Correcte bestelling

Correct en op tijd geleverd .

Goede producten en zeer snelle levering

Gewoon erg goed

goed product. Snelle levering

Helemaal goed

Snelle correcte levering

Super blij met de nw rolluik schakelaar. Makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Goede website. Snelle levering. Correcte afhandeling...

Zeer snelle levering.

Ik bestelde een knop voor de bediening van het zonnescherm. Precies de juiste gekregen en direct de volgende dag al geleverd. Wel, in verhouding, hoge bezorgkosten.

Goede service en snel bezorgd

Perfecte service! Dezelfde dag al verzonden

Prima service en snelle levering

Juiste artiekel en mijn rolluik kan weer op en af.

snelle levering en goed materiaal

snelle levering en goede kwaliteit. eenvoudige montage

Niks bijzonders

Had onderdeel luik nodig en dat is geleverd.

snel en goede kwaliteit

op zoek naar rolluikstoppers voor mijn handbediende rolluiken. Snel en makkelijk besteld en ondanks corona crisis snel geleverd.

Duidelijk en snel

Een zeer duidelijke website om de onderdelen te bestellen. Levering was zoals vermeld de volgende werkdag

Prima levering en product

Netjes geleverd met goede handleiding

Snel geleverd met pakbonnen duidelijke handleiding

Goede servies ,snelle levering

Reeds al bestellingen gedaan met goede leveringen en materiaal

Snelle duidelijk hulp bij keuze

Idem

Duidelijke website, snelle levering en goed verpakt.

goede webstie

Verkeerde kleur geleverd van wat ik heb besteld

Super snelle levering

Bestelling was op tijd volgens afspraak. Koerierdienst de levering had de bestelling Gedeeltelijk kapot gemaakt,maar er is de volgende dag gelijk een nieuwe onderdeel opgestuurd. Dus super geregeld allemaal. Bedankt daarvoor

Prima levering, maar 300x herhaaldelijk verzoek voor beoordeling is rete iritant

Prima en groot assortiment en snel geleverd. Ik heb echter zeker 5x een herhaal email gehad om deze beoordeling te schrijven, dat vind ik erg opdringerig en storend!

Snelle verzending

Fijne webshop snelle verzending van goede producten

Goede ervaring

Snel en het juiste deel geleverd

Alleen de handleiding was er niet. Toen heb ik gebeld en een zeer vriendelijke medewerker zei dat hij mij de handleiding gaat mailen. Helaas gebeurde dat niet. Ook niet nadat ik nog een mail gestuurd had. Heb de handleiding uiteindelijk op een andere site gevonden. Daan was de montage eenvoudig en het werkt prima.

43 Bolderweg

Lelystad 8243 RD