Het kleine zware onderdeel zat in een te grote doos met te veel ruimte binnen de grote doos met slechts 1 plakbandje erover. Dat is gedoemd dat de verpakking uit de doos valt.
Beste Arjan, Bedankt voor uw waardevolle feedback. We waarderen het dat u de moeite heeft genomen om dit met ons te delen. Uw opmerking over de verpakking nemen we serieus en we zullen dit intern met ons magazijnteam bespreken om herhaling in de toekomst te voorkomen. Excuus voor het ongemak. mvg Team Rolluikonderdelen
Met onmiddellijke hulp via de chat met foto's enz. Top!
Goede kwaliteit en service.
Beste Fabian, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat zowel de kwaliteit als onze service naar wens zijn. Daar doen we het voor! We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen.nl
Site duidelijk maar ontzettend traag, levering duurde langer dan aangegeven!
Beste Axel, Hartelijk dank voor uw review — fijn om te lezen dat uw zonwering inmiddels hersteld is, hopelijk zonder al te veel drama. Wat betreft onze webshop: we zullen uw feedback over de snelheid zeker doorsturen naar onze webbouwer. Hij zal ongetwijfeld blij zijn met nóg een suggestie om ‘het internet’ sneller te maken. En ja, uw pakket had inderdaad één dag vertraging. Helaas hebben zelfs wij (hoe graag we ook anders zouden willen) nog steeds geen invloed op de grillen van PostNL en DHL. Maar we nemen aan dat u een webshop zoekt waar dat soort dingen niet gebeuren — veel succes met die queeste! Mocht u hem vinden, laat het ons vooral weten. Met vriendelijke groet, Team rolluikonderdelen.nl
Ik moest een nieuwe motor hebben voor mijn rolluik en informeerde bij Rolluikonderdelen.nl Na wat informatie ben ik naar Lelystad gereden en heb nog wat gefilosofeerd met de medewerker. Hij gaf mij goed advies en in kon alle onderdelen direct meenemen. Alles is op voorraad en tegen een goede prijs. Dus ik ben helemaal tevreden!
Beste Hans, Wat een mooie review, dank u wel! Fijn om te horen dat het advies goed bevallen is en dat u met alle benodigde onderdelen direct weer op weg kon. We staan altijd klaar om mee te denken — zelfs als daar wat gefilosofeer bij komt kijken. Veel succes met de montage en tot de volgende keer! mvg Team Rolluikonderdelen.nl
Was super snelle service en een heel goede kwaliteit van de rolluik opwinder
Beste Peter, Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over zowel de snelle service als de kwaliteit van de rolluikopwinder. Daar doen we het voor! Mocht u in de toekomst nog iets nodig hebben, dan staan we graag weer voor u klaar. mvg Team Rolluikonderdelen.nl
Goed spul alleen de levering is klote. Voor 5 uur besteld dags nadien binnen. Ja bij DHL maar niet bij mij. Al 2 keer nú gebeurd. Als je wat snel wilt hebben beter ergens anders bestellen. Gr
Beste heer Verbakel, Bedankt voor uw review. We vinden het jammer om te lezen dat onze beoordeling omlaag gaat door een vertraging bij DHL. Begrijpelijk dat dit frustrerend is, maar helaas hebben wij geen invloed op de snelheid van bezorging zodra het pakket is overgedragen aan de vervoerder. Vertragingen kunnen – hoe vervelend ook – nu eenmaal voorkomen, of het nu via DHL, PostNL, DPD of UPS gaat. We hopen dat u desondanks tevreden bent over de producten en staan altijd klaar om mee te denken over een oplossing bij vertraging. Hopelijk mogen we u in de toekomst toch weer van dienst zijn. mvg Team Rolluikonderdelen.nl
Kwam er niet uit maar met een berichtje kreeg ik een bericht terug dat was prima Heb het besteld en gekregen Prima team Rolluikonderdelen
Beste Hendrik, Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u snel en goed geholpen bent en dat alles naar wens is verlopen. We doen ons best om het voor iedereen duidelijk en makkelijk te maken, dus mooi dat het gelukt is. Veel plezier met uw bestelling en graag tot een volgende keer! mvg Team Rolluikonderdelen.nl
communication has been excellent & pricing is very fair.
Dear Jeff, Thank you for your kind words! Great to hear the communication and pricing have met your expectations. We love the idea that even Arizona (US) is getting outfitted with our products — always nice to see our reach go international! Let us know if there’s anything else we can help you with. Regards, Team Rolluikonderdelen.nl
Eerst was er een buismotor met verkeerde diameter gestuurd. Maar de goede diameter is zonder problemen omgeruild, kortom prima opgelost.
