Prima service, en snelle levering. Ook de klantenservice is goed!

Snelle levering zonder verzend- en retourkosten.

100% positief

Voor de 3e keer wat besteld, alle keren perfect!

Voor de 3e keer iets besteld, alle keren perfect geregeld ook toen een artikel teruggestuurd werd

Goed assortiment en snelle verzending

Prima assortiment en snelle verzending. Regelmatig aantrekkelijke kortingen.

Goede kwaliteit en snelle levering

De broeten van Red button passen mij Als gegoten. Ben ik erg blij mee. En ben blij dat jullie ze verkopen. Geen verzendkosten is ook top.

Geweldige service en bestelproces

Goede service na retour zending en ruiling. Bestellen ging perfect en goede prijs kwaliteit verhouding

Spijkerhard de beste

Fijne site, helaas is de winkel voor ons net iets te ver weg om even langs te gaan. Snelle levering en weer een super gave jas rijker voor onze dochter

Snelle service, goed verzorgd

Eerste kennismaking is uitstekend, leuke merken, duidelijke website.

Supersnelle levering en blij met het product

Nieuwe spijkerbroek bestelt en perfect snel afgeleverd.

Goed geprijsd en normale goede service

Goed, duidelijk, regelmatig goede aanbieding en normale bezorgtermijnen. Ik hoef het product niet al meteen de volgende dag in huis te hebben. Al een keer iets teruggestuurd en ook dat gaat netjes en geld binnen een aantal dagen op mijn rekening

Goed,snel, mooie aanbiedingen!

Alles vlot geregeld!

Super👍🏻

Snelle en goede levering

Mooie aanbiedingen met korting en snelle goede levering, waar maak je dat nou nog mee. Nou ! Hier dus.

Super snelle levering en leuke aanbiedingen

Snelle levering en leuke aanbiedingen!

Super snelle levering

Maat niet goed en dag later al de juiste maat binnen!

Supersnelle levering na een bestelling!

Eenvoudig een bestelling plaatsen Snelle levering Goede track and trace van DHL

Goede levering snel

Goede levering snel

Tot nu toe niet goed.

Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen. Probleem ligt weliswaar bij DHL maar straalt toch ook uit naar jullie. Mailcontact gehad tot 2 keer toe. Ik heb wel snel een reactie ontvangen dat ze met DHL contact opnemen. Dus nog steeds even afwachten. Als het afterpay was geweest zou ik het niet zo erg vinden, maar ik heb wel betaald voor 2 spijkerbroeken. Ik wacht nog even af en hoop dat het anders goed afgehandeld zal worden. Met vriendelijke groet.

Goede acties en snelle levering ook als je iets terug stuurt voor een andere maat

Goede webshop met goede prijzen

Duidelijke webshop met goede merken voor een passende prijs. Vandaag bestellen morgen vaak binnen bij bestelling wordt netjes digitaal teruggekoppeld met wanneer het wordt geleverd (meestal de volgende dag) en de tijd van aflevering.

Top site met leuke kortingen!

Duidelijke overzichtelijke site, snelle levering! Bij de bestelling zaten weer nieuwe kortingsbonnen. Hier kom ik zeker terug!

heel goede service

Had kleding besteld, maar niet helemaal naar mijn zin. Heb het terug gestuurd en binnen twee dagen had ik mijn geld al terug. Geweldige service.

prima webshop met snelle service!

broeken snel geleverd, prima kwaliteit. 1 broek retour, ook dat ging gemakkelijk middels antwoordnummer. Webshop is een aanrader!

Snel geleverd!

Gelukkig heb ik Jeans Inn ontdekt!

Prima website met alleen maar goede merken, alles is helder per merk aangegeven en de drempel voor gratis bezorgen ligt lekker laag.

Walstraat 75

4381 GD Vlissingen