Goede duidelijke communicatie

Had een wat ouder systeem met motor stuk na 3 berichten alles op een rijtje wat er was toen besteld en wekte perfect.

Goed bedrijf

Gemakkelijke bestelmode snelle levering

hele goede service, perfect

reageren perfect op telefoontjes en emails. ze hebben me goed geholpen.

Ik kreeg het sneller dan verwacht. Ik ben er super blij mee en het werkt naar behoren.

Nette service en goede communicatie

Nette service en een goede communicatie. Nu hopen dat de motor van het rolluik een paar jaar meegaat!

Uitstekende service en kennis van zaken

Rolluikveren besteld en snel bezorgd. Alles past perfekt.

Geweldig goed geholpen

Fijne duidelijke website en goede hulp via WhatsApp.

Snelle verzending, goede prijs, duidelijke instructie

Ik had per ongeluk 2 x het zelfde bestelling gedaan en ze hebben netje een weg gehaald en de andere snel gestuurd

Prima bedrijf

Goede communicatie en snelle levering. Zeer tevreden.

Aanrader

Ruim assortiment, goede kwaliteit, snelle levering. Niks te klagen dus (had een bandenwinder besteld)

Snelle levering en goed materiaal

Prima plek om onderdelen te bestellen

Prima plek om onderdelen te bestellen

Overzichtelijke website, snel mijn product gevonden en inderdaad binnen 1 werkdag geleverd.

zeer snel geleverd

Kundige medewerkers die na mijn vraag direct artikel nummers konden geven.

Goede service en snelle reacties

Onbekende motor en aan de hand van foto de juiste motor gekregen

onderdeel zoals beschreven juist verpakt en de volgende dag ontvangen.

onderdeel zoals beschreven juist verpakt en de volgende dag ontvangen.

goede site en duidelijk

vlot besteld en binnen gekregen

Snelle levering een reactie

De bestelling was snel geleverd, toen bleek dat ik de verkeerd onderdelen had besteld, werd na chat contact, waar snel op werd gereageerd, het juiste onderdeel snel toegezonden.

Kwaliteit rondom levering. Ook voor een eenvoudige bestelling van afdekdopjes

Duidelijke omschrijving en afbeelding op de site. Eenvoudige digitale bestel procedure. Goede emailcommunicatie over aankoop, betaling en levering!

geweldig

snelle bezorging en goed product

Super,

Perfecte afhandeling van vragen en levering van de producten

Zeer teveden klant hier

Het advies, snelle levering en kwaliteit ben ik zeer over te spreken. Zou zeker weer spullen bestellen als ik die nodig heb. En dan het strikje om de levering maakte het helemaal af. Keep up de good work guys. Gr Daan

Goede respons op mijn vraag over een oud type zonnescherm.

Ik heb een advies gekregen om dit zonnescherm te "elektrificeren". Met daarbij een overzicht van de benodigde onderdelen. Alles werkt nu perfekt. Deze firma is de enige die nog onderdelen kan leveren voor dit type scherm. Ook de communicatie vis WhatsApp werkt voortreffelijk

Bolderweg 43

8243 RD Lelystad