Snelle levering, goed kwaliteit. Gewoon zoals het hoort! Erg prettig
Door onvolledige omschrijving op de website de Somfy wandhouder zonder wandmontageplaatjes besteld. Toen ik hierover contact opnam, gaven ze aan de info bij het product aan te passen, maar zou ik dus toch weer gewoon de volle mep aan verzendkosten moeten betalen. Ik wilde gerust voor het plaatje (€ 4,95) betalen, maar vond het onredelijk dat ik nogmaals € 6,95 verzendkosten erbij kreeg. Daar hadden ze geen enkele boodschap aan. Slechte service, zeer klantonvriendelijk.
Beste Nicole, Bedankt voor uw review. Wij vinden het jammer dat u dit zo heeft ervaren, maar willen de situatie wel graag nuanceren. Dit artikel wordt inmiddels al ruim 10 jaar door ons verkocht en daarbij is nooit onduidelijkheid ontstaan. Naar aanleiding van uw melding dat u ervan uitging dat er naast het frame, dat ook als enige op de productfoto zichtbaar is, tevens een DIN-frame meegeleverd zou worden, hebben wij de productinformatie direct aangepast en nu expliciet vermeld dat er géén DIN-frame wordt meegeleverd. Het artikel wordt geleverd exact zoals afgebeeld op de foto. Dat er bij een bestelling iets anders verwacht wordt dan geleverd wordt, betekent uiteraard niet automatisch dat wij vervolgens kosteloos aanvullende onderdelen kunnen nasturen. U spreekt hier over een bestelling van een artikel van 6,95 en een artikel van € 4,95 welke u vergeten bent erbij te bestellen. Daarnaast brengt een verzending nu eenmaal kosten met zich mee voor verpakking, verwerking en transport. Ook uw voorstel om dit “even in een envelop met een postzegel” te versturen is in de praktijk geen werkbare oplossing. Wij zijn ingericht op professionele orderverwerking en pakketverzending, niet op handmatige losse poststukken waarbij bovendien geen zekerheid of traceerbaarheid bestaat. Wij hebben dus zeker boodschap aan uw vraag gehad, gezien wij de producttekst direct hebben verbeterd, maar wij gaan een misvatting van een klant direct financieel voor onze rekening nemen. Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen
Vorab habe ich Kontakt aufgenommen um ggf eine Rücksendung (Bestellung nach Deutschland) zu besprechen. Ich bekam umgehend Antwort, bestellte und die Lieferung kam innerhalb weniger Tage. Den Status konnte ich jederzeit abrufen.
Beste Simone, Vielen Dank für Ihre tolle Bewertung. Schön zu hören, dass Sie vorab schnell eine klare Antwort erhalten haben und dass anschließend alles reibungslos verlaufen ist. Genau so soll es sein: gute Kommunikation, schnelle Lieferung und jederzeit Transparenz beim Versandstatus. Wir bedanken uns herzlich für Ihr Vertrauen und wünschen Ihnen viel Freude mit Ihrer Bestellung. Mit freundlichen Grüßen, Team Rolluikonderdelen
Goede service, wordt snel geregeld.
Beste Jan, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent over het materiaal en onze service. Snel schakelen en goed regelen, daar doen we het voor. Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen
Beste Gerrit, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Kort en krachtig, prima en heel goed, daar worden wij blij van. Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen
Duurde een paar dagen voordat we ze kregen. Maar dat kan ook aan post nl liggen
Beste Albert, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn om te horen dat de dopjes netjes passen op uw screens geleidingsstrips en dat u tevreden bent met het product. Dank ook voor uw begrip rondom de levertijd. Wij doen ons best om alles snel te verzenden, daarna zijn we afhankelijk van onze vervoerders PostNL en DHL. Gelukkig zijn ze uiteindelijk goed aangekomen. Bedankt voor uw vertrouwen. Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen
Ich habe das erste Mal bei Rolluikonderdelen bestellt. Von der Bestellung über die Bezahlung bis hin zur Lieferung (trotz Auslandslieferung nach Deutschland) hat alles perfekt geklappt. Die Fernbedienung habe ich als Ersatz für unsere alte, noch funktionierende FB bestellt.
