Tout était au top!
Bonjour Daniel, Merci beaucoup pour votre message, cela nous fait vraiment plaisir. Ravis de lire que tout était au top, c’est exactement l’expérience que nous souhaitons offrir à chaque client. Merci pour votre recommandation et votre confiance. Cordialement, Team Rolluikonderdelen ------------------ Beste Daniel, Hartelijk dank voor je bericht, dat waarderen we enorm. Fijn om te lezen dat alles helemaal top was, dat is precies de ervaring die we elke klant willen geven. Dank voor je aanbeveling en je vertrouwen. Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen
Goed product voor een goede prijs en volgens afspraak snel geleverd.
Beste Henrie, Dank je wel voor je mooie review. Goed om te horen dat het product naar wens is, voor een goede prijs, en dat de levering volgens afspraak snel is verlopen. Zo moet het gewoon gaan, duidelijk en netjes geregeld. Bedankt voor je vertrouwen en je aanbeveling. Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen
Ondank verkeerde bestelling goed opgelost Ook verzendkosten terug gekregen
Beste Bert, Dank je wel voor je review. Fijn om te horen dat het, ondanks de verkeerde bestelling, goed is opgelost en dat ook de verzendkosten netjes zijn teruggestort. Een fout kan gebeuren, het gaat erom hoe je het daarna oppakt. Bedankt voor je vertrouwen en je aanbeveling. Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen
Ben heel goed geholpen via whatsapp om het juiste onderdeel te vinden. Snelle en goede levering, alles top geregeld
Beste Kees, Dank je wel voor je mooie review. Fijn om te horen dat je via WhatsApp goed bent geholpen tijdens je zoektocht naar het juiste onderdeel. Soms is het net even dat extra meedenken dat het verschil maakt. Mooi dat de levering daarna snel en goed is verlopen en dat alles top geregeld was. Dat is precies hoe we het graag zien. Bedankt voor je vertrouwen en je aanbeveling. Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen
Bonsoir ma commande ORD118386 payé depuis le 23 octobre n a toujours pas été livré ?? Combien de étoiles pensez vous que cela mérite ?
Mickael, Nous comprenons votre frustration. Si vous aviez pris le temps de lire notre e-mail, vous auriez vu que votre colis a bien été livré, mais qu’il a été déposé dans un point relais, car personne n’était présent lors de la tentative de livraison. Vous pouvez donc le retirer directement sur place. Si vous avez besoin d’aide pour retrouver les informations du point relais, nous vous aidons bien entendu avec plaisir. Wij begrijpen dat dit vervelend voor u is. Wanneer u onze e-mail had gelezen, had u kunnen zien dat het pakket wel degelijk is geleverd, maar is afgegeven bij een afhaalpunt, omdat er niemand aanwezig was bij de bezorging. U kunt het pakket daar ophalen. Mocht u hulp nodig hebben bij het terugvinden van het afhaalpunt, dan helpen wij u uiteraard graag verder. mvg Team Rolluikonderdelen.nl
Gewoon goed en een eerlijke prijs
Beste Jan, Dank je wel voor je mooie review. Super product, snelle levering en een eerlijke prijs, dat is precies waar we voor staan. Fijn dat je dat zo hebt ervaren. Bedankt voor je vertrouwen en je aanbeveling, dat waarderen we enorm. Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen
bij een eerste telefonisch contact wordt het product waarnaar ik op zoek ben opgezocht en tevens bevestigd dat het product voorradig is. werd op tijd verstuurd, goed werkende dienst-na-verkoop
Beste Pia, Dank je wel voor je mooie review. Fijn om te horen dat je bij het eerste telefonisch contact direct goed bent geholpen en dat het product is opgezocht en bevestigd als voorradig. Dat scheelt weer zoeken en twijfelen. Mooi ook dat de levering op tijd was en dat je tevreden bent over onze dienst na verkoop. Daar besteden we veel aandacht aan, ook nadat de bestelling de deur uit is. Bedankt voor je vertrouwen en je aanbeveling. Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen
voor een specifiek probleem had ik correcte info nodig die niet evident was. toch verliep alles perfect en kreeg ik de juiste materialen toegestuurd. ook hun video's met handleiding installatie somfy zijn correct (en ik vond zes andere die allemaal fout waren bij andere websites!!) pluim dus voor rolluikonderdelen.nl
Hartelijk dank voor uw mooie reactie. Fijn om te horen dat u voor een specifiek probleem de juiste informatie en materialen van ons heeft ontvangen. Ook dank voor het compliment over onze installatievideo’s — goed om te weten dat die duidelijk en correct zijn. Dank voor het vertrouwen in Rolluikonderdelen.nl.
