Perfecte dienstverlening.

Vlotte levering na bestelling!

Goede kwaliteit en snelle levering

In de sales een leuke trui bemachtigd tegen een leuke prijs en snelle levering.

Snel en prima kwaliteit produkt

Mijn PME werd snel geleverd tegen een fijne prijs! Super tevreden.

Broek online besteld. Volgende dag opgehaald in de winkel. Door deze goede ervaring nog een broek besteld. Vriendelijk personeel. Top!

Voordelig en lekker snel geleverd!

Vlak na elkaar heb ik online twee broeken bij Jeans Inn besteld. Deze webshop was met beide broeken maarliefst 20 euro per stuk goedkoper dan alle andere webwinkels. De ene broek werd de volgende dag al geleverd en de andere na slechts 1 dag. De broeken waren precies wat ik had besteld. Helemaal top dus!

Snel geregeld, fijn afhalen in de winkel en soepel met ruilen

Goede snelle service

De ene dag besteld, volgende dag geleverd mooi ve4pakt, en de kleding past perfect

Prima. Duidelijke site en snelle levering

Bestelde producten komen overeen met afbeeldingen en omschrijvingen. Bestelsite is overzichtelijk. Levering is volgens afspraak. Prima tevreden en blij met mijn bestelde producten.

Zeer vriendelijk en attent

Fijne webwinkel met goede service. Bestelling werkte in eerste instantie niet goed, maar is prima op gereageerd door Jeans Inn.

Zeer vriendelijk en duidelijk

Keurig en duidelijkheid met het bestellen. Mail ter bevestiging ook gewaardeerd.

Snelle levering en geen overdreven verpakking.

Tevreden over levering

Prima en snel

Zorgvuldig en klantvriendelijk

Goed snelle levering

Shell geleverd, kon gratis retour en mooie aanbieding. Super!

ik krijg wat ik vraag

een kleine opmerking, als het bedrag bijv. over een bepaald bedrag is zou het transport gratis moeten zijn

Besteld en snel in huis, goede service

Prima service!

Had een broek online besteld. Kwam bij toeval eerder in de winkel en daar hadden ze hem ook nog. Die direct meegekregen nadat de verkoopster met de afdeling online bestellingen had gebeld. Top!!

Heerlijke col

In de winkel had ik al één shirt gekocht. Helaas was er nog maar één van en heb gevraagd of er nog één van was. Dit was helaas niet het geval. Thuisgekomen kwam ik erachter dat bij een andere filiaal dit shirt nog wel beschikbaar was en heb hem toen online besteld. Het had handig geweest als de verkoopster dit voor mij had opgezocht en uit het andere filiaal had laten komen. Verder prima shirt en lekker lang

Snelle levering, netjes verpakt

Fijne site en snelle correcte leveringen.

Snelle service netjes geleverd

Snelle service nette levering! Netjes binnen de aangegeven tijd dat er geleverd zou worden!

Ik zoek niet langer, want ik heb mijn Site gevonden!

Duidelijke site, met snelle levering. Ook vaak met mooie aanbiedingen, waardoor Jeans Inn voor ons veel voordeel opleverd.

Goede communicatie

Bij mijn eerste bestelling bleek achteraf dat 1 artikel niet leverbaar was. Jammer dat de website kennelijk niet goed up-to-date wordt gehouden. Ik kreeg hier echter wel direct een mail over en ook het geld werd gelijk teruggestort. Ook retour gestuurde artikelen/Omruilingen worden snel verwerkt. Je wordt daar ook goed over geïnformeerd. Fijn dat je niet met automatische berichten te maken hebt, maar echte mensen die ook snel op vragen een antwoord geven.

De bestelling was snel binnen. Moest de bestelling omruilen. Had de broek binnen 2 dagen weer binnen dus ben zeer te vreden!

Overzichtelijke website, vriendelijke communicatie en snelle afhandeling

Er was vertraging bij mijn bestelling; hier werd ik zeer vriendelijk over geïnformeerd. Ik kreeg zelfs de keuze om mijn bestelling nog in te trekken en de vraag of ik wilde wachten. Vervolgens kreeg ik een nette mail toen mijn bestelling alsnog op voorraad was; zeer prettige communicatie en alsnog een snelle afhandeling.

Makkelijk besteld, snel bezorgd en mooie passende broek

Walstraat 75

4381 GD Vlissingen