Afdek dopjes nodig voor mijn Heroal rolluiken geleiders Ral 1015. Besteld en zéér snel geleverd. Helaas waren de dopjes wit. Nou ja , valt niet heel er op

Perfecte service!

Aangezien de transporteur moeite had met het leveren, heb ik contact opgenomen. Geweldig goed geholpen doordat ze met het alternatief kwamen om de onderdelen nog een keer klaar te zoeken om deze op het kunnen halen. Ronduit geweldig, nogmaals bedankt!

Snelle levering, keurig verpakt

Informatieve site, snelle levering, keurig verpakt. Helemaal niets op aan te merken.

Ondanks late levering, toch goede ervaring.

De afstandbedieningen werden later geleverd als gedacht, toch een goede ervaring want werd goed geholpen met installatie, dus toch een heel goede ervaring!

Goede informatie mbt het juiste artikel.

De juiste afstandsbediening geleverd voor ons garagerolluik! En binnen twee dagen!

Vakkundig advies

Na een kort gesprek over het probleem van het rolluik kreeg ik precies verteld wat ik nodig had. Na snelle levering!! van de onderdelen heb ik het gemonteerd. Het werkte nog niet goed dus daar even over gebeld. Het lag niet aan de onderdelen maar aan een ander montagefout. Dat was snel opgelost. Werkt nu weer als een zonnetje.

Good pricing and fast delivery.

Ordered tubular motor and got exactly what was promised. Thank you! I live in Finland and it arrived in 5 days! Nice

beweren dat onderdeel compatibel is met oude, maar is het niet

slecht

Vakkundige webwinkel

prima afhandeling

top

De inlooptrechters voldoen niet

ORD108875 Huismerk inlooptrechter HTF en LHTF universeel zwart 2194 5x 21% €4,95 €0,00 €24,75 Er zijn maar 4 exemplaren geleverd i.p.v. 5. Bij het omhoog gaan van het rolluik haken de lamellen achter de inlooptrechter. Had gelukkig nog een origineel liggen die dit probleem niet geeft.

Vlotte levering

Het onderdeel werd goed omschreven op de website en is precies wat ik verwacht had

Goede kwaliteit, bij openen niet meteen een veer die eruit springt maar goed beschermd.goede hulp gekregen van het bedrijf bij het openen en bevestigen.

Snelle service, je kan altijd vinden wat je nodig hebt.

Altijd lastig die zenders voor rolluiken maar hier kun je het altijd vinden.

Alles keurig geregeld

Alles keurig geregeld

Alles netjes

Zelfs met de kleine bestelling een grootse service!

Prima levering, prima na verkoop service

Na plaatsing van de aangekochte rolluiken had het nogal wat voeten in de aarde om ze perfect werkend te krijgen, vooral omdat je licht afwijkende handleidingen vind op internet. Uiteindelijk is alles in orde gekomen, mede door de uitstekende service van Rolluikonderdelen. Ook terugzending van één overbodige zender is zonder de minste problemen afgehandeld. Kortom: betrouwbare leverancier met after sale service met een grote S

Gewoon goed en snel

Gewoon goed en snel

exact wat ik nodig had en bestelde

exact wat ik nodig had en bestelde

Zoals beloofd werd het waargemaakt plus nog een extra service er bovenop!

Een nieuwe motor en nieuwe veren besteld, die snel werden geleverd. Ik bleek echter één veer te weinig te hebben besteld. Geen probleem voor Rolluikenonderdelen.nl. Werd kosteloos nagestuurd. Dankjewel, betrouwbare partner!

Tot zover prima

Bij levering ontbraken er twee onderdelen. Chauffeur had een reserve onderdeel bij zich. Andere moest nageleverd worden, en is inmiddels gebeurt. Heb nog niets kunnen plaatsen i.v.m. vakantie. Hoop over een paar weken te plaatsen en hoop ik dat het allemaal klopt en goed is. Afwachten dus.

top product

werkt goed en een mooi product

Goede service en communicatie, heel fijn

Goede service en communicatie, heel fijn. Zeer behulpzaam

Advies en levering is niet goed gegaan

De motor is korter dan het origineel en de adapter is hierop niet passend. Wacht een week op reactie.

Kan beter

Tamelijk lang moeten wachten op antwoord via whatsapp uiteindelijk alleen koord besteld dat zag er goed uit mooi verpakt en snel in huis wel met een dag vertraging maar dat lag waarschijnlijk aan de post die het moest brengen...

Bolderweg 43

8243 RD Lelystad