Beste Jürgen, Vielen Dank für Ihre schöne Bewertung. Es freut uns sehr zu hören, dass Ihre erste Bestellung bei uns von der Bestellung über die Bezahlung bis zur Lieferung nach Deutschland perfekt verlaufen ist. Schön, dass die neue Somfy Situo 1 RTS Pure II als Ersatz für Ihre bisherige Fernbedienung dienen kann. Manchmal ist eine Reserve oder ein frischer Nachfolger einfach eine kluge Entscheidung. Vielen Dank für Ihr Vertrauen und gerne bis zum nächsten Mal. Mit freundlichen Grüßen, Team Rolluikonderdelen
Avoir toutes les pièces disponibles chez un seul commerçant à fait la différence
Bonjour Jean-Philippe, Merci beaucoup pour votre belle évaluation. Nous sommes ravis de lire que le fait de pouvoir trouver toutes les pièces chez un seul commerçant a fait la différence pour vous. Nous nous efforçons chaque jour de proposer un assortiment complet, afin de faciliter la recherche et la commande pour nos clients. Merci pour votre confiance et au plaisir de vous servir à nouveau. Cordialement, Team Rolluikonderdelen ----------------------- Beste Jean-Philippe, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat het voor u het verschil maakte dat alle onderdelen bij één leverancier verkrijgbaar waren. Wij doen dagelijks ons best om een compleet assortiment aan te bieden, zodat klanten eenvoudig alles op één plek kunnen vinden en bestellen. Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen
Na 1 week nog aan het wachten op de levering.
Beste Steven, Bedankt voor uw review. Wij begrijpen goed dat het vervelend is wanneer u op uw bestelling moet wachten. Wij willen wel graag aangeven dat uw zending op de dag van bestelling al door ons is verstuurd. Op dit moment wordt er echter gestaakt bij BPost, waardoor zendingen in België helaas met een onbekende vertraging te maken kunnen krijgen. Hoe vervelend dat ook is voor u én voor ons, stakingen bij een vervoerder zijn een vorm van overmacht waar wij geen enkele invloed op hebben en waarop wij ook geen uitvoering kunnen uitoefenen. Zodra een pakket aan de vervoerder is overgedragen, zijn wij afhankelijk van hun verwerking en bezorging. Wij hopen uiteraard dat uw zending alsnog spoedig geleverd wordt en danken u voor uw begrip. Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen
Niet de goede adapters besteld, na bezoek aan bedrijf de goede kosteloos meegekregen en nog extra advies en tips. Screen werkt weer zoals het hoort.
Beste Hans, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn om te horen dat we u hebben kunnen helpen met de juiste adapters en dat uw screen weer werkt zoals het hoort. Soms is het kiezen van het juiste onderdeel nét even lastiger dan gedacht, dan denken wij graag mee. Mooi dat u langs bent gekomen en dat we het direct hebben kunnen oplossen, inclusief wat extra tips onderweg. Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier met het weer goed werkende screen. Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen
Vandaag besteld, volgende dag bezorgd
Beste Jan, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn om te horen dat alles correct en snel is verlopen en dat uw bestelling de volgende dag al bezorgd werd. Vandaag besteld en snel in huis, zo zien wij het graag. Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen
Beste Wim, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en de snelle levering. Kort en krachtig, daar houden we van. Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen
Mijn rolluik onderdeel ging stuk en kon precies de identieke vervanging vinden en werd snel geleverd
Beste Erik, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn om te horen dat u precies het juiste vervangende onderdeel heeft kunnen vinden en dat het snel geleverd werd. Dat is precies waar wij ons best voor doen, onderdelen leveren waarmee iets snel weer werkt zonder onnodig gedoe. Mooi dat uw rolluik weer verder kan. Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen
Een garage deur van 20 jaar oud, zeer goede staat, heeft geen afstandbediening. De medewerker kon mij een aansluitschema geven om een losse zender met ontvanger aan te sluiten. Ik ben niet de meest handige maar het is wel gelukt.
Beste Werner, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn om te horen dat wij u hebben kunnen helpen met een passende oplossing voor uw garagedeur van 20 jaar oud. Extra mooi dat het met het aansluitschema ook gelukt is, zeker als u zelf aangeeft niet de meest handige te zijn. Dan heeft u het gewoon prima gedaan. Soms is een beetje uitleg al genoeg om iets weer modern gemak te geven. Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier met uw afstandsbediening. Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen
Materialen zijn goed alleen bij specifieke vragen of alles op voorraad was, was dit het geval…5 min later bestel ik alles…eind van de dag krijg ik mail dat niet alles op voorraad is, jammer…na een week alles netjes ontvangen.
