Prettig geholpen in de winkel

De ontvangst in de winkel was goed, alles is ook goed uitgelegd. En de fiets kon de andere dag al geleverd worden. Helaas was de motor kapot waardoor de fiets niets deed. Dit werd gelukkig snel verholpen.

In de eerste jaren fantastisch maar steeds meer problemen met onderhoud en service.

Nu mijn prachtige Amslod Wellington fiets 5 jaar oud is geworden, beginnen de problemen op elkaar te stapelen. Het duurt lang voordat ik een service/onderhoud afspraak kon maken (soms 9 weken) en ik moest steeds een nieuwe afspraak maken omdat de juiste onderdeel niet in huis was of de euvel waarvoor ik kwam niet geholpen werd - ondanks dat er iets gedaan werd en dat ik rekeningen ervoor kreeg. In het kort: verkoop van Amslod fietsen doet het goed maar door onvoldoende service heb ik nu alleen frustraties. Kon men liever gewoon naar een reguliere fietsenmaker.

In twee maanden meer dan 500km gereden. De fiets is in goed balans en ik voel mij veilig op de weg. De accu gaat meer dan 100 Km mee en is uitstekend toegerust voor woon en wegverkeer. .

Degelijke mooie fietsen

Binnen driejaar hebben wij zowel een heren als dames fiets gekocht. Mevrouw rode Milton E-MV en ondergetekende grijze Hilston LTX-500. Aangezien wij veel fietsen (5000 km per jaar) was het belangrijk om een degelijke (mooie) en veilige fiets aan te schaffen, die hebben we gevonden bij Amslod. Goed geholpen in de winkel in Heerhugowaard als online, daarnaast is de service zoals het hoort, prima dus. Bedankt AMSLOD, wij zijn zeer tevreden over de aankoop, fietsen het hele jaar door overal in Nederland (hup fietsen op de fietsdrager en gaan) Vriendelijke groet Jack Prosée Heerhugowaard.

Prima fietservaring

Als novice in de elektrische fietsen, prima uitleg gehad over de voors en tegens van midden en voorwielmotor. Uitstekende service bij het afhalen van de fiets in de winkel.

Prima fiets

Mijn vorige fiets was ook een elektrische Amslod, die ik 8 jaar met plezier heb gereden. Vandaar dat mijn volgende fiets weer een Amslod moest worden. Mijn Amslod Luton is zelfs een stuk geavanceerder en zit voor mijn gevoel in een hoger segment. Ik heb hem nu 6 weken in mijn bezit en het voelt vanaf het begin heel vertrouwd. De afwerking is dik in orde en de bediening gaat als vanzelf. Kortom, deze fiets is zeer aan te bevelen.

Top fiets

Wij kwamen (Mijn vrouw en ik) in de showroom in meppel voor onderdelen voor mijn amslid fiets. Na een prettige bediening zagen we een mooie aanbieding staan in de showroom. Praatje met de verkoper en die deed een leuk voorstel. Na klein beraad heb ik die geaccepteerd. Mijn fiets werd keurig netjes op de afgesproken datum afgeleverd. Die fiets beviel zo goed kwa ondersteuning en rijervaring. Dat mijn vrouw er 2 maanden later ook 1 heeft besteld. Deze fietsen met voorwielmotor doen zeker niet onder voor een middenmotor kwa ondersteuning. Kortom dik tevreden zijn we alle bij met deze fietsen

AAnkoop 2 nieuwe Amslod fietsen

Een maand geleden hebben mijn vrouw en ik ieder een fiets gekocht bij Amslod Assen . We kregen een fijne en duidelijke voorlichting over de mogelijkheden enz. De aflevering was in overleg op diverse tijdstippen mogelijk . 1 klein minpuntje , De aflevering was een beetje vlug vlug , dit kwam onpersoonlijk over . Buiten dat was het correct , De fietsen stonden klaar , Dus , achterop de auto en rijden maar .

Prima service!

Wij hebben als gezin 5 fietsen aangeschaft. Goed advies en duidelijke communicatie met verkoper Peter, bedankt voor je hulp!!! Fietsen zijn echt super!!

Super vriendelijk geholpen

Bij binnenkomst werden wij gelijk vriendelijk begroet, en werd er gevraagd wat onze wensen waren. Na het aanhoren van onze wensen heeft de verkoper ons een aantal modellen laten zien die bij ons zouden passen, er werd netjes naar ons geluisterd en de verkoper had totaal geen intentie om ons een duurdere variant aan te praten wat wij super fijn vonden.

Fantastische toerfietsen met remlicht!

