Algemeen tevreden

Ik heb op deze site al enkele malen besteld en altijd alles in orde. Deze keer was er een lager niet meegeleverd maar na contact gaat deze nagestuurd worden maar deze heb ik nog niet ontvangen maar ik denk dat de pakjesdienst overbelast is door de corona-crisis.

Goede aankoop

Ben te vreden over de aankoop

Zoals omschreven

Prima service!

Deze firma kwam de afspraken probleemloos na. Op het afgesproken moment werd het betreffende materiaal afgeleverd.

Eenvoudige bestelprocedure en ondanks de coronacrisis op slechts twee werkdagen geleverd!

met gemende gevoelens

ik ben blij dat er toch gereageerd word op de feedback. De lay-out van de website kan naar mijn menig nog wat verbeteren. bv, alles dat niet direct met rolluikonderdelen te maken heeft op een apart "tabblad" zetten "accessoires" ofzo de reactie via mail is wat traag, dus ik ga morgen nog bellen over omwisseling van mijn ontvangers die nog ongeopend zijn en de verkeerde, mijn score zal ik later als alles in orde is nog heroverwegen

snel en overzichtelijke website

snel en overzichtelijke website

Levering van juiste onderdelen op afgesproken moment voor goede prijs

Levering van juiste onderdelen op afgesproken moment voor goede prijs

Snel en volledig

Bestellingen worden snel opgepakt en verstuurd. Bijgeleverde handleidingen zijn erg fijn

Tot nu toe prima

Snelle levering , bij zelf montage van een garage roldeur , zit er geen montage beschrijving bij ? Wat de eerste keer best lastig is , De eind afstelling is bij een huismerk motor is erg lastig . Er zaten 4 kleine deukjes in de lamellen, heb een klacht ingediend ik ben benieuwd hoe dat wordt opgelost .

niet al te best

Het screen dat we hebben gekocht zat een ander kleur doek in dan was besteld het doek is vervangen wat we al zelf moesten doen ondanks dat de fout bij JVC lag. Het rolluik was voorzien van een deukje wat ik zonder te melden maar zelf heb uit gedeukt. Dan om af te stellen zit er geen in bus sleutel bij die moet je apart bestellen zonder dat hier melding van is op de site. De knikarm was goed De bezorging was perfect.

In 1 woord Fantastisch

Vraag gesteld via mail, nog dezelfde avond antwoord gekregen met de nodige uitleg. Daarna op website besteld, met de kaart betaald en het was al bijna geleverd, super snelle fantastische service. Bedankt

Prima bewering en hartelijke service!

net wat ik nodig had

Een klein, moeilijk te vinden onderdeel kon ik hier vinden. En zelfs in Corona tijden werd het heel snel afgeleverd

Precies wat ik had besteld en op tijd.

besteld en geleverd.

prijs kwaliteit is super

rolluik schakelaar besteld goede kwaliteit voor een mooie prijs

Snelle levering en leuke prijzen

In 1 woord, geweldig. Zal zeker vaker bestellen bij jullie.

Zeer goede service

Heb direct de juiste info ontvangen. De ontvangen sleutels voor mijn garagepoort werken perfect. Hartelijk dank.

Zeer goed!

Goede levering, hoge kwaliteit van producten. Heel tevreden!

Gemakkelijk besteld en snel een foute levering rechtgezet.

De bestelling verliep zeer vlot De levering was snel doch fout maar dat was zeer snel rechtgezet.

Een prima lint

Had nog geen ervaring

makkelijk en snel

zoals gezegd, makkelijk en snel

Snel

De goede spullen geleverd, echt heel snel dus mooi op tijd. Mooi verpakt niet in veel te grote doos. Prima.

43 Bolderweg

Lelystad 8243 RD