Beste Geert, Dank je wel voor je beoordeling en je aanbeveling. Kort en krachtig, dat mag ook. Fijn dat alles naar wens is verlopen. Mocht je in de toekomst weer iets nodig hebben, dan helpen we je graag verder. Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen
conforme à la commande..c'est le transporteur qui n'est pas à la hauteur..
Bonjour Alain, Merci pour votre avis et pour votre confiance. Nous sommes heureux d’apprendre que le produit est conforme à votre commande. En revanche, nous sommes désolés que le transporteur n’ait pas été à la hauteur. Malheureusement, une fois le colis remis au transporteur, nous dépendons de leur organisation et de leurs délais. Nous comprenons toutefois votre déception et prenons ce type de retour très au sérieux. Merci encore pour votre recommandation. Cordialement, Team Rolluikonderdelen -------------------- Beste Alain, Dank voor je review en je vertrouwen. Fijn om te horen dat het product conform bestelling was. Jammer dat de vervoerder niet aan de verwachtingen voldeed. Zodra een pakket bij de vervoerder ligt, zijn wij afhankelijk van hun planning en werkwijze. We begrijpen de teleurstelling en nemen dit soort feedback serieus. Dank voor je aanbeveling. Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen
Goeie service en snel
Beste Peter, Dank je wel voor je mooie review. Om aan te bevelen, absoluut, dat is een compliment waar we blij van worden. Fijn dat je de service als goed en snel hebt ervaren. Zo hoort het gewoon te gaan. Bedankt voor je vertrouwen en je aanbeveling. Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen
Onderdeel wordt altijd snel geleverd en kwaliteit goed!
Beste Paul, Dank je wel voor je mooie woorden. Altijd correct en snel geleverd, dat is een compliment waar we trots op zijn. Fijn dat je tevreden bent over zowel de snelheid als de kwaliteit. Daar blijven we ons voor inzetten. Bedankt voor je vertrouwen en je aanbeveling. Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen
Alles is goed bezorgd
Beste Tjeerd, Dank je wel voor je review. Fijn om te horen dat alles goed en netjes is bezorgd. Soms is het precies dat, gewoon correct geleverd zonder gedoe. Bedankt voor je vertrouwen en je aanbeveling. Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen
Prima aangegeven met een alternatief de voor en nadelen wat de keuze beter te maken is.
Beste Rudy, Dank je wel voor je mooie review. Fijn om te horen dat we de voor en nadelen van het alternatief duidelijk hebben kunnen uitleggen, zodat je een weloverwogen keuze kon maken. Dat vinden we belangrijk, niet zomaar iets verkopen, maar samen kijken wat het beste past bij de toepassing. Bedankt voor je vertrouwen en je aanbeveling. Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen
Snelle en complete levering.
Goedemorgen, Dank je wel voor je mooie beoordeling. Zeer goed, snelle en complete levering, dat is precies wat we willen neerzetten. Fijn dat alles naar wens is verlopen. Bedankt voor je vertrouwen en je aanbeveling. Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen
Motor snel ontvangen, maar accu werkte niet. Terug gestuurd en wacht nu op een nieuwe.
Dank voor uw bericht. Vervelend dat het onderdeel naar behoren werkten; dat is uiteraard niet de bedoeling. Wij willen daarbij graag aangeven dat wij inmiddels een nieuwe motor naar u hebben gestuurd, zodat u zo snel mogelijk verder kunt. We hopen dat dit het probleem definitief oplost. Dank voor uw geduld en het doorgeven van uw ervaring.
