Snelle levering en goed koop
Groot en belangrijk assortiment dat voorziet in een behoefte, waarin maar zeer weinig branchegenoten kunnen voldoen.
x
Ik was op zoek naar een buismotor om mijn rolluiken te automatiseren. Via de chat functie van Rolluikonderdelen.nl (die gelinkt is aan WhatsApp) heb ik alle nodige en duidelijke informatie gekregen inclusief een link naar alle onderdelen die ik nodig had om dit zelf uit te voeren. Daardoor was het plaatsen van de bestelling heel eenvoudig en werd alles (weliswaar met enkele dagen vertraging) netjes geleverd. Het installeren verliep overigens heel vlot. Ik ben blij met deze aankoop en kan Rolluikonderdelen.nl aan iedereen aanbevelen.
Prima geholpen met aankoop en installatie!Top!
bestelling kwam 1 dag later perfect aan.
Na mijn bestelling correcte mail en correcte levering , geweldig .
past in mijn kanteldeur en doet het werk
Wij hebben uiteindelijk 2 maanden moeten wachten op een motor die bij de aankoop online als 'op voorraad' stond. De 'snel in huis bezorging' is dus niet waar. Wanneer je iets koopt, moeten ze het zelf nog bestellen, waardoor er dus nog van alles mis kan kopen. Twee keer is er zogezegd iets misgelopen met de verzending. De medewerkers gingen me steeds op de hoogte houden, maar na een paar dagen niets te horen, kreeg ik steeds een andere uitleg. Na veelvuldig contact, krijg ik van een medewerker zelfs te horen dat ik in 'een droomwereld' leef, aangezien ik hun slagzin van snelle bezorging effectief geloofde. Dan betaal ik liever wat meer bij een winkel waar ze hun wel aan hun beloftes houden. Hier bestel ik dus zeker nooit meer.
Beste Anja, Wat jammer dat u onze service zo heeft ervaren. Uw review geeft helaas maar één kant van het verhaal weer. U vermeldt niet dat de eerste zending bij het postafhaalpunt is blijven liggen en daardoor retour naar ons is gekomen. We hebben vervolgens een nieuwe motor voor u besteld en verzonden. Daarnaast is er in de tussentijd vrijwel dagelijks contact met u geweest over de voortgang en leverstatus. We hebben ons best gedaan u zo goed mogelijk op de hoogte te houden en het probleem netjes op te lossen. We begrijpen dat het vervelend is wanneer een bestelling langer duurt dan gehoopt. Uw feedback nemen we serieus en gebruiken we om onze communicatie en processen verder te verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Rolluikonderdelen.nl
De afstandsbediening. Wat ik zocht. Was ook goed de prijs niet de duur.
IK heb mijn bestelling nog steeds NIET gekregen , en als ik dan bel naar jullie diensten , krijg ik een norse persoon aan de mijn die mij weinig of niet helpt. Mijn pakketje werd door DHL NIET geleverd bij mij ,maar reeds 2 maal op een verkeerd adres . Kunnen jullie dit in orde brengen AUB , of mij gewoon een nieuwe levering opsturen , het gaat maar over een zeer klein bedrag . Bedankt Georges Van Horebeek 0032472453017
Beste Georges, Dank voor uw bericht. Het gaat ons niet om het bedrag, maar om het feit dat bij het plaatsen van uw bestelling een verkeerd adres is ingevoerd. Het pakket is daardoor ook naar dat opgegeven adres verzonden. Omdat dit adres een woning betreft waar niemand woont, is het voor zowel ons als DHL helaas onmogelijk om de zending nog op te sporen of alsnog naar het juiste adres te laten bezorgen. Wij begrijpen dat dit erg vervelend is, maar we hopen op uw begrip dat wij de bestelling enkel naar het adres kunnen versturen dat u zelf tijdens het bestelproces heeft ingevoerd. Met vriendelijke groet, Team Rolluikonderdelen.nl
Top geregeld via de app
Zeer aangenaam te weten dat je bestelling goed aankomt.
In alle rust het probleem bekeken en naar een oplossing gezocht. Materiaal besteld en binnen 2 weken geregeld.
alles prima ontvangen, zonder negatieve opmerkingen
Beste Hubertina, Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat alles vlot geleverd is en naar wens is ontvangen. We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om dit te laten weten en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. mvg Team Rolluikonderdelen.nl
beste ik heb mijn factuur niet ontvangen en telefonisch en via mail onbereikbaar
Beste İlhan, Bedankt voor uw bericht en uw feedback. Na ontvangst van de betaling wordt de factuur automatisch meegestuurd met de orderbevestiging. Soms gaat er iets mis wanneer het ingevoerde e-mailadres een typefout bevat, of belandt onze mail per ongeluk in de spammap — dat kan helaas gebeuren. We vinden het jammer te horen dat u het idee had dat we niet bereikbaar waren. Ons team is normaal gesproken goed bereikbaar via telefoon, WhatsApp en e-mail, en we helpen graag snel verder wanneer er iets ontbreekt of onduidelijk is. Laat ons gerust even weten via welk e-mailadres u besteld heeft, dan sturen we de factuur direct nogmaals toe. mvg Team Rolluikonderdelen.nl
De onderdelen. Zaterdag besteld di lage. Ze al thuis snelle service
I have received 7 e-mail for just one Order. And please, do Not send me any newstletters or PR.
Eenvoudige bestelling, snel geleverd. Goed product.
Commande et livraison parfaitement respectées. Merci. Marc
Wat ik zocht was goed te vinden op hun site, binnen 2 dagen in huis. Gewoon een goede betrouwbare site !
Zijn heel behulpzaam. Reageren snel op je vragen. Je krijgt echt het gevoel klant zijn. Hebben passie voor hun vak
Bestellimg snel geleverd
Er was een probleem met de levering en in plaats van me te helpen, behandelden ze me als een dief. Geen goederen en geen geld terug. Ik raad ze af.
Beste Mariacristina, In oktober heeft u contact met ons opgenomen over een bestelling die wij al in augustus naar u hebben verstuurd. Volgens PostNL is deze zending destijds correct afgeleverd, en na twee maanden is het helaas niet meer mogelijk om daar nog een onderzoek naar te starten. We willen benadrukken dat we u nooit hebben gezien of behandeld als een dief — zo gaan wij niet met onze klanten om. We hebben enkel onze verbazing uitgesproken dat u pas twee maanden na levering contact opneemt over uw bestelling. U ontvangt tenslotte ook berichten van PostNL over de voortgang van uw zending en daarin heeft u kunnen zien dat deze in augustus geleverd is. Met vriendelijke groet, Team Rolluikonderdelen.nl
43 Bolderweg
Lelystad 8243 RD