Filtre

snelle levering goed prodcut

snelle levering goed prodcut

Duidelijke website en snel geleverd.

Via de duidelijke website een vervangend model aangeboden gekregen voor het type dat niet meer leverbaar was. Met de meebestelde adaptiering paste deze perfect in de bestaande motorsteun. Direct besteld en de volgende dag in huis! Blij mee!

zoals het hoort te zijn

Mijn eerste contact, telefonisch, was zeer aangenaam. Later de bestelling en levering optimaal!!

Prima bedrijf

Prima service en ondersteuning snelle levering en erg veel op voorraad ook vaan oudere systemen.

Snel ontvangen wat ik besteld had.

Jammer dat het bestellen zo duur was. Had ook in de brievenbus gekunt.

Vol lof!

Kan me niks bedenken. Alles top geregeld. Ondersteuning WhatsApp fantastisch. De dag nadien geleverd. Een droom! Dank u wel voor de goeie service!

Duidelijk, snel, goed, service.

Goede webshop. Komt afspraken na, legt duidelijk uit hoe de onderdelen gebruikt dienen te worden en hebben een solide basis. Gebruiken geen paypal (meer) om een heel duidelijk uitgelegde reden op hun website en een logisch gevolg van hoe paypal omgaat met bedrijven.

Super geholpen

Ik wist niet meer welk onderdeel ik de vorige keer besteld had en dat werd heel snel uitgezocht zodat ik het goede onderdeel kon bestellen. Toppers

Werkt goed snel geleverd

Prima bedrijf

prima bedrijf

goed en snel geleverd

Prima om te bestellen en supersnelle levereing

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

Perfecte snelle levering

Perfecte snelle levering

Vlotte bezorging

Dopjes voor onze rolluiken. Ze passen perfect al zijn het rolluiken van 14 jaar oud. We zijn er heel blij mee.

bestelling na 14 dagen nog steeds niet ontvangen,

emails worden niet beantwoord.

Goede en snelle levering. Jammer van de bezorgkosten. Een conculega bleek achteraf deze niet te rekenen. Ook zou het fijn zijn als men YouTube filmpjes mee stuurd, hoe een en ander te monteren.

Snelle levering van kwaliteitsvol product !

Optimale prijs/kwaliteit. Duidelijke installatievoorschriften bijgevoegd !

Alles was ok,goed geleverd, Dankjewel!!

Alles was ok ,Danke!!

Toch tevreden

Buismotor gekocht snel geleverd maar paste niet ondanks aanpas middelen en retour gestuurd en binnen paar dagen geld terug

Helemaal top

Snel, goed en past precies!

Top materiaal en perfecte naservice !

Heel tevreden met de service en het materiaal die je krijgt als er problemen zijn met het afstellen van de motors !

gewenste snelle en correcte levering van hoogwaardig product.

xx

Snelle service en denken met je mee

De rolluik motor was niet meer te leveren. Door dit bedrijf vervangende motor plus bevestigingen meegeleverd om het te repareren. Goede en snelle service voor een nette prijs

Snelle levering goed product

43 Bolderweg