Bestelling werd snel verzonden, en toen ik daarna een vraag stelde per mail werd die vraag heel snel beantwoord. Dus prima.
Beste Erwin, Bedankt voor uw mooie review en aanbeveling. Fijn om te horen dat uw bestelling snel is verzonden en dat uw vraag per mail ook vlot is beantwoord. We helpen graag, ook na de bestelling. Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen
materiaal geleverd zoals besteld en verwacht
Beste Dirk, Bedankt voor uw mooie review en aanbeveling. Fijn om te horen dat de levering en nalevering correct zijn verlopen en dat het materiaal naar verwachting is geleverd. Daar doen we het voor. Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen
Als de bestelling gedaan is krijg je bericht, je bestelling is aangemeld en staat klaar voor verzending. Ze hebben de bestelling nog niet op voorraad, en dan ga je bellen omdat je maar niets hoort en dan zeggen ze dat het besteld is. En daarna sturen ze een bericht wanneer het binnen is. Dus een goed en correct bedrijf
Beste Mari, Bedankt voor uw mooie beoordeling en aanbeveling. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze communicatie. Wanneer een artikel niet direct uit ons eigen magazijn geleverd kan worden, proberen wij dit zo duidelijk mogelijk op te volgen en u te informeren zodra er meer bekend is of zodra het artikel binnen is. Mooi dat dit ondanks de levertijd toch als correct en betrouwbaar is ervaren, daar doen we het voor. Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen
Originele beoordeling
Als de bestelling gedaan is krijg je bericht, je bestelling is aangemeld en staat klaar voor verzending. Maar het is anders, ze hebben de bestelling nog niet eens op voorraad, en dan ga je bellen omdat je maar niets hoort en dan zeggen ze dat het besteld is. Zelf laten ze helemaal niets weten,
Heldere informatie op de website en een concurrerende prijs. Enige minpuntje is dat ik optioneel een wandhouder werd aangeboden en dat leek me wel handig. Maar het bleek dat deze reeds bij de remote in de verpakking zat, dus dat was zonde van de extra kosten. Wellicht heb ik zelf niet goed genoeg gelezen maar toch...
Beste Walter, Bedankt voor je mooie review en fijn om te lezen dat de levering snel was en de informatie op de website duidelijk. Wat betreft de wandhouder, je hebt gelijk dat in de productomschrijving staat vermeld dat deze standaard wordt meegeleverd. Toch bieden wij de wandhouder ook los aan, omdat er klanten zijn die graag een extra wandhouder willen hebben of juist op zoek zijn naar een vervangende wandhouder. We begrijpen dat dit in jouw geval achteraf wat dubbel voelde. Dank voor je feedback, we nemen dit mee om de informatie waar mogelijk nog duidelijker te maken. Veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen
Beste Sebastiaan, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat de bestelling snel geleverd is. Veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen
Na contact gehad te hebben via whatsapp, bestelling geplaatst en als afgesproken snel binnen ! Zeker aanrader !
Beste Paul, Bedankt voor je mooie review. Fijn om te lezen dat het contact via WhatsApp goed is verlopen en dat de bestelling zoals afgesproken snel geleverd is. Mooi dat je ons aanbeveelt, daar zijn we blij mee. Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen
En ze worden snel.geleverd hoor ..
Beste Andre, Bedankt voor je mooie review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de kwaliteit van de onderdelen en de snelle levering. Daar doen we het voor, gewoon goede onderdelen en snel de deur uit. Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen
De bestelling werd erg snel geleverd en alles paste perfect. Een absolute aanrader voor onderdelen!
Beste Jeroen, Bedankt voor je mooie review. Fijn om te lezen dat de bestelling snel geleverd werd en dat alles perfect paste. Mooi dat je ons aanbeveelt, daar worden we blij van. Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen
Een telefoontje was genoeg en alles kwam in irde
Beste Hennie, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat één telefoontje voldoende was en dat alles daarna goed geregeld is. Mooi dat we je op deze manier konden helpen. Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen
Zocht een staal winde werk voor mijn roluik zeer fijne keus aan gezien ik beperkt was kwa plaats topp
Beste Pascal, Bedankt voor je mooie review. Fijn om te lezen dat je bij ons het juiste stalen windwerk voor je rolluik hebt kunnen vinden. Zeker wanneer de ruimte beperkt is, is het prettig als er wat te kiezen valt en je niet hoeft te gaan passen, meten en hopen dat het goedkomt. Veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen
Prima afstandsbediening. Snel geleverd.
