Snelle levering en hulp via mail en/of whatsapp.

Technische vragen worden snel en duidelijk beantwoord.

Zeer snelle levering

Duidelijke site, goede prijs kwaliteit verhouding en snel geleverd Super

Na verkeerde maat te hebben besteld. Werd ik gebeld dat de maat in millimeter was besteld en geen centimeters. Dit werd gelijk gecorrigeerd.

Snel en goed

Makkelijke website waar ik goed kon vinden wat ik nodig had. In de veelheid van alle soorten onderdelen heb ik eenvoudig het juiste gevonden. TOP

Snel geleverd en prima spullen.

Duidelijke website. Snel geleverd en met duidelijke handleidingen.

Heldere website, snelle levering, prima kwaliteit

Juiste onderdeel op voorraad

Juiste onderdeel op voorraad, kon het direct ophalen in Lelystad.

top

snel en goed

We still haven’t received the motor

The couriers you used are sadly one of the least reliable in the UK. We paid the customs charge within ten minutes of the notification last Friday 24th and they gave us a delivery date of Tuesday 28th. We still haven’t received the motor and the couriers web site simply shows the parcel as pending. Their interface is so bad that you simply can’t get to talk to anyone to understand their issue. We have lodged a formal e-mail question but experience tells us they will probably not respond. We thus do not have our motor which we have paid for , we have paid a customs and handling charge and without the motor cannot use our swimming pool. If you have any contact to expedite the courier then please do so

• Would you recommend us? No

Snelle levering en goed koop

Klein artikel maar fijn.

Groot en belangrijk assortiment dat voorziet in een behoefte, waarin maar zeer weinig branchegenoten kunnen voldoen.

x

x

Prima klantenservice

Ik was op zoek naar een buismotor om mijn rolluiken te automatiseren. Via de chat functie van Rolluikonderdelen.nl (die gelinkt is aan WhatsApp) heb ik alle nodige en duidelijke informatie gekregen inclusief een link naar alle onderdelen die ik nodig had om dit zelf uit te voeren. Daardoor was het plaatsen van de bestelling heel eenvoudig en werd alles (weliswaar met enkele dagen vertraging) netjes geleverd. Het installeren verliep overigens heel vlot. Ik ben blij met deze aankoop en kan Rolluikonderdelen.nl aan iedereen aanbevelen.

Prima geholpen met aankoop en installatie!Top!

Prima geholpen met aankoop en installatie!Top!

Gewoon goed

bestelling kwam 1 dag later perfect aan.

Geweldig , correct en snelle service!

Na mijn bestelling correcte mail en correcte levering , geweldig .

doet waarvoor is gekocht

past in mijn kanteldeur en doet het werk

Hier bestel ik nooit meer.

Wij hebben uiteindelijk 2 maanden moeten wachten op een motor die bij de aankoop online als 'op voorraad' stond. De 'snel in huis bezorging' is dus niet waar. Wanneer je iets koopt, moeten ze het zelf nog bestellen, waardoor er dus nog van alles mis kan kopen. Twee keer is er zogezegd iets misgelopen met de verzending. De medewerkers gingen me steeds op de hoogte houden, maar na een paar dagen niets te horen, kreeg ik steeds een andere uitleg. Na veelvuldig contact, krijg ik van een medewerker zelfs te horen dat ik in 'een droomwereld' leef, aangezien ik hun slagzin van snelle bezorging effectief geloofde. Dan betaal ik liever wat meer bij een winkel waar ze hun wel aan hun beloftes houden. Hier bestel ik dus zeker nooit meer.

Zeer snel geleverd

De afstandsbediening. Wat ik zocht. Was ook goed de prijs niet de duur.

Slecht

IK heb mijn bestelling nog steeds NIET gekregen , en als ik dan bel naar jullie diensten , krijg ik een norse persoon aan de mijn die mij weinig of niet helpt. Mijn pakketje werd door DHL NIET geleverd bij mij ,maar reeds 2 maal op een verkeerd adres . Kunnen jullie dit in orde brengen AUB , of mij gewoon een nieuwe levering opsturen , het gaat maar over een zeer klein bedrag . Bedankt Georges Van Horebeek 0032472453017

Top geregeld via de app

Correcte en zeer duidelijke website.

Zeer aangenaam te weten dat je bestelling goed aankomt.

Professioneel en zeer vriendelijk

In alle rust het probleem bekeken en naar een oplossing gezocht. Materiaal besteld en binnen 2 weken geregeld.

vlotte levering

alles prima ontvangen, zonder negatieve opmerkingen

Bolderweg 43

8243 RD Lelystad