Na eerder 3 jaar op een Amslod te hebben gefietst zijn we overgestapt op een nieuw model van Amslod met de accu in het midden van het frame. Wat ons met name over de streep trok was het remlicht, welke op geen ander merk te vinden is. Mocht je een monteur nodig hebben, kan het wel eens een tijdsprobleempje geven, maar als de monteur eenmaal voor de deur staat, is het servicelevel hoog te noemen.

Heel gelukkig met de aankoop.

Bij Amslod vonden we al snel de fietsen naar wens. Vanwege onze leeftijd, 91 en 87 jaartjes oud, wilden we niet meer de allerduurste fietsen kiezen en kwamen we al snel tot de conclusie dat deze fietsen helemaal voldeden aan onze eisen. Aangezien we allebei al ervaring hadden met ieder 2 electrische fietsen wisten we goed waar we op moesten letten. We werden vriendelijk en vakkundig geholpen en dat is ook zeer belangrijk. We zijn er blij mee en hebben er al verscheidene tochtjes mee gemaakt. Natuurlijk ook met een onontbeerlijke veilige fietshelm op onze bol. We hopen er nog veel veilige kilometers mee te kunnen maken. Lukt dat niet dan zijn onze kinderen er beslist blij mee.

Heel tevreden.

Bij het uitzoeken van mijn fiets werd de tijd genomen om alles uit te leggen en werden al onze vragen uitgebreid beantwoord. Ook mochten we alle tijd nemen om de fiets uit te proberen. Kortom: heel klantvriendelijk. Dit is ook een van de redenen dat ik een Amslod heb gekocht. In de praktijk ben ik ook heel tevreden over de fiets. Gebruiksvriendelijke fiets.

Duidelijk en vriendelijk advies

Fijne en snel geholpen. Direkt besluit tot koop genomen. Fiets uit voorraad leverbaar, waardoor ik snel van de fiets gebruik kon maken

Geweldig advies voor onze nieuwe fietsen

Wij waren recentelijk op zoek naar twee elektrische fietsen nadat onze oude fietsen vervangen moesten worden. In de winkel van AMSlod in Rijswijk. Werden we perfect geadviseerd en geholpen en werd ons duidelijk gemaakt welk type fiets het beste bij ons past. Na beiden een proefrit gemaakt te hebben hebben we gekozen voor twee nieuwe fietsen van Amslod. We rijden er nu vier maanden op en er zijn er superblij mee.

Fijne winkel, goede fiets

Fijn geholpen in de winkel en snel mijn fijne fiets!

Prima e-bike

Mijn eerste e-bike, bevalt goed rijd lekker kan hem iedereen aanbevelen

Netjes thuis afgeleverd en op maat gemaakt. Ook ruimte en tijd voor vragen.

Fijne fiets, goed geholpen in de winkel in Almere. Goed advies en alles netjes afgehandeld. Bezorging ook prima, alles goed gecommuniceerd.

Een geweldig betrouwbare fiets

Inmiddels hebben wij twee amslod fietsen. Wij zijn hier ontzettend tevreden mee!

Ik meteen verkocht.

Nadat we alles in goede sfeer hadden geregeld werd de fiets op de afgesproken dag gebracht. De man die de fiets bracht heeft mij goed uitgelecht hoe alles werkte. Toen ikbin de gaten kreeg dat er een remlicht op zat was blij verrast. Tot nu bevalt me de fiets heel goed mede doordat hij geruisloos is.

Prima geholpen aan een goede fiets.

Goed advies van de medewerker in de Amslod winkel.

Hier staat eerlijkheid hoog in het vaandel

Het is mijn tweede Amslod fiets uit het Roermondse filiaal. En ben graag terug gekomen, hier krijg je een eerlijk advies,niks is te gek, vriendelijk personeel, en buiten dat ook nog eens een prachtige kwaliteits fiets.Dan vraag ik je, wat wil je als klant nog meer?

Overzichtelijk prestatieoverzicht maakt de keuze gemakkelijk.

Ik kon bij Amslod met veel meer gemak een type fiets uitzoeken, die bij mij past, dan bij andere merken door het prestatieoverzicht wat ik bij de informatie opgestuurd kreeg.

Top geholpen, uitstekende fiets

Hele vriendelijke verkoper Ferry. Wist waar hij het over had en dat heeft mij doen besluiten deze fiets aan te schaffen.

Blankenstein 260

7943PG Meppel

038-202 0808

Over Amslod.nl

Amslod: snelst groeiende e-bike merk Sinds 2015 is Amslod in razend tempo gegroeid tot een van de grootste e-bike merken van Nederland. Bij Amslod krijgt u een fiets van grote kwaliteit, voor een fijne prijs. Omdat de fietsen rechtstreeks van de fabrikant komen, heeft u direct tot 40% prijsvoordeel.