Beste Gert, Vervelend om te lezen dat u problemen ervaart met uw e-bike en langer moet wachten dan gehoopt. Van mijn collega's van de service desk heb ik begrepen dat er contact is geweest. Wij komen de e-bike bij u aan huis ophalen. Helaas is het op dit moment vanwege drukte niet mogelijk om eerder bij u aan huis te komen. Onze excuses. Bij het ophalen van uw e-bike zullen wij ook een leenfiets voor u meenemen, zodat u gebruik kunt blijven maken van een e-bike. Vanzelfsprekend doen wij ons uiterste best om iedereen zo goed en snel mogelijk te helpen. Mocht u op dit moment vragen hebben dan kunt u onze service desk bereiken via 038 202 0808 (optie 3). Met vriendelijke groet, Mirjam van Amslod
Beste Fleur, Vervelend om te lezen dat u problemen ervaart met uw e-bike en de afspraak vandaag niet heeft kunnen plaatsvinden. Van mijn collega van de service desk heb ik begrepen dat onze monteur in de file stond. Onze excuses. Daarnaast heb ik begrepen dat er een passende oplossing is gevonden en er een nieuwe afspraak is gepland om bij u aan huis te komen, zodat u spoedig weer fijne kilometers kunt maken. Vanzelfsprekend doen wij ons uiterste best om iedereen zo goed en snel mogelijk te helpen. Mocht u op dit moment vragen hebben dan kunt u onze service desk bereiken via 038 202 0808 (optie 3). Met vriendelijke groet, Mirjam van Amslod
Amslod: snelst groeiende e-bike merk Sinds 2015 is Amslod in razend tempo gegroeid tot een van de grootste e-bike merken van Nederland. Bij Amslod krijgt u een fiets van grote kwaliteit, voor een fijne prijs. Omdat de fietsen rechtstreeks van de fabrikant komen, heeft u direct tot 40% prijsvoordeel.