Tot nu toe niet goed.

Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen. Probleem ligt weliswaar bij DHL maar straalt toch ook uit naar jullie. Mailcontact gehad tot 2 keer toe. Ik heb wel snel een reactie ontvangen dat ze met DHL contact opnemen. Dus nog steeds even afwachten. Als het afterpay was geweest zou ik het niet zo erg vinden, maar ik heb wel betaald voor 2 spijkerbroeken. Ik wacht nog even af en hoop dat het anders goed afgehandeld zal worden. Met vriendelijke groet.

Goede acties en snelle levering ook als je iets terug stuurt voor een andere maat

Goede webshop met goede prijzen

Duidelijke webshop met goede merken voor een passende prijs. Vandaag bestellen morgen vaak binnen bij bestelling wordt netjes digitaal teruggekoppeld met wanneer het wordt geleverd (meestal de volgende dag) en de tijd van aflevering.

Top site met leuke kortingen!

Duidelijke overzichtelijke site, snelle levering! Bij de bestelling zaten weer nieuwe kortingsbonnen. Hier kom ik zeker terug!

heel goede service

Had kleding besteld, maar niet helemaal naar mijn zin. Heb het terug gestuurd en binnen twee dagen had ik mijn geld al terug. Geweldige service.

prima webshop met snelle service!

broeken snel geleverd, prima kwaliteit. 1 broek retour, ook dat ging gemakkelijk middels antwoordnummer. Webshop is een aanrader!

Snel geleverd!

Gelukkig heb ik Jeans Inn ontdekt!

Prima website met alleen maar goede merken, alles is helder per merk aangegeven en de drempel voor gratis bezorgen ligt lekker laag.

Snelle levering, goed verpakt, leuke personal touch door aankomende aankoop kortingsbon te sturen, kleren waren goed

Goede prijs-kwaliteitverhouding en een snelle en correcte levering.

Een tevreden klant

Ben goed geholpen bij de bestelling en de levering was zeer snel. En door de actie die er was de broek ook voor een gereduceerde prijs kunnen aanschaffen. Maar ook dat er een actiecode bij was gedaan voor een volgende bestelling met korting.

Zeer netjes en snel op de hoogte gebracht!

Na de bestelling en betaling bleek er iets niet meer te leveren te zijn. Direct op de hoogte gesteld en geld was een dag later al op mijn rekening gestort.

Snel

Goede prijs-kwaliteitverhouding en een snelle en correcte levering.

Niet volledige levering

3 artikelen besteld maar 2 geleverd ondanks dat de webshop aangaf dat het artikel op voorraad was

Fijne korte broek en snelle levering!

Fijne korte broek en snelle levering!

Snelle bezorging

Mooie kleding, goede prijs en snelle levering

Zeer goede site. Makkelijk te bestellen perfecte zending vlot en goede kwaliteit

Gewoon super en makkelijk

Veel keus, prijs-kwaliteit is prima, vriendelijk, behulpzaam personeel.

Heel moeilijk om zonder iets de winkel te verlaten! Veel keus, vriendelijk, behulpzaam personeel. Mijn favoriete winkel is de winkel in Vlissingen! De opzet van de winkel is handig, mooi en vooral licht en het personeel is hier het vriendelijkste! Ook in Goes zijn ze super, de winkel is alleen een beetje onhandig.

Prima toko!

Veel keus, goeie aanbiedingen, vlotte levering en makkelijk retourneren (al is dat zelden nodig).

Overzichtelijke website. Leuke kleding en snel geleverd.

Ben blij met de broek van &Co. Makkelijk besteld en snel geleverd.

Prettige webshop

Alles naar wens!

Leuke deal kunnen maken op 2 korte broeken. Snel en duidelijk allemaal

Alles klopt

Eerste bestelling hier. Goede prijs, goed werkende website, communcatie, levering. Uitstekend.

Je wordt goed op de hoogte gehouden.

Snel, duidelijk, zonder poespas.

Alles was perfect, van bestellen tot geld retour!

Walstraat 75

4381 GD Vlissingen