Technisch issue en technieker loste dit telefonisch op

Er kan altijd iets mis gaan of vergeten zijn tijdens een montage. Gelukkig hebben hun techniekers genoeg kennis om correcte insteucties te geven vanop afstand. Uiteraard op basis van correcte feedback.

Geleverd gekregen wat ik heb gevraagd.

Correcte levering van hetgeen ik nodig heb.

Snelle levering, overzichtelijke website

Snelle levering, overzichtelijke website

Snel en goed

Duidelijke site, waardoor het uitzoeken van de benodigde onderdelen makkelijk en juist verloopt.

zeer positief

Alleen de bezorging door Post.nl is een drama.

Snel en correct geleverd

Snel geleverd Correct geleverd Mail met vraag per omgaande beantwoord. Top dus

Snel

prima. Vlot geleverd

Snel binnen

geen

Bestelde artikelen waren er erg snel, maar ik heb 4,50 verzendkosten betaald terwijl er een postzegel van 2,55 op zat. Beetje jammer dat ze het verschil niet wilden compenseren...

Zeer goed geholpen met juiste keuze onderdelen

Ik kon een foto appen en kreeg binnen 1 minuut advies welke onderdelen ik moest bestellen.

Snel en correct geleverd

Prima onderdelen aan gunstige prijzen. Snel geleverd en goed verpakt. Enige nadeel voor levering; bestellen van rolluikassen is lastig door limitering van lengte. Beperkt tot 1,5m, maar als je 2 x 1m besteld, wordt dat gezien als 2m en moet het in 2 bestellingen.

Vlugge afronding en verzending

Zeer vlug afgerond en verzonden, goede komunicatie daarover. Echter met "feestdag"tussendoor en een zondag is zending dus binnen 72 uur geleverd geweest. Dus al bij al goede score verdiend

Good choice

Except for a late delivery due to COVID issues on purchased parts, the price and the customer support are excellent. I strongly suggest this web shop !!!!

Vlotte levering en netjes geïnformeerd

Prima leverancier Snelle levering

tot nog toe niet zo heel goed.

ik heb een bestelling gedaan, maar is nooit aangekomen. zie mijn mail hierover. ik hoop dat het goed opgelosd wordt.

Snelle service en prima product

zeer tevreden over de snelle levering en kwaliteit

Goede service en snelle levering!!!!

De geleverde delen netjes gebracht

kwamen hun afspraken na

Tijdens hittegolf ging ons zonnescherm kapot en hadden wij een nieuw onderdeel nodig. Gebeld en de man aan de telefoon gaf eerlijk toe dat hij het niet de volgende dag kon leveren (we waren net te laat) maar beloofde mij dat als ik het gelijk ging bestellen, wij het overmorgen bezorgd kregen. Dat klopte.

Snelle service TOP

Snel geleverd!

Positief.

Alles perfect verlopen. Handleiding die bij schakelaar geleverd wordt is niet duidelijk maar de beschrijving die op de site getoond wordt is wel duidelijk.

Perfecte service

Goede en snelle service. Is een 10 waard

Prima service! Duidelijk, snel en accuraat!

Prima service! Snel en accuraat!

Goede en snelle service

Ook goede hulp klantenservice

onderdelen prima, nette levering

volgens afspraak spullen ontvangen.

Bolderweg 43

8243 RD Lelystad