Super en betrouwbaar
Uitstekend geholpen via medewerker via WhatsApp chat om juiste onderdelen te vinden . En zeer snelle en correcte levering ontvangen.
Duidelijke website. Goede uitleg. Optie om persoonlijk meer info te krijgen. Ruime kruze, snelle levering.Top
Malheureusement le produit reçu n’a pas de mode d’emploi en Français..!
Rolluikonderdelen heeft mij meer dan uitstekend en met veel geduld meermaals geholpen nadat installatie van een nieuwe buismotor tegen zat.
Goede ondersteuning
DE bestelling gedaan en wat er werd beloofd voor levering werd netjes nageleefd met nette emails die je op de hoogte hield.
Alles prima, goed en vlot verlopen.
Had nieuwe afstandbediening gekocht bij deze jongens maar ik kwam er niet uit na een wathsappje werd het mij perfect uitgelegd en was hij binnen 2 minuten geïnstalleerd
Beste Corne’, Dank je wel voor je mooie review. Fijn om te horen dat je na een WhatsApp-berichtje direct duidelijkheid kreeg en dat de afstandsbediening binnen twee minuten was geïnstalleerd. Soms is het net even die uitleg die het verschil maakt. Mooi dat je onze hulp zo hebt ervaren, daar doen we het voor. Geniet van je weekend en met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen
THE COMPANY RESPONDED IMMEDIATELY AND CONSISTENTLY TO OUR REQUEST
Dear Maria, Thank you for your review and your recommendation. Good to hear that our quick and consistent communication met your expectations. We believe clear and direct contact simply works best, especially when requests need immediate attention. We appreciate your trust and look forward to assisting you again in the future. Kind regards, Team Rolluikonderdelen
Ik had een afwijkende bestelling gedaan, men heeft me daarom gebeld... en terecht, ik had een fout artikel gekozen. We hebben het samen in orde gekregen alvorens de artikels verzonden zijn.
Beste Willem, Dank voor je review. Bij een afwijkende bestelling nemen we liever even contact op dan dat er iets verkeerd de deur uitgaat. In dit geval bleek er inderdaad een verkeerd artikel gekozen en hebben we dat samen direct opgelost voordat de zending vertrok. Fijn dat je onze werkwijze waardeert en bedankt voor je aanbeveling. Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen
Bij de bestelling kwam een kaartje met een qr code die linkte naar de klantenservice via whatsapp. Op zich al een fijn gebaar. Vervolgens is de klantenservice zelf ook hulpvaardig en met verstand van zaken.
Beste Martha, Wat een mooie review, dank u wel daarvoor. Wat fijn om te lezen dat het kaartje met de QR-code naar onze WhatsApp-service gewaardeerd werd. We proberen het graag nét even wat makkelijker te maken. En natuurlijk nog mooier dat u onze klantenservice als hulpvaardig en deskundig heeft ervaren, daar doen we het voor. Bedankt voor uw vertrouwen en aanbeveling. Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen
Eerst via whatsapp een vraag gesteld en na het antwoord direct besteld.
Beste Egbert, Dank voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u via WhatsApp snel antwoord heeft gekregen en daarna direct uw bestelling kon plaatsen. Zo hoort het eigenlijk gewoon te gaan: korte vraag, duidelijk antwoord, geregeld. Bedankt voor uw aanbeveling, dat waarderen wij enorm. Mocht u in de toekomst nog iets nodig hebben, dan staan wij uiteraard weer voor u klaar. Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen.nl
Goeie ondersteuning , snelle levering
Beste Davy, Bedankt voor uw review. Goed om te horen dat u onze ondersteuning als prettig heeft ervaren en dat de levering snel is verlopen. Daar doen we het voor. Bedankt voor uw aanbeveling en het vertrouwen in ons bedrijf. Mocht u in de toekomst nog iets nodig hebben, dan helpen wij u uiteraard weer graag verder. Met vriendelijke groet, Team Rolluikonderdelen.nl
Veel contact gehad met de medewerkers deze hebben mij prima geadviseerd en heel goed geholpen. Alles wat we afgesproken hadden hebben ze waar gemaakt en zeer correct en op tijd geleverd. Moet je rolluik onderdelen hebben, mail of bel ze op je wordt perfect geadviseerd en alles wordt geleverd, top!. Van mij krijgen ze een 10.
