Goede service product snel geleverd.

Broek snel besteld. Dacht dat het regular fit was maar de pijpen zaten redelijk strak. Desondanks zat de broek goed dus deze gehouden. Strakke pijpen schijnen mode te zijn.

Snelle en nette levering

Snelle en vlotte levering. Ook de retourzending en geld terug storten ging erg snel

Fijne winkel met een ruim, overzichtelijk aanbod

Altijd fijn om even de winkel in Middelburg binnen te lopen. De winkel heeft veel. Er zijn voldoende paskamers.

Snelle levering, goede kwaliteit

Snelle levering, goede kwaliteit

Snelle levering en een prima prijs en service

Al meerdere keren bij ze besteld. Nooit problemen gehad. Als er iets niet op voorraad is (bij online bestelling) achteraf, krijg je de keus om een ander soortgelijk product te bestellen. Wil je dat niet, dan krijg je gelijk dezelfde dag je geld nog teruggestort.

Redelijk snelle levering en kwaliteit is super!

Goede en snelle levering. Prima prijs

Prima internetwinkel

Snel, goed en betrouwbaar!

Goed, snel en betaalbaar

Goed, snel en betaalbaar

Heel vlotte en positieve ervaring.

Ik ben een heel tevreden klant. Kan niets negatief zeggen.

Jeans Inn prima, DHL slecht

Bestellen gaat prima bij Jeans Inn. De verwerking van de bestelling ging voorspoedig. Maar dan komt DHL...... Tip: maak geen gebruik van DHL

Goede uitleg en service

Charlotte, bedankt voor je hulp en reactie. Jammer dat DHL zo slecht met het pakketje en informatievoorziening omgaat waardoor de levering sterk vertraagde.

Snelle levering, alleen jammer dat je al meteen moet betalen en niet pas als je het houd. Maar dan wel weer snelle teruggave vh geld vd retour goederen

Goede service, maar producten los in de doos

Ondanks het drukke -aanbiedings-weekend vlotte levering. Toen bleek dat 1 van mijn producten niet meer beschikbaar was werd ik daar netjes van op de hoogte gesteld via email en kreeg direct het bedrag teruggestort. De producten liggen los opeengestapeld in de doos (minder plastic verbruik +, maar wel wat rommelig daardoor -) Ik zou zeker weer bestellen bij Jeans Inn: goede prijs/ kwaliteit verhouding!

Gewoon top, mooie producten tegen goede prijzen. Leuke en voordelige acties en prima communicatie mbt levering enz enz.

Snel en betrouwbaar!

leuke broek gevonden en bij bestelling ook nog 20 procent korting gehad.

Snel en gemakkelijk!

Goede aanbiedingen en service!

Goede aanbiedingen en service!

Makkelijk te bestellen, redelijk snel geleverd. Wel verkeerde bestelling binnen gekregen.

Hopelijk wordt het snel afgehandeld, maar dat weet ik nog niet

Bestellen ging makkelijk en snel. Fijn dat ik geen verzendkosten boven de 25 euro hoef te betalen! Jurk goed geleverd.

Snelle levering, mooie broek

Uitstekende kwaliteit en prijs

uitgebreid assortiment ,snelle levering.regelmatig aanbiedingen .

Snelle levering, mooie jas

Ik kom zeker nog eens terug. Goede prijzen t.o.v. andere winkels.

👍🏼

👍🏼