Laden reviews...
493 recensioni negli ultimi 12 mesi
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
I feedback dei clienti evidenziano principalmente una consegna veloce e un servizio affidabile. Molti menzionano informazioni sui prodotti chiare e un buon rapporto qualità-prezzo. Alcune recensioni riportano problemi con resi o ordini incompleti. Nel complesso, l'esperienza è positiva e affidabile.
Maandag besteld en pas donderdag in huis terwijl ze vermelden dat het direct verzonden wordt
Beveelt niet aan
6 January 2022
Tjeu
Susteren
Beste Tjeu,
Uw artikel is door ons op maandag de 20e aan u verstuurd, als het goed is heeft u hierover een mail van ons ontvangen.
Helaas hebben wij op dit moment te maken met een topdrukte bij PostNL, waardoor het voor kan komen dat een levering vertraagd is.
Excuus voor de vertraging van PostNL.
mvg
tevreden
3 January 2022
Greet
vlaanderen
Zeer vlug geleverd, alles in orde
2 January 2022
Firmin
GENT-WO
vandaag besteld , morgen geleverd. snelle levering en alles perfect
27 December 2021
gust
limburg
Na wat vragen omtrent de juiste afstandsbediening, de juiste besteld inclusief duidelijke uitleg over het pairen.
25 December 2021
Marco
Mierlo
Heel goed geholpen zelfs! Zoekende naar een onderdeel waar ik de naam niet van wist, maar via de chat was het in no time helder, incl. Montage uitleg. Leuk contact ook. De spullen ook heel snel in huis!
25 December 2021
Susan
Beek
Duidelijke website ,goed gedetailleerde beschrijving bij elk producten.
24 December 2021
Mj
Weert
Duidelijke omschrijving. Al schrok ik dat de lengte van de motor aanzienlijk kleiner is qua lengte. Toch gemonteerd, rolluik gaat weer omhoog. Fijne beschrijving erbij.
24 December 2021
Mark
Weert
We werden snel en correct geholpen toen we vragen hadden per app en mail. Wanneer we weer onderdelen voor ons rolluik nodig hebben komen we zeker terug.
19 December 2021
Brunssum
Goede omschrijving op website
Jan Gringhuis
Emmer-Compascuum
Past precies mooi in de muur verwerkt ben er heel blij mee
Marjon
Waalwijk
Netjes.. niks op aan te merken
Ronald
Hardenberg
fijne webwinkel snelle levering
11 December 2021
Stefan
XXX
Rolluik onderdelen.nl heeft keurig gewerkt. Maar PostNL. liet het pakje gewoon een paar dagen liggen voordat het werd verstuurd. Dus prima voor rolluik onderdelen en min voor PostNL.
10 December 2021
Piet
Gilze
alles was in orde
10 December 2021
RICHARD
heusden zolder
Goede omschrijving op de site, goede communicatie i.v.m. levering, goed verzorgde verpakking, producten in orde
Francis
Lauwe
Het artikel werd snel en netjes verzonden, zeer goede prijs/kwaliteit verhouding, incl. duidelijke handleiding. Super.
Fabrice
Maastricht
goede online hulp - snelle levering
dirk
TEMSE
vlekkeloos verlopen
7 December 2021
Frank
beerse
Als je het kenmerk van de staafmotor niet kent is het perfect als de medewerker op basis van afmeting en kenmerken van de rol voor je beslist welke motor noodzakelijk is. Moet daarvoor wel tijd voor je nemen wat geen probleem was.
3 December 2021
Albert
Maassluis
Dag erna al geleverd en goede kwaliteit
2 December 2021
Wim