Geleverd volgens afspraak en goede kwaliteit

Makkelijk en snel!

Bestelling de volgende dag al in huis. Duidelijke site en lekker snel.

Mijn broek was optijd bezorgd. En het omruilen gaat ook heel makkelijk er zit een formulier bij netjes allemaal.

Ondershirt besteld, en dit was niet dezelfde shirt zoals op de site vermeld. Heb dit gemeld en werd zonder probleem opgelost en zonder extra verzendkosten. Dus Prima opgelost.

Elke keer weer topservice

Kom zeker weerterug

Goed assortiment prima service

Snelle levering kwaliteit prijs goed

Prima shop

Ook na retourzending werd aankoopbedrag direct teruggestort

Snelle nette levering voor een hele nette prijs

Doen wat ze beloven

Duidelijke website, snelle levering en goed produkt

Hele fijne winkel!

Alleen maar positieve ervaringen: duidelijke website, snelle levering en als je iets terugstuurt dan wordt alles razendsnel afgehandeld. Echt een aanrader!

Snelle levering scherpe prijs

veel keuzes en snel geleverd

positief

Prima site, makkelijk producten te bestellen en betalen. Verzending duurde wel een paar dagen, maar was ook aangegeven dus prima!

gewoon goed!

Woon totaal niet in de buurt van de winkels maar voelt alsof ik via internet koop bij mijn verstrouwde winkeltje in de buurt. Als er een maat toch niet is word je even op de hoogte gebracht en de levering is snel.

Prima snelle levering!

Bestelling is vlot opgepakt en voldoende keuze

Snelle bestelling en bezorging

Goede service en mooie broek. Toelichting qua bezorging keurig netjes op het pakketje geschreven.

Regelmatig leuke korting en altijd snelle levering!

De "kop" zegt alles! Jmmr dat ze alleen in Zeeland zitten. Had graag eens zo'n kortingsavond in één van de filialen bezocht!

Snelle levering. Omruilen met volledige prettige medewerking!

Naar aanleiding van een leuke aanbieding voor deze firma gekozen.

Uitstekend!

Een webshop met communicatie en top service!

Alles wat je mag verwachten, top!

Prima ervaring met de webshop, levering was snel en goed.

Beste zaak.

Goede zaak, beste prijs, snelle levering

Prima ervaring!

Voor het eerst broeken voor mijn man bij Jeans Inn besteld. Prima site, prima bestelproces, mooie korting op prijs en ook de levering verliep prima. Al met al zeer tevreden en zal site in de toekomst zeker weer bezoeken!

gewoon top van a tot z

geen verdere toelichting nodig