Goede producten en snel geleverd

In verband met mijn hobby loop ik veel met twee portofoons, voor beide een oortje met spreeksleutel gekocht. De kwaliteit is zeker goed en snel geleverd.

zijn zeer tevreden en bij probleem worden we geholpen op een zeer vriendelijke manier

Voor een colega besteld, maar goede kwalitiet. Ga ze zelf nu ook bestellen

Ik had een verkeerde headset besteld en ze hebben ervoor gezorgd dat ik de volgende dag de juiste in huis had.

snelle en goede levering

ik heb voor het eerst bij jullie besteld en de levering was supersnel en goed. Wat ik zelf minder vind is dat bij een headset (die ik zowat dagelijks gebruik en honderen keren per dag indruk) de weergave van details op jullie site niet goed genoeg is: dingen als "Hoe lang is de kabel?" "Loopt van de microfoon een kabel naar de stekker of is dit dubbele bedrading?" "Hoe ziet de knop eruit en hoe snel / hard heb je hem ingedrukt?” En belangrijkste: "hoe is de kwaliteit cq verstaanbaarheid van de microfoon?" Al deze dingen zijn niet goed genoeg bij de producten beschreven dus je besteld iets wat je dan in de praktijk moet testen. Ik zou liever €5 meer betalen voor een betere omschrijving. Hoe houdbaar het bestelde product is zal nog blijken.

Duur en ongevraagde reclame

Het is dat ik snel oortjes nodig had. Maar prijzen zijn totaal niet in verhouding met kwaliteit. Mee bestelde opberg zakje blijkt pas bij ontvangst dat het groot het logo van webshop bevat!! Net gecontroleerd, wordt niet vermeld en is niet op foto te zien bij product pagina op site. Het was een leuk extraatje geweest als het standaard gratis bij bestelling zat, maar nu ik bewust een neutraal zwart zakje mee bestel en voor betaal, dat verwacht ik geen reclame artikel te krijgen, die dus direct in prullenbak belandt. Over reclame gesproken, ook direct ongevraagd hun nieuwsbrief op de mail gekregen. Verzendkosten van 5,95 euro voor een brievenbus pakketje zijn ook niet meer van deze tijd. Dus als je snel een Ali oortje nodig hebt, zou je het hier kunnen bestellen, maar anders beter verder kijken. Jammer!

Communicatie kan ietsje beter Zeker in het antwoorden van mails. Snelle verzending

Snelle bezorging

Snelle bezorging het oortje werk goed .

Boven verwachting binnen gekregen

Post snel gekregen en bijsluiter was meegeleverd hoe te gebruiken.

Nette snelle service

Altijd snelle service, recent kreeg ik het zelfs toevallig nog op dezelfde dag. Een tijdje geleden via mail een vraag gesteld en ook netjes reactie op gekregen. Spullen zijn tot nog toe ook altijd goed

Duidelijke site en snelle levering

Supersnel leveren en goede kwaliteit.

Mijn eerste ervaring

Mijn eerste ervaring met dit bedrijf was gelijk goed mooi op tijd geleverd en de spullen waren goed verpakt . Gr Ab

Snelle levering en goede kwaliteit

Ik gebruik mijn bestelde headset bij mij vrijwilligers werk op het TT circuit.... Goede kwaliteit

Snelle levering, goed product.

Goeie ervaring

keurige verzending van bestelde producten

Werkt als verwacht

De headset werk zoals verwacht. Voor een goede prijs. Jammer is wel dat ze de bezorg kosten niet voor hun rekening nemen.

zeer goed

Mooie website, zeer gemakkelijk om iets te vinden. zeer snelle levering

super

een super product. leuk dit te hebben. echjt handig

Goed en snel

Mijn bestelling werd goed en snel verwerkt en verzonden. Keurig netjes verpakt

Super levering

Snelle levering Makelijke site Goede producten

Snel en goed

Sander

Erg blij met de goede service van Portofoonheadsets.nl. Ondanks de drukke feestdagen de bestelling snel ontvangen!

Narvikweg 16D

9723TV Groningen

050-8200321

Over Portofoonheadsets.nl

Heeft u vragen? Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar op +31 (0)50-820 0321