Beste heer van der Veen, Graag kijk ik met u mee. Van mijn collega's van de service desk heb ik vernomen dat er contact is geweest. Helaas valt het probleem wat u ervaart met uw e-bike niet onder de garantie. Wel komen wij u graag tegemoet in de kosten. U heeft van ons een voorstel per e-mail ontvangen. Graag ontvangen wij hier een reactie op, of u hiermee akkoord gaat. Vanzelfsprekend doen wij ons uiterste best om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Met vriendelijke groet, Mirjam
Amslod: snelst groeiende e-bike merk Sinds 2015 is Amslod in razend tempo gegroeid tot een van de grootste e-bike merken van Nederland. Bij Amslod krijgt u een fiets van grote kwaliteit, voor een fijne prijs. Omdat de fietsen rechtstreeks van de fabrikant komen, heeft u direct tot 40% prijsvoordeel.