atención perfecta

suministro en tiempo y forma

• ¿Nos recomendarías?

Snelle levering, goede producten

Snel en goede levering

Prettig, precies goed

Duidelijk uitleg verzending goed

Prima service.

Keurig en vakkundig telefonisch geholpen,persoon heeft een goede en technische kennis, onderdelen snel geleverd,alle lof.

goed webshop, snelle afhandeling en levering

snelle afhandeling en levering

Prima en snel geleverd

Hartelijk dank voor de snelle service

Heb een selve kunststof lagerprop 8 kant 60 besteld Zeer tevreden Hartelijk dank Ad.

Zeer behulpzaam via chat en snelle levering.

Helaas geen Nederlandse gebruiksaanwijzing mee geleverd bij de Somfy Chronis Smoove Uno ik hoop dat ze het als nog kunnen doorsturen van Somfy uit .

Goede website.

Makkelijk het onderdeel gevonden en simpel in te vullen. Vlot geleverd.

geen gekke dingen meegemaakt dus tevreden .

Snel geholpen s’avonds per whatsapp

Ik zocht een specifiek onderdeel van een oude Hormann garagedeur en was s’avonds aan het surfen. Via de website kon je chatten via whatsapp en dat was erg fijn want ik stond op het punt het verkeerde onderdeel te bestellen. Ik was verbaasd die avond nog een reactie te krijgen. De website gaf aan een aantal dagen levertijd, maar dit bleek toch langer. Evengoed een 8!

Snel en goedkoop geleverd.

Band opwinder gekocht en die was hier het goedkoopst. Netjes geleverd met installatie instructies.

Prima leverering en product

Een eerlijk en oprecht bedrijf met een zeer snelle en goede service TOP

zeer goede service en zeer goede telefonische bijstand

Heel netjes, goede communicatie, correcte verzending.

In de chatbox wordt correct en 'to the point' gereageerd.

Heel goed!!

Geweldig!

Super snel geleverd en makkelijk te monteren

Contact goed

Contact goed, en vriendelijk geholpen

Snelle en correcte levering.

Als ik nog onderdelen nodig heb zal ik hier terug bestellen.

Goede ,snelle afwikkeling top product

Snel en naar verwachting

Snel en prima afhandeling. Handig brievenbus pakketje levering, waar ik voor pakketpost had betaald. Milieuvriendelijk.

Geweldig goed.

De hulp die ik bij mijn bestelling gekregen heb verdient 5sterren. Nogmaals bedankt en tot de volgende bestelling.

prima snelle en correcte levering

Reageren snel en duidelijk op vragen die via vooraf WhatsApp heb gedaan

Bestelling gedaan, via Whatsappje de nodige hulp ontvangen, beloofd om in 2 werkdagen geleverd te krijgen (België), bleek ik na 4 werkdagen nog niks ontvangen te hebben terug de vraag gesteld en bleek iets fout gegaan (wat overal kan gebeuren) hebben ze meteen excuses aangeboden en het nodige gedaan, de zending was de volgende dag in huis, top bedrijf met kennis van zaken.

Bolderweg 43

8243 RD Lelystad