Makkelijk en duidelijk en snel geleverd en niet duur

Makkelijk en duidelijk en snel geleverd en niet duur

Snel geleverd en aantrekkelijke prijzen.

snel en goed

snel en goed

Onderdeel is snel geleverd.

Uitstekend👍

Goede prijsverhouding Snelle levering Zeker een aanrader

Snelle levering en netjes verpakt. Zeker aanradar als je onderdeel zoekt.

Prima verkoper

Juiste product lekker snel in huis.

Zeer snelle perfecte levering. Oke

prima levering en snel ter plaatse

reeds eerder een motor gekocht kan vlot ingelezen worden in de bestaande afstandsbediening

Snel geleverd duidelijke uitleg erbij...

Online de verkeerde motor besteld, omruilen was perfect geregeld

Zelf had ik de verkeerde motor besteld. Na een telefoontje had ik de juiste weer onderweg en een gratis retour label op mijn printer liggen. Dag later was de juiste motor wel binnen. Top. Kleine schoonheidsfoutjes waren wel dat de flexibele afstel schroeven draaien er de 2e keer niet bij zat. Maar dat is ze vergeven omdat de service en de klantvriendelijkheid alles goed gemaakt heeft. En ik ben er van overtuigt dat ze die alsnog opgestuurd zouden hebben.

Goed en snel

Zoals je mag verwachten

Weinig op aan te merken. Bestellen ging vlot en de levering ook. Meer is ook niet nodig!

Ik had een nieuwe motor besteld voor mijn elektrische rolluik en alles paste perfect en een snelle service !

Prima product zoals omschreven snelle levering

Zie titel

Prima service!

Geen verdere uitleg nodig. Bestelt, verzonden, ontvangen!

Duidelijke website

supper bedrijf

geweldig en goed materiaal met snelle levering

snelle levering en duidelijke handleiding

snelle levering en duidelijke handleiding

Goede service en prima kwaliteit van de onderdelen

SNEL EN EFFICIÊNT

Alles beantwoord volledig aan de verwachtingen Korrekte prijs en snelle levering

Ik ben stellig en met zekerheid geadviseerd, maar men vergiste zich toch.

De keuze van de adapters bij de screenmotor was toch niet de juiste. De buis is uitwendig 70 mm maar de wanddikte iets dikker dan door u aangenomen. Daarom moest ik aan de ribben rondom iets afvijlen. Ook de doekgleuf in de buis is iets breder dan de gleuf in de adapter zodat ik die gleuf breder moest maken!

Snelle en correcte levering

Super tevreden van mijn bestelling.Eerste maal dat ikzelf zen rolluikmotor verander en was op een uurtje geklonken :)

Heel tevreden

De onderdelen die ik ontbrak voor de plaatsing van mijn rolluikmotoren,heb ik bij jullie kunnen aanschaffen tegen een aanvaardbare prijs.Correcte info betreffende de verzending en levering,en de kwaliteit van het materieel maakten het pakket compleet.Zeker een aanrader.

43 Bolderweg

Lelystad 8243 RD