Bete Nieuwenhuijze, Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat, ondanks de vergissing met de eerste motor, alles snel en naar tevredenheid is opgelost. We doen ons best om altijd een passende oplossing te bieden en waarderen het dat u dat ook zo ervaren heeft. Veel succes met de installatie en graag tot een volgende keer! mvg Team Rolluikonderdelen.nl
Info over een nieuwe motor vlot verlopen. Bestelling gekregen na 2 dagen. Montage nieuwe motor gedaan en alles werkt perfect. Zeer goede site.
Snelle levering en goede kwaliteit
Ons bestelde artikel was voor ons niet goed. Het afhandelen van de retour verliep ook prima. Al met al zeker een aanrader dit bedrijf!!!!
vlot snel en vakkundig
Fijne webshop, goede prijs, goede kwaliteit, snelle levering, kortom kan niet beter.
Goede ervaring.
Items missing on the delivery
geen aanrader, als je ervan afhankelijk bent
Beste Marten, Bedankt voor je begrip dat een order soms vertraging kan oplopen. Er spelen nu eenmaal meerdere factoren mee waardoor het niet altijd lukt om, zoals wij én onze klanten natuurlijk het liefst zien, de bestelling de volgende dag al geleverd te krijgen. Fijn dat je dat inziet. Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen.nl
Binnen 2 dagen geleverd .
Beste Roger, Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat de levering zo snel is verlopen. We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn! mvg Team Rolluikonderdelen.nl
Nadat onze zonwering motor kapot ging konden we door de vele verschillende motoren niet meer ontdekken welke de goede was voor ons. Nadat ik hun een foto had gestuurd van onze oude motor kreeg ik een antwoord terug met de linken naar de goede onderdelen. Dankzij hun goede hulp werkt onze zonnescherm weer naar behoren.
Beste Danielle, Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat onze ondersteuning u heeft geholpen bij het vinden van het juiste onderdeel en dat uw zonnescherm weer perfect werkt. We staan altijd klaar om mee te denken en te helpen bij dit soort vragen. Veel plezier van uw goed werkende zonwering! mvg Team Rolluikonderdelen.nl
Alles goed verzorgd, alleen de gebruiksaanwijzing is onduidelijk, niet correct
Beste Wim, Hartelijk dank voor uw review en uw positieve woorden over onze service. Onze excuses dat de gebruiksaanwijzing onduidelijk en niet correct was; we begrijpen dat dit vervelend kan zijn. We zullen hier zeker naar kijken en indien nodig de handleiding corrigeren om dit in de toekomst te verbeteren. Bedankt voor uw feedback! mvg Team Rolluikonderdelen.nl
Onderdeurrubber besteld. Prima kwaliteit en past goed. Levering duurde wel langer dan gedacht.
Beste Bert, Hartelijk dank voor uw review en uw positieve woorden over de kwaliteit en pasvorm van het onderdeurrubber. Onze excuses dat de levering langer heeft geduurd dan verwacht; dat is uiteraard niet wat wij nastreven. We zijn blij dat u uiteindelijk tevreden bent met het product en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! mvg Team Rolluikonderdelen.nl
Bon service délai respecté.
Cher Patrick, Merci beaucoup pour votre avis positif ! Nous sommes ravis que vous soyez satisfait de notre service et des délais respectés. À bientôt pour une prochaine commande ! Cordialement, Team Rolluikonderdelen.nl
Onderdeel nodig, snel ontvangen, top
Beste Gonny, Hartelijk dank voor uw korte maar krachtige review! Geweldig om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen. We helpen u graag weer bij een volgende bestelling! mvg Team Rolluikonderdelen.nl
Vervangende motor nodig voor ouder screen. Origineel wordt niet meer gepriduceerd dus had ik een alternatief nodig. Prima advies gekregen met de juisre oplossing. Product is prima en het scherm looot weer als een zinnetje!
Beste Erik, Hartelijk dank voor uw fijne review! Goed om te horen dat ons advies u heeft geholpen bij het vinden van de juiste vervangende motor en dat uw screen weer soepel werkt. We wensen u er veel plezier mee en staan natuurlijk altijd klaar mocht u in de toekomst weer iets nodig hebben! mvg Team Rolluikonderdelen.nl
Bolderweg 43
8243 RD Lelystad