Ze komen na, wat ze met je afspreken.

Artikel was uit de handel genomen, nieuwe artikel zou pas enkele weken later in de handel genomen worden. Ivm vakantie hebben zij nieuwe artikel nog 3 weken vastgehouden en toen opgestuurd, precies als afgesproken!

Geen handleiding

Had bandopwindkastje nodig. Oude defect. Oude was handig om lint aan vast te maken en klaar. Nieuwe is erg omslachtig, vooral omdat er géén handleiding bijzit. Heb 10 jaar onderhoud gedaan bij rolluiken waardoor het voor mij niet te moeilijk was. Maar als een leek het had moeten doen, dan had het zonder handleiding fout afgelopen denk ik!

Na een foutje, is alles in een korte tijd opgelost zonder verdere probleem.

Super snelle levering

Ik ben blij met jullie goede service. Rolluik zie er goed uit, ik ga ‘m deze week ophangen. Later laat ik het weten hoe het mij bevalt Gr Harry

Gewoon goed

Rolluik motor besteld . Klein min puntje duurde langer als twee werkdagen en hoorde niets. Derde dag ff gebeld netjes excuses en dat product uit België moest komen . Op 5e werkdag product in huis. Had hierna vraag over benodigde drukschakelaar heb daar binnen een dag al antwoord op gehad .

Prima verlopen

Dat de onderdelen in een redelijke tijd zijn geleverd.

Snel en foutje snel gecorrigeerd

Bij een onderdeel is het artikel nummer door elkaar gehaald, na bellen hierover was het juiste artikel de volgende dag geleverd. Foutjes zijn acceptabel als ze zoals in dit geval snel opgelost wordt. TOP.

Super ervaring

Snelle levertermijn, uitstekende prijs voor TOP producten.

Voldoet aan verwachting

De producten zijn netjes & snel geleverd...

Uitstekende en snelle levering

S'avonds besteld en de volgende morgen in huis. Ze hadden ook precies dié onderdelen die ik zocht. Was nog op zoek gegaan naar andere sites, maar nergens hadden ze wat ik zocht.

Prima bedrijf alleen de site is niet echt makkelijk, met hapering van de ideal betaling, een dubbele bestelling, maar werd door telefonisch overleg goed opgelost.

Super snel en correct

Super snel en correct

Snelle levering.

Ik had een specifieke schakelaar nodig en hij werd de volgende dag al geleverd. Volgende keer denk ik zeker weer aan ze.

Gewoon goed

Ik zeg bestellen,niet verder kijken

prima bedrijf.

Snelle levering top producten.

Super bedrijf snelle levering

Top top

Snel en correct geleverd. klein minpuntje

Op neer schakelaar besteld. Keurig compleet geleverd volgende dag. Alleen op de schakelaar is niet te zien hoe de aansluiting moet er een aansluitschema ontbreekt. Hopelijk lukt het toch

Duidelijke site, makkelijk om de juiste onderdelen te vinden en te bestellen.

Snelle juiste levering van bestelde spullen

Duidelijke website, goede afrekening, snelle levering.

Snel, duidelijk, tevreden

Over alles heel tevreden

Top webshop met snelle levering

Duidelijke webshop en onderdelen super snel geleverd. Mijn 20 jaar oude elektrische rolluik doet het weer perfect!

Snel

Korrect en netjes afgeleverd.

Duidelijke website en snelle levering

Duidelijke website en snelle levering

Zeer tevreden over de levering

Goede artikel en prijs info op de website en snel geleverd

Goede snelle levering

Prima produkt wat voldoet aan de eisen.

Bolderweg 43

8243 RD Lelystad