Als ik iets bestel, komt het snel

Ben heel blij met de levering

Heb via internet gezocht

Precies wat ik verwacht en netjes geleverd

Wat ik besteld heb was netjes verpakt en op tijd geleverd

Vlotte en snelle levering.

In belgie waren de onderdelen niet te vinden. Gelukkig bij jullie wel. Bedankt voor de snelle levering.

Geen communicatie wanneer iets langer duurt dan normaal

Geen informatie gekregen, toen bleek dat het bestelde niet leverbaar was. Na 1,5 week maar zelf gebeld. Nu nog altijd niks ontvangen.

prima, zoals het hoort

Gewoon goed, meer moet het niet zijn!

Snelle goede levering

Product voldoet aan de verwachting. Kan dit bedrijf aanbevelen.

Goed en snel advies en levering!

Op mijn vraag voor advies, om de defect buismotor van mijn zonnescherm te vervangen, kreeg is snel en zeer goed advies. Vervanger inclusief adapter netjes en snel verzonden. Enige negatieve is de levering door DHL die zijn afspraak niet na kwam en de levering vertraagde. Maar daar kon rolluikonderdelen.nl niks aan doen.

Snel en goed geleverd

Keurige en snelle levering

Snelle levering goed product

Goede producten en voor een scherpe proks

Slechte service

Bandopwinder besteld voor scherm.na montage 1x opwinden veer gebroken. Klacht gemeld maar helaas geen nieuwe ontvangen.jammer viel niet onder garantie,volgens persoon aan telefoon. Slechte service.

Super snelle levering top materialen

Super snelle levering. Top

Goed geregeld alleen de verzending gaf problemen

Zeer snelle service, netjes geleverd!

Ondanks de vermelding dat vanwege Covid19 de levering wellicht wat later zou kunnen zijn is de Somfy Rts buis motor snel geleverd.

Snel geleverd.

Goede beschrijving en levering.

Gekregen wat ik had besteld

Alles volgens afspraak

Precies zoals verwacht

De bestelde rolgordijnen netjes en vlot geleverd. Ophangen met klemmen ging heel erg vlot. En ze zien er stralend uit. Bedankt!

tevreden

tevreden

Super snel geleverd..TOP bedankt

Snel en goed geleverd. Het rolluik werkt weer met de nieuwe beugels.

Razend snelle levering ondanks Coronatijden

Bestelling werd enkele dagen geleverd en probleem met verkeerde info werd netjes opgelost

Na in eerste instantie niet alle juiste onderdelen geleverd te hebben gekregen werd dit de volgende dag direct nagestuurd.

top

goede service en snelle levering

43 Bolderweg

Lelystad 8243 RD