Twee maal een verzendfout. Maar klantenservice neemt telefoon op. Snelle reactie
Beste Sjaak, Dank je wel voor je eerlijke review. Twee keer een verzendfout is natuurlijk niet hoe het hoort, dat moeten we gewoon beter doen. Fijn om te lezen dat je wel direct iemand aan de telefoon kreeg en dat er snel is gereageerd. Een fout maken is vervelend, maar het gaat erom dat het serieus wordt opgepakt en opgelost. Bedankt voor je vertrouwen en je aanbeveling, ondanks de hobbels. Dat waarderen we extra. Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen
I ordered some ELERO products, they arrived at my home, perfect and very good pricing
Dear Walter, Thank you very much for your fantastic review. We are delighted to hear that everything arrived perfectly at your home in Stockholm and that you are satisfied with both the ELERO products and the pricing. “Excellent & reliable service” is exactly what we aim for, so reading this truly means a lot to us. Thank you for your trust and your recommendation. If we can assist you again in the future, we will be happy to help. Kind regards, Team Rolluikonderdelen ------------------ Beste Walter, Hartelijk dank voor je fantastische review. Fijn om te horen dat alles perfect bij je thuis in Stockholm is aangekomen en dat je tevreden bent over zowel de ELERO producten als de prijsstelling. “Excellent & reliable service” is precies waar we voor gaan, dus dit waarderen we enorm. Dank voor je vertrouwen en je aanbeveling. Mocht je in de toekomst weer iets nodig hebben, dan helpen we je graag opnieuw. Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen
Snelle en prima service. Elero onderdeel dat niet std voorkwam op website toch kunnen bestellen.
Beste Henri, Dank je wel voor je mooie review. Fijn om te horen dat je de service als snel en prettig hebt ervaren. Mooi ook dat we het Elero onderdeel, dat niet standaard op de website stond, toch voor je hebben kunnen leveren. Soms zit het net even buiten het standaard assortiment, maar dan zoeken we het gewoon uit. Bedankt voor je vertrouwen en je aanbeveling. Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen
Via whatsapp om advies gevraagd, het duurt even maar je krijgt goed en adequaat advies inclusief link naar de geadviseerde onderdelen. Rolluik was hiermee snel gerepareerd en werkt weer naar behoren.
Beste Hans, Dank je wel voor je mooie review. Fijn om te horen dat je via WhatsApp goed en adequaat advies hebt gekregen, inclusief de juiste links naar de onderdelen. Soms duurt het net even iets langer om het goed uit te zoeken, maar dan weet je wel zeker dat je het juiste bestelt. Mooi dat het rolluik met de Selve SecuBlock Rapid snel gerepareerd was en weer naar behoren werkt. Daar doen we het voor. Bedankt voor je vertrouwen en je aanbeveling. Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen
Bonjour, effectivement visite sur le site aisé avec informations complémentaires sur les différents types de produits, commande de matériel arrivée dans le délai impartis. À recommander
Bonjour Jean-Claude, Merci beaucoup pour votre excellent avis. Nous sommes ravis d’apprendre que la visite de notre site a été simple et claire, avec des informations complémentaires utiles pour choisir les bons produits. C’est exactement l’objectif, rendre la recherche et la commande aussi faciles que possible. Heureux également que votre matériel soit arrivé dans le délai imparti. Merci pour votre recommandation et votre confiance. Cordialement, Team Rolluikonderdelen -------------------- Beste Jean-Claude, Hartelijk dank voor je mooie review. Fijn om te horen dat de website duidelijk was en dat de extra informatie over de verschillende producten behulpzaam was bij het maken van de juiste keuze. Dat is precies de bedoeling, het zoeken en bestellen zo eenvoudig mogelijk maken. Mooi dat het materiaal binnen de afgesproken termijn is geleverd. Dank voor je aanbeveling en het vertrouwen. Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen
Gemakkelijk om inlichtingen te vragen via whatsap. Onmiddellijk antwoord ontvangen.
Beste Nadine, Dank je wel voor je mooie review. Fijn om te horen dat alles perfect en eerlijk is verlopen en dat je via WhatsApp direct antwoord hebt gekregen op je vragen. Snel schakelen en duidelijk communiceren, zo hoort het. Bedankt voor je vertrouwen en je aanbeveling, dat waarderen we enorm. Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen
veel keuze voor vervangen van rolluikonderdelen,de veeropspanner was stuk in de behuizing deze compleet vervangen kleur bruin voor een lint 14mm breedte 5meter lang en werkt voorlopig prima intussen nog 4 stuks besteld handig om in voorraad op te slaan,communicatie levering en verpakkingsmethode uitstekend,kopen bij deze online webshop is voor herhaling vatbaar,een zeer tevreden klant!
Hartelijk bedankt voor uitstekende service.
Alles prima geregeld.
Bolderweg 43