Vriendelijk geholpen en volgende dag al geleverd.

Ben telefonisch vriendelijk te woord gestaan en de bestelling is de volgende dag al geleverd. Het lijkt zo gewoon maar is best bijzonder dat dit deze tijd nog lukt. Top gedaan, aanrader!

Heel prettig geholpen

Kennis van zaken

Goede technische ondersteuning

Online de maten en wensen doorgegeven, de onderdelen klopten allemaal perfect. Ook werd er snel geleverd en keurig verpakt, ik zou hier zeker weer bestellen.

Snelle levering en reaktietijd

Snel antwoord op mijn vragen en snelle levering van het zonneschermkoord

Top, alles super snel geregeld.

Alles goed en snel geregeld. Transport duurde een paar dagen maar daar kunnen jullie niets aandoen.

Vlot bezorgd en geruild

Ik had een handzender besteld kreeg deze niet gekoppeld na contact de goede besteld en de andere teruggestuurd een dag later was het geld hiervan al terug gestort.

Goed, snelle levering

Goed product. Gemakkelijk te bestellen Snelle levering

Teleurstellend

Heb nog niks binnen, zit al een week op onderdelen te wachten

Prima allemaal

Goede prijs en een bedrijf waar je nog wat aan kan vragen. Ga zo door!

Gute Qualität

Alles super gelaufen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Topleverancier !

Mijn favoriet !

Product snel ontvangen maar zat alleen in een zeer grote doos, dat zou anders kunnen.

Top !

Snelle levering voor een goede prijs.

Snel en prima spul

Een geweldig bedrijf

Hebben mee goed en uitstekend en snel en vakkundig geholpen.

Very good

Perfect support and advise

alles uitstekend verlopen

prima ervaring, alles correct

Klein probleempje met een artikel. Dit is netjes en snel opgelost.

Prima levering

eindelijk het orginele trekkoord en toebehoren gevonden

Prima geregeld, alles volgens afspraak geleverd

Bijgeleverde documenten van Brel motor vindt ik persoonlijk wat te kort schieten af en toe, de uitleg van een servicemonteur van Brel kwam niet geheel overeen met wat in de bijsluiter stond. Ze kunnen zich bij Brel aardig wat telefoontjes besparen als ze bij de mechanische afstelling expliciet vermelden dat daartoe de rolluik moet zijn geplaatst, omdat er een meeloopring aan de motorkant zit, die de positie van het rolluik doorgeeft aan het afstelmechanisme!

Snelle levering goede prijs

Snelle levering en goede prijs. Aanrader

Helemaal TOP

De medewerkers zijn allemaal deskundig en kunnen die goed overbrengen op een leek, zoals ik. Rolluikonderdelen heeft ook veel filmpjes op Youtube met heldere uitleg. Ik ben echt super tevreden zowel op de snelle levering als telefonische hulp.

Snelle levering van het bestelde. Goed verpakt. Aanpassing van bestelling moeten doen, dit is netjes en tijdig verwekt voor verzending. Top service.

Had per ongeluk de verkeerde aangeklikt Dit is perfect hersteld

Prima producten die niet in de reguliere bouwmarkt te vinden is.

De onderdelen zijn prima en snel geleverd. De hoeveelheid mail mag wel minder. Ik heb voor deze bestelling 10 mailtjes ontvangen. Dat kan ook met een heleboel minder.

Bolderweg 43

8243 RD Lelystad