Goed en zoals het hoort

Van aankoop , met mailondersteuning ivm twijfel, tot levering gewoon goed en zoals het hoort afgehandeld. Heel fijne site en ondersteuning.

Als EHV'er heb ik het gebruikt op het Dutch open Dart toernooi en met een goed resultaat . Tevens kun je goed blijven communiceren met je collega's, harde geluiden worden goed gedempt.

Snelle levering en goed spul

Diverse artikelen besteld o.a. headset opbergbakje/ headset / losse earbuds etc. Heel blij mee

Voldoet aan verwachting

Product is prima

Werkt zoals hoort

Perfect materiaal , maakt het werk in de beveiliging nog leuker

Snelle levering, degelijk materiaal.

Goede service en goed product

Ik wilde graag mijn bestelling ophalen in plaats van laten verzenden. Snelle reactie via de chat en direct in orde gemaakt. Bij afhalen was er gerekend op mijn komst en stond alles netjes klaar.

Gewoon snel en goed!

Bij twijfel of je wel het juiste besteld, wordt er contact opgenomen. Denken met je mee, prima dus.

snelle levering en goede kwaliteit

Headset was van goede kwaliteit en werd snel geleverd.

Werkt perfect

Werkt perfect en zoals omschreven ontvangen. Goeie service en snelle levering.

Mijnervaring is zeer goeg

Zeer snelle levering en duidelijke website

Wat vertraagde levering, ligt aan de pakketbezorger. Verder makkelijke website met goed werkende spreeksleutel

Goed personeel

Ik ben blij dat ik goed geholpen ben duidelijke uitleg en goede service kom zeker terug

zeer goede service en producten snel geleverd

Eigen merk headsets doen niet onder voor de A-merken, alleen stuk voordeliger

Na een fout mijn kant uit. Is dit netjes verholpen door de heren

Snel geleverd, goed artikel

Ear tube met textiellaagje eromheen past precies en voel ik niet eens zitten.

Goede service en deskundig advies

Zeer tevreden over Portofoonheadsets.nl. De service is enorm goed en je krijgt duidelijke, deskundige hulp. Bestelling was de volgende dag al in huis. De Hoornie headsets zijn van topkwaliteit en werken perfect. Absoluut een aanrader.

Lage kwaliteit product

Jammer van de lage kwaliteit omdat het een imitatie product is. Dit vergeleken met een origineel model. Na een dienst van 8 uur met het oortje deed mijn oor al pijn van het knellen. Wat de vergelijkbare originele dus niet deed. Ook voelt het product gewoon prullerig goedkoop aan.

Wel wat gewriemel om het spul in je oor te krijgen maar het draagt goed. Ook de aansluiting zijn eenvoudig maar goed verzorgd.

Hij doet wat het moet doen echt goed geluid top

Geweldige service

Meerdere keren onderdelen besteld voor onze radio's.Altijd snel en correct geleverd Hartelijk bedankt voor jullie service

Fantastische service

Fantastische service keer verkeerd besteld zonder problemen verder geholpen de juiste verkregen 1 was niet oke zonder problemen weer 1 opgestuurd.. Heren harstikke bedankt

Duidelijke website, overzichtelijk en duidelijk te vinden. Na de bestelling een snelle levering en product is precies wat ze omschrijven. Een plezier om op hun site te shoppen.

Correct en op tijd

Alles op tijd binnen, netjes ingepakt en met humor... Aanrader!

G bud

Helemaal perfect goed geluid zit goed in je oor

Narvikweg 16D

9723TV Groningen

050-8200321

Over Portofoonheadsets.nl

Heb je vragen? Wij zijn op werkdagen telefonisch en via Whatsapp bereikbaar op +31 (0)50-820 0321