Correcte en zeer duidelijke website.

Zeer aangenaam te weten dat je bestelling goed aankomt.

Professioneel en zeer vriendelijk

In alle rust het probleem bekeken en naar een oplossing gezocht. Materiaal besteld en binnen 2 weken geregeld.

vlotte levering

alles prima ontvangen, zonder negatieve opmerkingen

geen factuur

beste ik heb mijn factuur niet ontvangen en telefonisch en via mail onbereikbaar

Gemakkelijk en snel

De onderdelen. Zaterdag besteld di lage. Ze al thuis snelle service

To much mails

I have received 7 e-mail for just one Order. And please, do Not send me any newstletters or PR.

Prima hulp, snelle levering.

Eenvoudige bestelling, snel geleverd. Goed product.

Expérience positive

Commande et livraison parfaitement respectées. Merci. Marc

Helder en snel

Wat ik zocht was goed te vinden op hun site, binnen 2 dagen in huis. Gewoon een goede betrouwbare site !

Zeer behulpzaam en snelle reacties

Zijn heel behulpzaam. Reageren snel op je vragen. Je krijgt echt het gevoel klant zijn. Hebben passie voor hun vak

Snel werk

Bestellimg snel geleverd

Rude

Er was een probleem met de levering en in plaats van me te helpen, behandelden ze me als een dief. Geen goederen en geen geld terug. Ik raad ze af.

snelle levering goed prodcut

snelle levering goed prodcut

Duidelijke website en snel geleverd.

Via de duidelijke website een vervangend model aangeboden gekregen voor het type dat niet meer leverbaar was. Met de meebestelde adaptiering paste deze perfect in de bestaande motorsteun. Direct besteld en de volgende dag in huis! Blij mee!

zoals het hoort te zijn

Mijn eerste contact, telefonisch, was zeer aangenaam. Later de bestelling en levering optimaal!!

Prima bedrijf

Prima service en ondersteuning snelle levering en erg veel op voorraad ook vaan oudere systemen.

Snel ontvangen wat ik besteld had.

Jammer dat het bestellen zo duur was. Had ook in de brievenbus gekunt.

Vol lof!

Kan me niks bedenken. Alles top geregeld. Ondersteuning WhatsApp fantastisch. De dag nadien geleverd. Een droom! Dank u wel voor de goeie service!

Duidelijk, snel, goed, service.

Goede webshop. Komt afspraken na, legt duidelijk uit hoe de onderdelen gebruikt dienen te worden en hebben een solide basis. Gebruiken geen paypal (meer) om een heel duidelijk uitgelegde reden op hun website en een logisch gevolg van hoe paypal omgaat met bedrijven.

Super geholpen

Ik wist niet meer welk onderdeel ik de vorige keer besteld had en dat werd heel snel uitgezocht zodat ik het goede onderdeel kon bestellen. Toppers

Werkt goed snel geleverd

Prima bedrijf

prima bedrijf

goed en snel geleverd

Prima om te bestellen en supersnelle levereing

Bolderweg 43

8243 RD Lelystad