Beste Rene, Dank u wel voor deze mooie beoordeling en het vertrouwen dat u in ons heeft gesteld. Fijn om te lezen dat het contact als prettig is ervaren en dat het advies u echt verder heeft geholpen. We vinden het belangrijk om niet zomaar iets te verkopen, maar om samen te kijken naar wat écht past bij de situatie. Dat alles vervolgens correct en op tijd geleverd is zoals afgesproken, maakt het plaatje compleet. Afspraak is afspraak, zo simpel is het eigenlijk. Dank voor de 10 en uw aanbeveling, dat waarderen wij enorm. Mocht u in de toekomst weer rolluikonderdelen nodig hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Rolluikonderdelen.nl
Vooraf bij bedrijven geïnformeerd omtrent het ombouwen van handbediende rolluiken naar elektrisch, waarbij ik de offertes vrij hoog vond (goedkoopste was €900 voor het ombouwen van 2 rolluiken, naar elektrisch zonder 'estetische' afwerking (dus met schakelaar aan de binnenmuur en kabels over de muur). Voor de optie om maar solar om te bouwen werd al gauw €350 per rolluik extra gevraagd. Vanuit dit oogpunt filmpjes bekeken naar hoe het ombouwen in elkaar steekt. Gezien dit vrij makkelijk oogte (zonder dat ik enkele ervaring met klussen had), besloten om dit zelf te gaan doen. Solar is hierbij de makkelijkste optie (wel duurdere ombouw kit). Via de chat contact gehad met medewerker van het bedrijf omtrent informatie hoe ik kan achterhalen welke kit (ze hebben standaard ombouw paketten/kits die ze aanbieden) ik voor mijn rolluiken nog had. Super snel geholpen met het verkrijgrn van de juiste informatie (hierbij werd aangegeven welke dingen van de rolluik ik op dien te meten en welke foto's ze wilde ontvangen), waarna ik gelijk linkje kreeg naar de juiste ombouw kit (met juiste vermogen en afmetingen). Eenmaal besteld, was het vrij snel in huis en, kon ik als vrouw zijnde met twee linkerhanden (en een handig neefje), beginnen aan de klus. Dit was in een middagje gepiept. Het lastigste waren de popnagels (wij hadden vrij verouderde rolluiken die op meerdere plekken vast zaten met popnagels en ook lastiger uit elkaar te halen was). Desondanks ging het ombouwen zelf vrij vlot en werken de rolluiken perfect! Ook het instellen van de afstandbediening ging gemakkelijk (middels een Youtube filmpje de stappen gevolgd). Al om al hebben we het contact met rolluikonderdelen.nl als zeer prettig ervaren en hiermee ook flink wat geld bespaart door het zelf te doen i.p.v. te laten doen (kosten ombouw kit maar solar was €280 per rolluik).
Beste Anne,, Wat een geweldige review – dank u wel dat u de moeite heeft genomen om dit zo uitgebreid te delen. Hier worden wij oprecht blij van. Mooi om te lezen hoe u zich eerst heeft verdiept in de offertes, vervolgens zelf onderzoek heeft gedaan en daarna de stap heeft gezet om het gewoon zelf aan te pakken. Soms lijkt iets spannender dan het daadwerkelijk is – en u bewijst dat perfect. Fijn dat het contact via de chat duidelijk en snel verliep en dat we samen de juiste ombouwset hebben kunnen bepalen op basis van uw metingen en foto’s. Dat voorkomt verrassingen achteraf – en daar doen we het voor. En eerlijk is eerlijk: popnagels zijn vaak taaier dan de hele motorombouw zelf 😉 Maar als het daarna in één middag draait en alles perfect werkt, dan is dat gewoon een mooie overwinning. Geweldig dat u zoveel heeft kunnen besparen én dat de rolluiken nu naar tevredenheid functioneren. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of een volgend project willen aanpakken, dan staan wij uiteraard weer graag voor u klaar. Veel plezier met uw rolluiken op zonneenergie! Met vriendelijke groet, Team Rolluikonderdelen.nl
Goed advies en product en snel in huis
Beste Dirk, Dank u wel voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat u goed advies heeft gekregen én dat het product snel in huis was. Dat is precies waar we naar streven: duidelijkheid vooraf en vlot geleverd. Bedankt voor uw aanbeveling en het vertrouwen. Mocht u in de toekomst nog iets nodig hebben, dan helpen wij u uiteraard weer graag verder. Met vriendelijke groet, Team Rolluikonderdelen.nl
Product besteld, betaald maar nergens geen opmerking dat deze producten niet op voorraad zijn. Na wachten op levering toch maar gebeld. Zodra het van hún leverancier binnenkomt zal het geleverd w
Beste Geert, Dank voor uw review. We begrijpen uw teleurstelling heel goed. U bestelt, betaalt en verwacht dan uiteraard dat het product direct leverbaar is. Hoewel wij onze voorraad zo actueel mogelijk proberen te houden, kan het in uitzonderlijke gevallen voorkomen dat de online voorraad niet volledig synchroon loopt met de daadwerkelijke beschikbaarheid. Dat is uiteraard niet de bedoeling en daarvoor bieden wij onze excuses aan. Inmiddels is uw order uitgeleverd. We wensen u veel succes met de installatie. Mocht er toch nog iets zijn waarbij wij kunnen helpen, dan staan wij uiteraard voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Rolluikonderdelen.nl
J’ai trouvé tout de suite ce que je cherchais
Bonjour Michel, Merci beaucoup pour votre excellent avis ! Nous sommes ravis d’apprendre que vous avez trouvé immédiatement ce que vous cherchiez. C’est exactement comme une boutique en ligne devrait fonctionner : claire, simple et efficace. Merci également pour votre recommandation et votre confiance. Si vous avez besoin d’aide à l’avenir, nous restons bien entendu à votre disposition. Cordialement, Team Rolluikonderdelen.nl
Doen wat ze beloven, inderdaad levering na twee werkdagen, zelfs als jezelf een bestelfout hebt gemaakt, corrigeren ze dat en de retour betaling is na twee dagen terug. Super behandeling.