Beste Rik, Hartelijk dank voor uw review en uw eerlijke feedback. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit van de materialen en dat u uiteindelijk alles netjes heeft ontvangen. Wij begrijpen ook dat het teleurstellend is wanneer er eerst wordt aangegeven dat alles op voorraad is en later blijkt dat dit toch niet volledig het geval was. Voorraad in een webshop en de fysieke voorraad kunnen soms snel wijzigen door gelijktijdige verkopen of verwerking, maar wij begrijpen dat dit voor u vooral verwarrend is. Dank dat u ondanks dat toch het vertrouwen heeft gehouden. We nemen uw opmerking zeker mee om onze voorraadcommunicatie verder te verbeteren. Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen
Ik had een zendertje voor het rolluik van de parkeergarage gekocht. Geen idee hoe ik het in werking kon stellen. Daarbij ben ik goed geholpen
Beste Marianne, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn om te horen dat u goed bent geholpen en dat we u konden ondersteunen met het instellen van het zendertje voor het rolluik van de parkeergarage. Niet alles spreekt altijd vanzelf, daarom helpen wij graag met uitleg wanneer het even niet lukt. Mooi dat het uiteindelijk gelukt is. Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen
Beste Steven, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering. Kort, krachtig en top, daar worden wij blij van. Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen
Mijn vraag via chat snel en juist beantwoord..daarna de bestelling geplaatst. Juiste en snelle levering.
Beste Rudi, Hartelijk dank voor uw leuke beoordeling. Fijn om te horen dat uw vraag via de chat snel en correct is beantwoord en dat daarna ook de bestelling soepel is verlopen. Goede informatie vooraf en vervolgens een juiste, snelle levering, zo hoort het te gaan. Bedankt voor uw vertrouwen. Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen
Akku bestellt und schnell zu einem guten Preis erhalten. Vielen Dank noch mal.
Hallo Rainer, vielen Dank für Ihre schöne Bewertung. Es freut uns sehr zu hören, dass Sie Ihren Akku schnell und zu einem guten Preis erhalten haben. Schnell, zuverlässig und fair, genau dafür setzen wir uns jeden Tag ein. Vielen Dank für Ihr Vertrauen und gerne bis zum nächsten Mal. Mit freundlichen Grüßen, Team Rolluikonderdelen ----------------- Beste Rainer, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn om te horen dat u uw accu snel en voor een goede prijs heeft ontvangen. Snel, betrouwbaar en eerlijk geprijsd, daar zetten wij ons iedere dag voor in. Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen
Motor besteld en vlot geregeld bedankt hier voor .mvgrt Henny Derks .
Beste Henny, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn om te horen dat alles goed geregeld was en dat de motor vlot geleverd kon worden. Daar doen we het voor, duidelijke service en snel schakelen. Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen
Geen aanmerking
Beste Rob, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn om te horen dat alles probleemloos is verlopen en dat u geen opmerkingen heeft. Dat zijn berichten waar wij graag mee afsluiten. Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen
Goede prijs kwaliteit verhouding reageren goed op de app , alleen moment van verzending duurde iets langer. Maar zeker aan te bevelen .
Beste Raimond, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding en dat u onze reacties via de app als prettig heeft ervaren. Wij begrijpen dat het verzendmoment iets sneller had gemogen. Dank voor uw begrip daarin en fijn dat u ons desondanks zeker aanbeveelt. Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen
Goed advies. Snelle levering
Beste C.M., Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent over het advies en de snelle levering. Klantvriendelijk helpen, duidelijk adviseren en snel leveren, daar doen wij iedere dag ons best voor. Bedankt voor uw vertrouwen. Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen
Prettig geholpen via de telefoon
Beste Willem, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn om te horen dat u prettig bent geholpen via de telefoon en dat de levering snel is verlopen. Persoonlijk contact combineren met een snelle service, daar staan wij graag voor. Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen
Prima uitleg, en een goed product.
Beste E, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de uitleg én over het product. Duidelijk advies en een goed werkend product vormen wat ons betreft de beste combinatie. Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen
Bolderweg 43
8243 RD Lelystad