Prima en snelle levering voor een prima prijs

P25 jaar oude rolluiken gerepareerd en alles was gewoon leverbaar.

Prima prijs en en sbelle levering.

Prima product met snelle levering

Gewoon goed zoals het hoort.

Uitstekende service!

Heel goede ervaring met de aankoop VVSB een staafmixer. Snelle levering

Snelle en juiste levering!

Ik ontving de juiste rolbandhouders binnen 2 dagen.

Alles zoals ik gevraagd heb en snelle levering

Aan iederéén aangeraden.

Bestelling was zeer snel binnen. Zojuist mijn 2e bestelling gedaan toen bleek dat onze bandopwinder en band idd creme kleurig was die bij onze nieuwe kozijnen passen.

Prijzen prima maar verzending duurt te lang

Prijzen zijn prima maar verzending (5 dagen) duurt te lang.

Zending niet ontvangen maar wel netjes opgelost

Eerste zending niet ontvangen. Duurde even voordat ik contact had maar heb netjes zending opnieuw verzonden gekregen. Spullen waren goef

prijs was goed snelle levering

Goede en snelle levering

Snelle levering netjes verpakt en alles duidelijk op de site

Zo moet het :) :)

Bestellen online en na een paar dagen in huis zo moet het :) :)

zeer correct en alles netjes.

precies zoals het hoort. volgende keer graag weer

Perfecte afhandeling levering

Perfecte afhandeling levering

Geleverd volgens afspraak

Prima kwaliteit voor redelijke prijs

Tevreden

Perfecte service, behulpzaam& kennis, groot assortiment

Duidelijke site en wijze van bestellen. Levering was snel. Ik had niet t juiste besteld en kwamen met betere oplossingen!

Perfect bedrijf, waarbij advies en verstrekken van de juiste materialen voorop staan en in een dag t

Ik heb de laatse maanden veel besteld en alles werd altijd correct afgehandeld. Zelfs een vergeten zending werd direct toegestuurd zonder kosten. De beschrijvingen bij de artikelen zijn duidelijke en ook het telefonisch advies is altijd correct en juist.

Leverprobleem goed opgelost

De bestelling bleek bij de aflevering zoek te zijn. Na de nodige communicatie is na een week een nieuwe levering gepland en naar alle tevredenheid geleverd.

Uitstekend geholpen

Ik was op zoek naar een onderdeel voor mijn rolluik welke kapot was, door een foto op te sturen werd ik snel en goed geadviseerd welk product ik nodig had. De bestelling ging ook volledig volgens afspraak. Top geregeld.

Snel en juist geleverd

Goed advies

Snelle reactie op vragen

Eerste ervaring zeer goed

Ik had voor een buurman een nieuwe band nodig voor zijn oude rolluiken vond dit artikel bij Rolluikonderdelen vrij snel. Snel besteld en de volgende dag in huis, perfect.

Prima service snel geregeld

Goex contact via chat functie en volgende dag artikel in huis

Keurige snelle levering!

De bestelde spullen werden de volgende dag, zoals op de site staat aangegeven afgeleverd.

Bolderweg 43

8243 RD Lelystad