Ik ben verrast door de snelle levering en handige montage instructie.

Goede service, ik had iets verkeerd besteld, ze kwam en met een snelle oplossing.

besteld - betaald en prima geleverd !

Eerst wat wantrouwig, maar bleek totaal onnodig. alles prima bezorgd !

Goede kwaliteit, snel geleverd

Goede kwaliteit, snel geleverd

Goed assortiment, snel geleverd. Tevreden.

Goed assortiment, snel geleverd. Tevreden.

Vind rolluik niet

Nergens handleiding te vinden, alleen als je merk van rolluik weet. En hij vind de rolluik niet Kastje plakt Geen aanrader

Vlotte levering.

Na 2 dagen ondanks "Corona" toch geleverd.

zoeken naar benodigde onderdelen verloopt snel/goed via de site, verdere verwerking snel en goed

prima, wanneer er meer onderdelen nodig zijn voor de zonnewering aan ons pand zoek ik niet verder

Perfekt

Een vraag en een antwoord

Kort even contact via de site tav. andere motor in rolluik. Vrijwel meteen antwoord, en to-the-point. Motor is besteld en geleverd, gaat er dit weekeinde in. Mijn vaste leverancier moet nog steeds antwoorden op de vraag welke motor ik nog heb :-( Echte geweldige service!

bestelling, snel, correct en in goede staat ontvangen. bedankt

bestelling, snel, correct en in goede staat ontvangen. Bedankt tot de volgend bestelling;-)

Een snelle levering en met een duidelijke uitleg erbij was het zo gebeurd en kan ik mijn zonnescherm

Snelle levering en met de uitleg erbij was het een makkelijke klus en hangt mijn zonnescherm er weer

Goed geïnformeerd en snel geleverd

Ik heb een rolluik bandopwinder besteld en deed aan mijn verwachtingen en was ook nog van goede kwaliteit.

Prima product, snelle levering.

Netjes snel geleverd

Te weinig geleverd maar binnen een dag opgelost. Top !

Bandoprollers besteld, prima kwaliteit. Helaas ontbrak er 1 van de 2 maar die is keurig binnen 1 dag nageleverd. Echt prima service en snelle reactie op de E-mail.

goede webwinkel

snelle levering en niet duur. ook was het gemakkelijk te zien wat ik precies nodig had

super

super snelle levering prima onderdeel

Matig.

Levertijd van de loopwielen voor de garagedeur, was langer dan verwacht, nl. 2 weken. Maten waren niet conform specificaties op internet. Na zelf deze loopwielen bewerkt te hebben, passen ze nu. Specificaties op internet zijn na telefonisch contact aangepast.

Makkelijk bestellen snelke levering

Goed geluisterd door foto's te sturen

Snel en goede prijzen

Snel geleverd aan een concurrentiële prijs.

Ze kiezen hoe ze willen leveren

Ik heb 2 artikelen besteld. De ene was volgens de specificatie, maar de tweede werd anders geleverd. Ze zeiden dat ze het juiste item zouden afleveren, maar na enkele weken sluiten ze het ticket en ontvangen ze geen item.

Excellent service

I am very pleased to recommend your company. Quick delivery within 2 days of ordering. Keep up the good work

43 Bolderweg

Lelystad 8243 RD