Geweldig meedenkend.

Ze denken mee, en dat is mooi meegenomen.

Gewoon Top!!

Somfy Afstandbediening was stuk nergens te verkrijgen maar wel bij jullie Vandaag besteld, Morgen in huis is waar.

We hebben de motor online besteld. Inmiddels ontvangen en verwisseld met de oude. Makkelijk is het app contact bij vragen.

rolluikkasjes kapot, besteld binnen 2dagen geleverd en goed verpakt, is namelijk een kastje voor een keukendeur met raam , dus ook een slinger erbij besteld, alles is nu weer prima in orde , goed en stabiel kastjes.

Tevreden

Rolluik klemmen zijn veilig en snel aangekomen

Chronis Smoove Uno Tijdschakelklok

Hebben zeer goed geholpen met de montage, handleiding was niet altijd duidelijk , maar de uitleg wel

Kennis van zaken en snelle levering

Na kort telefonisch contact met iemand van technische sales had ik de volgende dag de juiste onderdelen binnen. Helemaal super !

Prima geholpen

Een Somfy buismotor besteld die niet op voorraad was. Na telefonisch contact een iets duurdere toezonden gekregen. Top service!

prima!!

Goed advies prima geregeld en geleverd

goed geregeld

duidelijke site besteld betaald en snel geleverd

Op tijd geleverd, maar niet voldoend aan de beschreven criteria

Ik had op basis van de digitale catalogus een bandhouder besteld die geschikt zou zijn voor 7 mtr band. De afmetingen en levertijd waren prima maar er ging beslist geen 7 mtr op. Dit was maar zo'n kleine 5 mtr. Dat is heel jammer want ik had die 6 a 7 mtr wel nodig. Het heeft als gevolg dat het rolluik nu niet helemaal open kan. Jammer.

Goede kwaliteit

Behulpzaam en snelle levering

Voor mijn zonnescherm had ik 2 nieuwe schakelaars nodig. Door middel van chat kreeg ik het schakel schema waardoor ik zeker wist dat ik de juiste ging bestellen. Volgende dag geleverd!

Zeer goed !!!!!!!!!!

Snel en goed

Vlotte levering goede keus en pad perfect

Snel en goed geregeld

Was snel geleverd en product is super

Van aankoop tot levering ,Top

Kapotte motor uitgebouwd, nieuwe motor besteld, volgende dag geleverd motor weer ingebouwd en het werkt weer. Top

Snelle en correcte levering

Duidelijke website met goede prijzen en een snelle levering.

top service

na een verkeerd product opgestuurd gekregen , hebben we deze direct kunnen omruilen

Uitstekende service

Ik werd prettig geholpen en had de bestelling zoals beloofd werd snel in huis.

Doen gewoon gelijk het moet zijn goed

Precies wat je er van verwacht

Ik had een schuifgrendel besteld en die past gewoon dus helemaal prima.

snel geleverd

43 Bolderweg