Beste Jacobus, Dank voor uw review. Fijn om te lezen dat alles is verlopen zoals beloofd en dat de levering binnen twee werkdagen is aangekomen. En een bestelfout kan natuurlijk iedereen overkomen — mooi dat we dat snel voor u hebben kunnen corrigeren en dat de terugbetaling ook vlot is verwerkt. Zo hoort het gewoon te gaan. Bedankt voor uw aanbeveling en het vertrouwen. We helpen u in de toekomst graag weer net zo soepel verder. Met vriendelijke groet, Team Rolluikonderdelen.nl
Ik vind de verzendkosten van het brievenbus pakketje wel extreem veel
Beste Harrie, Dank u wel voor uw review en uw eerlijke feedback. Fijn om te horen dat de levering snel en netjes is verlopen. Dat waarderen we enorm. Wat betreft de verzendkosten begrijpen wij uw opmerking. Ook bij een brievenbuspakket zijn wij gebonden aan vaste tarieven van de vervoerder, inclusief track & trace en verwerking. Die kosten zijn helaas de afgelopen jaren flink gestegen. We proberen dit zo transparant mogelijk te tonen tijdens het bestelproces, zodat er achteraf geen verrassingen zijn. Desondanks bedanken wij u voor uw aanbeveling en het vertrouwen. Mocht u in de toekomst vragen hebben, dan helpen wij u uiteraard graag verder. Met vriendelijke groet, Team Rolluikonderdelen.nl
Heb deze nog niet gemonteerd daar het gaat om een reserve onderdeel voor later
Beste Patrick, Dank u wel voor uw mooie beoordeling en uw vertrouwen. Fijn om te horen dat het product aan uw verwachtingen voldoet. Altijd prettig om een reserveonderdeel achter de hand te hebben — liever klaar liggen dan misgrijpen op het moment dat u het nodig heeft. Mocht u bij de montage in de toekomst nog vragen hebben, dan helpen wij u uiteraard graag verder. Bedankt voor uw aanbeveling! Met vriendelijke groet, Team Rolluikonderdelen.nl
Had een optreklint van > 5 meter nodig, hier veel keuze, op vrijdag besteld en zaterdag in huis. Super blij mee.
Beste Sem, Wat een mooie review, dank je wel! Fijn om te horen dat je precies het optreklint kon vinden dat je nodig had. En bestellen op vrijdag en zaterdag al in huis, dat is precies zoals we het graag zien. Mooi dat je er blij mee bent, daar doen we het voor. Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, dan helpen we je natuurlijk weer graag verder. Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen
Na het sturen van een mailtje omtrent het product dat ik zocht was de service top. De nodige uitleg gekregen en de bestelling was correct. Top!
Beste Jeffry, Bedankt voor je mooie woorden! Fijn om te lezen dat je na je mail direct de juiste uitleg hebt gekregen en dat de bestelling vervolgens helemaal correct was. Zo hoort het: eerst duidelijkheid, daarna gewoon goed geleverd. Mooi dat je de service als “top” hebt ervaren — dat waarderen we enorm. Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen
Een nieuw onderrubber voor mijn sectionaal garagedeur werd snel geleverd. De montage was geen probleem. Fijn dat mijn deur nu weer goed afsluit.
Beste Ed, Dank je wel voor je mooie review! Goed om te horen dat het onderrubber snel geleverd werd en dat de montage soepel is verlopen. Niets zo prettig als een sectionaaldeur die weer netjes afsluit zonder tocht of kieren. Fijn dat alles naar wens is. Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, dan helpen we je uiteraard weer graag verder. Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen
Bolderweg 43
8243 RD Lelystad