Keurige snelle levering!

De bestelde spullen werden de volgende dag, zoals op de site staat aangegeven afgeleverd.

goed !

best !

Goed advies heldere dienstverlening

Erg prettig en vlot contact

Ze hadden geen zwarte onderdelen.. Nadat hun overleg hadden met hun leverancier bleek toch alles in zwart leverbaar te zijn. Ze gaven mooi bericht met duidelijke links naar de onderdelen. Alles besteld en op tijd geleverd

Product is van matige kwaliteit en verkoper komt garantieverplichtingen niet na

Product werd snel geleverd en leek te voldoen, maar na 5 maanden ging het kapot. Probleem aangekaart. Zonder nader onderzoek oordeelde de verkoper in eerste instantie dat er een grote kans was dat het niet aan zijn product lag. Ik moest in mijn daaropvolgende antwoord zelf de garantie aankaarten, maar verkoper veronderstelde - wederom zonder nader onderzoek - dat garantie niet van toepassing was. Toen ik aandrong vroeg de verkoper zich af of ik zijn product niet had gebruikt met een product van een ander. Ik antwoordde dat ik het product niet had gebruikt met een ander product, dat het 5 maanden wel prima gewerkt had en dat als hij daar prijs op stelde hij bij mij thuis mocht komen inspecteren. Dit laatste wilde de verkoper niet. Uiteindelijk wilde de verkoper het kapotte product toch onderzoeken en hij gaf aan dat ik het kapotte product (een bandopwinder van ongeveer 7 euro) maar moest terugsturen ter inspectie (verzendkosten ongeveer 4 euro). Ik gaf aan dat ik dat wel wilde doen als de verkoper de verzendkosten zou betalen. Dit laatste weigerde de verkoper ondanks dat hij hiertoe wettelijk verplicht is. Ik heb tot slot geprobeerd uit te leggen aan de verkoper wat zijn wettelijke garantieverplichtingen zijn en hierbij verwezen naar voorbeelden zoals gebruikt door zijn eigen geschillencommissie waar hij naar verwijst op zijn website. Vanaf dat moment reageerde de verkoper helemaal niet meer.....

Levering zoals besteld

Netjes op tijd en precies wat ik had besteld.

Zeer tevreden van mijn aankoop bij "Rolluikonderdelen.nl"

Overzichtelijke webshop, makkelijke bestelling en zeer snelle levering. Er ontbraken enkele accessories, maar na het melden hiervan werd dit in no-time opgelost.

verpakking en levering ok

Het aangekochte toestel BECK-O-TRONICK6 heeft een probleem dat de voedingspanning voor onderdelen 12V = is en geen 24V = waardoor sluitkantbeveiliging niet meer kan gebruikt worden .

zeer snelle levering

alles wat ik besteld hebt goed ontvangen ter verbetering de oprolhouders met standaard het lint erin zat alleen in het verkeerde gaatje dus niet bij de rem(opbouwende kritiek wij zagen het gelijk maar iemand die het voor het eerst doet ziet het misschien niet) groetjes lou

Zeer snel

Goede aanwijzingen via Whatsapp. Zeer snelle levering.

Duidelijk en snel

Duidelijke site, prima prijzen, snelle levering. Top!

Goed artikel snelle levering

Goede ervaring goed artikel en snelle levering. Goed bedrijf.

alles prima afgehandeld zo als het hoort

Goed en correct geleverd

Kan snel vinden welk onderdeel ik nodig had voor het rolluik.

Goede aftersales

Had een onderdeel besteld dat niet voldeed. Terug gestuurd en binnen een paar dagen geld alternatief gestort.

alles naar wens

ik heb mijn bestelling op tijd gekregen en de nalvering was nog sneller dan ik dacht de motor werkt prima

Geweldige zaak ,komt afspraken na

Hallo. Heb wat kleine onderdelen besteld en werd goed op de hoogte gehouden van waar het item zich bevond en wanneer de levering plaats zou vinden . Product voldeed aan de verwachting en was netjes verpakt . Gr Maarten Hooikaas

Ok

Ok

Snelle levering, compleet assortiment, goede website

Zie hierboven

Top! Vlotte levering van de juiste materialen.

Alles naar wens geleverd en exact wat ik wou hebben.

Uitstekende service

Snel antwoorden op vragen, snelle levering en een duidelijke site.

snelle levering goede gebruiksaanwijzing

probleem was snel verholpen door de goede gebruiks aanwijzing die er bij zat bedankt

niet helemaal tevreden

bij bestelling valt de prijs nog redelijk mee maar al verder in het bestel proces komen er steeds meer kosten bij waaronder bv 350 euro plaatsingskosten en dan wordt het toch best wel duur. Daarbij hebben wij ook 3 maanden op de levering/plaatsing moeten wachten en zelf regelmatig contact gezocht met het bedrijf omdat hun niets van zich laten horen.

Snel en de juiste producten

Ze leveren heel snel en tegen goede prijzen.

Supersnel geleverd top

Bolderweg 43