Snelle levering,binnen 2 dagen in huis.

Site is overzichtelijk, naar onderdelen zoeken is een makkie!!

perfekt duidelijk

besteld vanaf site 2 dagen later thuis

besteld snel bezorgd

goed produckt

Perfecte service

Onderdeel werd zeer snel geleverd

Geleverd wat gevraagd en snel.

snelle levering en prima geprijsd

zeer tevreden

Super tevreden

Zeer tevreden over de produkten en zeker over de snelle levering

Duidelijke instructie bij het geleverde artikel

Vrijdag besteld, dinsdag erop geleverd.

Snelle levering, klantvriendelijk en behulpzaam bij vragen. 👍

Snel geleverd en volgens afspraak.

Product voldoet aan de verwachting en was snel te vinden op de site

Snel bezorgd, de rolluik afstandbediening ziet er precies uit als op webshop foto, voldoet aan alle wensen.

Duidelijke site. Snel geleverd.

Ik ben zeer tevreden over de snelheid van levering en service.

Het bedrijf biedt een uitgebreid pakket producten van verschillende kwaliteit waaruit een keuze gemaakt kan worden. De levering is conform de belofte. Een gedeelte van de opdracht moest worden geretourneerd. Dit werd adequaat en snel uitgevoerd.

Snelle levering en netjes verpakt

Uitstekende en directe correcte levering

Uitstekende en directe levering.

Super snel.

Snel ,direct contact,vriendelijk.

Eenvoudig bestellen op de website, helder omschrijving en volledige details. Enige kanttekening is de maatvoering van de losse adapters. Bestelde 70 mm, kreeg 65 mm (stond 70 mm op het zakje). heb de oude gebruikt

Een servicegericht bedrijf met een stevig karakter.

Ze hebben mij zeer goed geholpen met de vervanging van de buismotor voor een zonnescherm. Na wat verkeerde motoren en een instelling die opnieuw gedaan moest worden met een instelkabel hebben we het samen even moeilijk gehad. Als het moeilijk wordt moet je met ze bellen is het beste advies dat ik je kan geven. Als je open met dit bedrijf in gesprek gaat over wat je nodig hebt vinden ze vast een oplossing voor je. Geef ze niet de indruk dat je de boel belazerd. Dan steekt het stevige karakter de kop op. Eerlijkheid en betrouwbaarheid zijn zijn voor dit bedrijf net zo belangrijk als voor mij.

Supersnelle levering

Vlot en correct geleverd. Prima prins kwaliteit verhouding

boven alle verwachtingen

Klant vriendelijk, duidelijk advies zeer goed product komt afspraken na en snelle levering.

goed en snel geregeld

goed, makkelijk en snel

Value for Money instead of top product for maximum price.

Zeer snelle afhandeling. Heel goede kwaliteit tegen een lage prijs. Je kunt voor deze combinatie kiezen omdat het ruime aanbod dit mogelijk maakt. Maar is er ook een combinatie mogelijk waarbij een (vermeend) topprodukt gekocht kan worden voor een 3-voudige prijs.

Snelle levering, schappelijke prijs

Snelle levering, schappelijke prijs

Duidelijk en snel

De site was duidelijk, ik vond direct wat ik nodig had. Pakket werd direct na het weekend verstuurd en kwam netjes verpakt binnen

Snelle levering en goed

Xx