Reactie van het bedrijf
Beste Michael,
Bedankt voor je review en het delen van je ervaring.
We vinden het erg vervelend om te lezen dat je onze service als slecht hebt ervaren. We nemen dit soort meldingen altijd serieus en proberen samen tot een oplossing te komen. Naar aanleiding van je bericht hebben we zowel per e-mail als telefonisch geprobeerd contact met je op te nemen om samen te bespreken hoe we dit het beste konden oplossen, maar helaas zonder succes.
In dit geval ging het om een klein onderdeel van de headset, het koppelstukje tussen de headset en de eartube. Je gaf aan dat je liever een andere variant wilde, met een extra haakje, omdat die voor jou prettiger draagt. Dat begrijpen we heel goed. Daarom hebben wij aangeboden om het door jou gewenste koppelstukje kosteloos mee te sturen met een bestelling die op dat moment nog openstond. Daarmee zou de headset volledig overeenkomen met de foto die op dat moment op de website stond en met de verwachting die je had.
Je hoefde je daarbij zeker niet te verantwoorden. Wij hebben alleen geprobeerd uit te leggen dat het extra haakje bij deze specifieke headset technisch gezien niet noodzakelijk is, omdat het stekkertje waar het haakje voor is bij dit model is vastgelijmd. Als onze uitleg over waarom het andere koppelstukje volgens ons ook goed zou werken, voor jou heeft gevoeld alsof je je keuze moest verdedigen, dan bieden we daar onze excuses voor aan.
Uiteindelijk heb je aangegeven dat het voor jou de moeite niet waard was om op het andere koppelstukje te wachten. Dat respecteren we natuurlijk. Tegelijkertijd vinden we het jammer dat dit nu als geen passende oplossing wordt ervaren, terwijl we juist hebben geprobeerd met je mee te denken.
Mocht je alsnog het koppelstukje met extra haakje willen ontvangen, dan sturen wij dat met alle liefde naar je op. Bel of mail ons even, dan kijken we samen hoe we dit alsnog goed en positief kunnen afsluiten.
Roos - Portofoonheadsets.nl