnen een dag geregeld !

Keurig verzorgd

Snel, goed en netjes

Ik ben zeker tevreden over jullie goed service

Zie hier boven

Goede website, snelle levering!

Heel tevreden! Duidelijke website, makkelijk te bestellen en snelle levering. En leuke korting ๐Ÿ˜Š

Walstraat 75

4381 GD Vlissingen

• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch โ€“ iedere stem telt.