Snelle levering en veilig verpakt

Snelle levering. Goede servies

Snelle levering. Goede servies

Vandaag besteld morgen in huis.Duidelijke omschrijving product goede foto's

Snelle levering. Duidelijke berichten over zending. Perfect.

Snelle levering. Duidelijke berichten over zending. Perfect.

zeer snelle levering van het juiste materiaal

Zee snelle leverin, de volgende dag al in huis, het goede materiaal dus gelijk kunnen plaatsen

Super snel geleverd

Netjes geleverd. Alleen nu nog iemand die het komt monteren. 😂

ben zeer tevreden met de snelle levering en het product

de buismotor en adapter set( excentrisch) past goed in de döner buis 70 mm... duidelijke elektrische aansluitschema

Goed en snel geleverd

Prima en zeer snelle service

Fijne site en snelle sevice

prima service snelle levering

Snelle levering van het door mij benodigde product!

Tevreden

Tot nu toe al twee keer gevonden wat ik nodig had terwijl in België het niet te vinden is. Service is wel aan de dure kant als het naar België moet komen.

Na mail heel goed geadviseerd door U, en de bestelling nadien verliep vlekkeloos, toestel monteren .

Als ik weer iets nodig heb, bestel ik bij U.

Vlotte levering en correcte info

Paar kleine dingetjes besteld en gelukkig direct geleverd. Dat is fijn want ik had ze nodig.

De artikelen worden snel en correct geleverd.

Super goede service

Na een foutje op de website die ik had gemeld, is dit direct gewijzigd. Daarna de bestelling geplaatst en correct geleverd.

Snelle service en goed product

zoals op de website geadverteerd een hele snelle levering van het juiste product. goede kwaltiet.

Super bedrijf

Vriendelijk en correct telefonisch geholpen en snel en correct geleverd, wat wil je nog meer !

Geweldig!

Een hele goede en duidelijke website, ik kon heel gemakkelijk vinden wat ik zocht en had het de volgende dag al in huis.

Prima levering

Ik had verwacht dat ik het eerder had, na 4 dagenontvangen en de juiste onderdelen. Super

Leveren conform bestelling

Besteld en een paar dagen conform bestelling geleverd. Redelijk snel.

Kreeg snel antwoord op mijn vraag

Snel geleverd.

Snel geleverd.

Fijn bedrijf om zaken mee te doen

Advies gevraagd om een handbediend rolluik om te bouwen naar electrisch, er werden diverse motoren aangehaald om te gebruiken, en niet meteen de duurste geadviseerd, dat is meedenken met de klant.

Goede communicatie en prima service

Direct medewerker aan de lijn die zelf in staat was ( in tegenstelling tot. veel grote bedrijven) een probleem op te lossen. Snel en acuraat!! Complimenten

Snelle en goede levering.

Bij het vragen naar meer informatie werd er goed meegedacht.

Bolderweg 43

8243 RD Lelystad