Beste Henk, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat de afstandsbediening snel geleverd is en goed werkt. Veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Duidelijke website.
Beste Johan, Bedankt voor je mooie review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de snelle levering, de prijs-kwaliteitverhouding en de duidelijkheid van onze website. Daar doen we het voor, goede onderdelen, duidelijke informatie en geen zoektocht alsof je een schroefje in het gras hebt laten vallen. Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen
Besteld dag later binnen top
Beste Ton, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je bestelling de volgende dag al binnen was. Kort maar krachtig, precies zoals een levering hoort te zijn. Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen
Ruime keuze, snelle levering
Beste Anita, Bedankt voor je mooie review. Fijn om te lezen dat je zeer tevreden bent over onze ruime keuze en snelle levering. Daar worden wij blij van, precies wat een onderdelenwebshop moet doen. Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen
Goed gevoel bij rolluikonderdelen.
Beste Jan, Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat de bezorging snel was en dat je een goed gevoel hebt bij Rolluikonderdelen. Daar doen we het voor. Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen
Lang wachten op de levering Je krijgt geen bericht hoe of waarom het zo lang duurt
Beste Dennis, Dank voor je review. We begrijpen deze beoordeling eerlijk gezegd niet helemaal. Je bestelling is op zaterdag geplaatst en op maandag door ons verstuurd. Bij een bestelling in het weekend wordt deze de eerstvolgende werkdag verwerkt en verzonden, dus in dit geval maandag. Wij gaan ervan uit dat dit ook zichtbaar is geweest tijdens het bestelproces. Daarna ligt de daadwerkelijke bezorging bij de vervoerder. Natuurlijk begrijpen wij dat wachten vervelend is, maar in dit geval is de order door ons op de eerst mogelijke werkdag verzonden. Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen
Product is zoals verwacht.
Beste Gerrie, Bedankt voor je positieve review. Fijn om te horen dat de levering volgens schema is verlopen en dat het product aan je verwachting voldoet. Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen
Goed kwaliteit
Beste Maher, Bedankt voor je positieve review. Fijn om te horen dat het onderdeel goed past en dat de kwaliteit naar wens is. Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen
Simpel bestellen. Snelle bezorging. En het werkt.
Beste Cor, Bedankt voor je fijne review. Mooi om te horen dat bestellen eenvoudig ging, de bezorging snel was en het product gewoon doet wat het moet doen. Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen
Ze hebben een hoop spullen en goed geleverd
Beste Remon, Bedankt voor je positieve review. Fijn om te horen dat je in ons assortiment hebt gevonden wat je nodig had en dat alles goed geleverd is. Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen
Snelle levering en uitstekend te volgen
Beste Hendrik, Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat je onze ruime sortering, topmerken en prijzen waardeert. Ook goed om te lezen dat de levering snel was en duidelijk te volgen. Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen
Zeer goed super snelle levering
Beste Hans, Bedankt voor je positieve review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de snelle levering, daar doen we graag ons best voor. Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen
Gewoon top, snelle levering, goed product
Beste Marc, Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat de levering snel was en dat het product goed bevalt. Gewoon top, daar worden wij blij van. Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen
Giede service goed t er bereiken wanneer he iets anders krijg dan je vesteld had binnen 1 dag het goede opgestuurd prima bedrijf
Beste John, Bedankt voor je positieve review. Fijn om te horen dat je onze service en bereikbaarheid goed hebt ervaren. Natuurlijk kan er een keer iets misgaan, maar dan lossen we het graag zo snel mogelijk netjes op. Goed om te lezen dat je het juiste artikel snel hebt ontvangen. Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen
Première commande et très satisfait du produit
Bonjour Latinne, Merci beaucoup pour votre belle évaluation. Nous sommes ravis d’apprendre que votre première commande s’est bien passée et que vous êtes satisfait du produit, du service et du délai de livraison. C’est toujours agréable à lire. Cordialement, Team Rolluikonderdelen ----------------- Beste Latinne, Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat je eerste bestelling goed is verlopen en dat je tevreden bent over het product, de service en de levertijd. Dat lezen we graag. Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen
Bolderweg 43
8243 RD Lelystad