Goede kwaliteit

De afstandbediening was moeilijk in te stellen. Je moet de handleiding goed bestuderen maar achteraf bekeken stond alles wel in de handleiding vermeld. Het was niet duidelijk dat je in het bestaande aansluitkastje de programma knop moest activeren. De afstandbediening functioneert goed.

Zeer Goed

Zeer goede service en alles netjes op tijd geleverd en zeer goed verpakt .Zal zeker vaker wat bestellen als het nodig is .

Perfekt

Schnelle Lieferung. Ware wie beschrieben. Gerne wieder.

Is goed

Het contact via de app was goed en kreeg zo de juiste link om mijn onderdeel te bestellen. Enige wat ik jammer vond is dat de site aan geeft de volgende dag geleverd en ik na een paar dagen nog niks had toen een ap weer gestuurd en kreeg te horen dat adaptieset nog binnen moesten komen zou fijn zijn als je dan een bericht kreeg dat de levering later komt ivm onderdelen die vertraging hebben. Maar verder alles goed geregeld en snel en netjes contact gehad

Snelle correcte levering

Nadat m’n vorige oprol systeem van het rolluik het had begeven heb ik via de site een nieuwe besteld. Deze werd snel geleverd inclusief het gevraagde extra band. Montage was eenvoudig en zonder problemen. Ook blij dat de levering snel was

Prima uitleg

Service is goed

zeer correct

zeer vlot en correct dank u

Super snel en perfecte qualiteit

Zeer ruime keuze Perfecte qualiteit van producten Zeer snelle levering Perfect !

Veel keus, afhalen bij het filiaal ging snel!

Veel keus, afhalen bij het filiaal ging snel!

Vanaf bestellen tot levering prima geregeld

Echt geweldig, bij levering ontbrak er 1 onderdeel, hiervan gelijk melding gemaakt en binnen 2 werkdagen later het ontbrekende onderdeel ontvangen

Snelle levering Makkelijk te installeren Werkt direct

Goede vlotte service, goede handzenders voor mijn garagedeur (geen imitatie)

Fast delivery

Reasonable price and quick delivery to France. Smooth communication as well.

Alles paste perfect.

Dat er nog een opwind mechanisme was na ruim 25 jaar. precies hetzelfde qua bevestiging. Dus een fluitje van een cent om het te vervangen.

Door even via de app te communiceren omdat ik een ander type nodig had,had ik de juiste link om de gewenste motor te bestellen. En binnen twee dagen in huis.

perfect!

goed snel en correct!

ben er tevreden over

ben er tevreden over

Zeer goed advies en snelle levering

Is goed maar moeilijk intestellen

Mijn ervaring is dat de tijd schakelaar werkt alleen is er een zeer slechte beschrijving en uitleg hier van heb u gevraagd een beschrijving te sturen maar tot heden niks gehad de vraag is hoe stel ik hem automatisch in en niet dat hij alleen met de hand bediend moet worden, graag hoor ik van u gr Willem de Ruiter

goed spul, niet goedkoop. Goed bestelproces . Deel levering niet compleet (schroeven + moertjes)

Goed spul, niet goedkoop. Goed bestelproces . Deel levering niet compleet (schroeven + moertjes voor een onderdeel van het bestelde). Daarom 3 sterren anders waren het er 4 geweest.

Helemaal prima

Goedkoop en goed

Fijne service, Meedenkend en snelle levering!

Meedenkend bedrijf. Fijn dat dit kan en goed werkt!

Choix et rapidité de livraison

Service impeccable

Alles ontvangen conform de bestelling

Twee woorden, negen letters....: "Duurt lang"

Misschien lag het aan DHL... maar het heeft meer dan een week geduurd voor ik het spul in huis had. Op zich geen probleem maar wel als je de spull;en nodig hebt om snel een klusje te klaren. Voor mij dus geen tweede keer meer :(

Bolderweg 43

8243 RD Lelystad