Ik heb een afstandsbediening besteld, deze zou na een paar dagen geleverd worden, ik krijg een mail dat deze bezorgd zou zijn, het is een brievenbus pakket, niets in de brievenbus, niet bij een buurvrouw op 28, dit gaat vaker verkeerd bij bestellingen. niets bij de buren, geen reactie in de buurtapp, niet afgegeven bij de afhaalpunt wanneer men niet thuis is. Rolluikonderdelen.NL en DHL blijven naar elkaar wijzen. Ik zit nog zonder afstandsbediening en ben dik 50 euro lichter. Ik bestel zeer veel via internet, ook uit China, Duitse en Nederlandse bedrijven, nog nooit iets negatiefs meegemaakt of dat iets niet werd opgelost. Ik heb bewust nog langere tijd gewacht met deze review in te vullen opdat het opgelost zou worden. nee ik raad dit bedrijf absoluut niet aan.
Beste Rob, Afgelopen week hebben wij dagelijks contact met u gehad over uw zending. DHL geeft aan dat het pakket is afgeleverd, maar u meldt dat dit niet het geval is. Wij hebben u geïnformeerd dat wij een onderzoek bij DHL zijn gestart om te achterhalen waar uw zending zich bevindt. Uit uw review begrijpen wij dat u geen waarde hecht aan de vastgestelde procedures van DHL. Mocht u verwachten dat deze review het proces versnelt, dan willen wij aangeven dat dit juist averechts werkt. Wij hebben daar absoluut geen begrip voor en zullen nu de volledige procedure van DHL afwachten voordat wij verdere stappen ondernemen. Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen.
Duidelijke website Gunstig geprijsd
Der Sonfy Rohrmotor war am günstigsten im Vergleich zu anderen Anbietern. Die Abwicklung war einfach (PayPal) und die Lieferung binnen 4 Tagen in Österreich. Sehr empfehlenswert.
Goede voorraad snelle levering
Fast and transparent
Supper service, perfect beholpen. Top
Het is een goede site en de bestelling ging makkelijk. Ook de levering gaat snel. Alleen vind ik dat het artikel erg simpel is en dat de prijs ervoor best wel hoog is. Toch heb ik het artikel nodig dus toch besteld.
Makkelijke website Nette prijzen en Snel geleverd
Dacht de verkeerde behuizing van m'n afstandsbediening te hebben gekocht. Snel telefonisch contact, en hebben met me meegekeken. Deze pas ook, zeiden ze. Klopt!! Helemaal goed!!
rapide et efficace
op de site alles goed kunnen vinden, zo als het afgebeeld staat heb ik het ook keurig netjes verpakt ontvangen.
correct service
De heer handelt op een zeer klantonvriendelijke wijze. Bij een defect gaat hij er direct van uit dat de oorzaak bij de klant ligt en spreekt hij over coulance in plaats van garantie. Desondanks wordt binnen enkele dagen een nieuw product opgestuurd. Hoewel het bedrijf is aangesloten bij Thuiszorg Waarborg, lijkt hij de bijbehorende voorwaarden niet te kennen. Hij is er immers van overtuigd beter te weten dan de klant wat diens rechten zijn. Daarnaast wordt de klant verplicht de retourkosten te betalen voor een product dat onder garantie valt. Ondanks dat hij ruim een maand de tijd heeft gekregen om de retourzending te vergoeden, heeft hij hierin verzaakt. Een ervaring die ik niet opnieuw zal aangaan. Met vriendelijke groet, M.
Beste Marten, Ons bedrijf heeft meerdere webshops, geen idee welke medewerker u met de heer bedoelt. We hebben uitgebreid met u gesproken over uw situatie en uit coulance direct een nieuw artikel toegestuurd, zonder enige discussie. Dat wij coulance tonen, betekent niet dat wij onze garantievoorwaarden niet kennen, maar juist dat wij verder gaan dan wat wettelijk verplicht is. Het uiterste proberen te halen uit een situatie heeft niets met consumentenrecht te maken, maar met een klant die op een zeer berekenende manier te werk gaat. Wij streven naar een eerlijke en professionele afhandeling voor al onze klanten en hanteren daarbij de leveringsvoorwaarden van Thuiswinkel. We zijn goed op de hoogte van zowel de rechten als de plichten van onze klanten, maar we herkennen ook wanneer iemand probeert de grenzen daarvan op te zoeken. Om onnodige escalaties te voorkomen, passen we soms coulance toe. Dat hebben we in uw geval ook gedaan, maar achteraf gezien hadden we wellicht eerder moeten aangeven waar de grens ligt. Dat u deze ervaring zo heeft beleefd, vinden we spijtig, maar we hebben er geen begrip voor. We wensen elke volgende webshop waar u zaken mee doet dan ook veel succes. Met vriendelijke groet, Team Rolluikonderdelen.nl
Snel geleverd.
Via app contact en snel link doorgekregen van de onderdelen. Besteld en volgende dag al binnen.
Beste Jos, Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze snelle levering en het contact via de app. We doen ons best om onze klanten zo goed en snel mogelijk te helpen. Hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen.nl
Positief, de bestelde onderdelen zijn netjes verpakt vlot aangeleverd.
Goede service, denken mee met vragen .
Zeer snel
Overzichtelijke site en supersnelle service.
De prijzen zijn bijna 40% lager dan bij een rolluik installatie bedrijf.
kan niet beter
Beste Nicole, Bedankt voor uw positieve reactie! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze service en snelheid. Uw compliment motiveert ons om deze standaard hoog te houden. Hopelijk mogen we u in de toekomst weer van dienst zijn! Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen.nl
Het geleverde type was niet de bestelde Simu AUTO T5 15/17, maar de Simu AOTU T5S 15/17, waardoor deze moest worden omgebouwd met onderdelen van de oude motor. Het paste gewoonweg niet. Extra kosten daardoor, maar het is uiteindelijk gelukt. Kies je een keer niet de goedkoopste winkel, want dat is Rolluikonderdelen.nl beslist niet en dan gaat het toch nog mis. Meest kwalijk is nog dat er bij de zending geen enkele reden of excuus vanuit Rolluiken.nl is gegeven. Ook de beloofde twee werkdagen levertijd, bleek het dubbele te zijn. En dat kwam niet door DHL, waar de zending tot twee maal toe is aangemeld. Ik koop er nooit meer!
Beste Ad, U heeft de Auto S ontvangen in plaats van de standaard Auto. Het enige verschil tussen deze twee is dat de motor iets korter is, wat betekent dat de motor minder ver in de as van het rolluik zit. Dit vereist geen enkele aanpassing en de functionaliteit blijft volledig hetzelfde. Het is jammer dat u ervoor kiest om ons op deze manier negatief neer te zetten. Het klopt dat wij geen excuses hebben aangeboden, simpelweg omdat we ons niet bewust waren van een fout. Dat heeft u echter meer dan duidelijk gemaakt met uw review. Wat betreft de vertraging bij DHL, die nemen wij dan ook maar op ons. Ik hoop dat uw rolluik inmiddels naar behoren werkt en dat u uw frustratie met deze review voldoende heeft kunnen uiten. Met vriendelijke groeten, Rolluikonderdelen.nl
43 Bolderweg
Lelystad 8243 RD