Dacht de verkeerde behuizing van m'n afstandsbediening te hebben gekocht. Snel telefonisch contact, en hebben met me meegekeken. Deze pas ook, zeiden ze. Klopt!! Helemaal goed!!

livraison rapide

rapide et efficace

Vlotte en volgens afspraak geleverde goederen

op de site alles goed kunnen vinden, zo als het afgebeeld staat heb ik het ook keurig netjes verpakt ontvangen.

correct service

correct service

Het bedrijf heeft geen idee van het consumentenrecht!

De heer handelt op een zeer klantonvriendelijke wijze. Bij een defect gaat hij er direct van uit dat de oorzaak bij de klant ligt en spreekt hij over coulance in plaats van garantie. Desondanks wordt binnen enkele dagen een nieuw product opgestuurd. Hoewel het bedrijf is aangesloten bij Thuiszorg Waarborg, lijkt hij de bijbehorende voorwaarden niet te kennen. Hij is er immers van overtuigd beter te weten dan de klant wat diens rechten zijn. Daarnaast wordt de klant verplicht de retourkosten te betalen voor een product dat onder garantie valt. Ondanks dat hij ruim een maand de tijd heeft gekregen om de retourzending te vergoeden, heeft hij hierin verzaakt. Een ervaring die ik niet opnieuw zal aangaan. Met vriendelijke groet, M.

Snel

Snel geleverd.

Zeer snelle levering

Via app contact en snel link doorgekregen van de onderdelen. Besteld en volgende dag al binnen.

Netjes en vlot geleverd

Positief, de bestelde onderdelen zijn netjes verpakt vlot aangeleverd.

Goede service, denken mee met vragen .

Zeer snel

Snelle levering perfect materiaal

Rolluikonderdelen

Overzichtelijke site en supersnelle service.

Snelle levering en top prijzen.

De prijzen zijn bijna 40% lager dan bij een rolluik installatie bedrijf.

correcte en super vlugge bediening

kan niet beter

Voldeed niet aan verwachtingen, was gewoon een andere configuratie.

Het geleverde type was niet de bestelde Simu AUTO T5 15/17, maar de Simu AOTU T5S 15/17, waardoor deze moest worden omgebouwd met onderdelen van de oude motor. Het paste gewoonweg niet. Extra kosten daardoor, maar het is uiteindelijk gelukt. Kies je een keer niet de goedkoopste winkel, want dat is Rolluikonderdelen.nl beslist niet en dan gaat het toch nog mis. Meest kwalijk is nog dat er bij de zending geen enkele reden of excuus vanuit Rolluiken.nl is gegeven. Ook de beloofde twee werkdagen levertijd, bleek het dubbele te zijn. En dat kwam niet door DHL, waar de zending tot twee maal toe is aangemeld. Ik koop er nooit meer!

Super satisfaite

Bonjour livraison rapide satisfaite recommande vivement merci encore

Snelle levering, correcte productomschrijving

1 motor kapot, gelijke motor besteld bij rolluikonderdelen.nl. snel geleverd en correcte omschrijving. Daardoor dezelfde motorsoort kunnen plaatsen. Tevreden over siteomgeving, bestelgemak en leversnelheid. Zeker aanrader als je onderdelen nodig hebt voor reparatie.

Netjes telefonisch geholpen met mijn bestelling.

Deskundig

Ik had een nieuwe bandopwinder nodig voor mijn rolluik. Na het mailen van een foto van de oude kreeg ik direct een mail terug met: U heeft deze nodig". Ik was zelf naar duurdere modellen aan het kijken. Besteld en even later was die binnen.

Moteur volet 50Nm

Top service , envois propre et rapide Sérieux! Juste pas la le même fabricant du moteur mais il est de bonne qualité on verra dans le temps. Merci pour le service.

professionele hulp

Op een professionele vriendelijke manier werd ik te woord gestaan door een medewerker. Ik had een draaiende nodig, maar technische details zijn mij onbekend. Heel fijn dat iemand de tijd neemt om dit uit te leggen.

Zeer Goed!

Alles perfect verlopen en het onderdeel is zonder schade toegekomen. Top!

Très bien renseignée sur article souhaité. Livraison très s rapide

Très bien renseignée sur article souhaité. Livraison très rapide

Bolderweg 43

8243 RD Lelystad