Super behulpzaam

Na een jaar had ik wat instel probleempje, die werden in no time opgelost, eerst door middel van een toegestuurde instructie, toen ik er nog niet uitkwam werd ik vrijwel direct door een zeer behulpzame monteur terug gebeld die het stapsgewijs, in begrijpelijke bewoording, in no-time had opgelost. Klasse service.

positief

positief over ganse lijn

keurig op tijd en juiste product geleverd

prima kwaliteit voor een goede prijs (bol was 30% duurder)

Goed maar ook minpunten , 5 meter snoer besteld kregen helaas 4 meter binnen was net genoeg om het rolluik te maken, dus zie het door de vingers . Snelle levering !

Snelste levering tegen laagste prijs

Een Somfy handzender besteld. Volgende dag al geleverd. Bij andere bedrijven was deze niet op voorraad en was levertijd onbekend door Covid crisis. Daarbij blijkt de prijs ook nog eens de laagste prijs te zijn die ik kon vinden op het internet. Voordat ik besteld had telefonisch nog een technische vraag gesteld. Medewerker had direct parate kennis over deze specifieke handzender. Zo heb je het graag.

Prima bedrijf!

Buismotor snel en correct geleverd zoals het hoort.

correct afgehandeld

Goed product

Doet wat t moet doen

Prima product, en snel geleverd

Ik heb vrijdag 2 Selve Bandopwinders besteld, zaterdag geleverd, en de 1e was binnen 5 minuten ge-installeerd, paste in dezelfde schroefgaten. Het bijgeleverde instructievel was erg duidelijk.

Goed en snel

binnen een dag binnen snelle service

goede ervaring besteld en snel geleverd

Super service en prijs-kwaliteitverhouding

1 telefoontje gedaan om mijn vragen te stellen als leek. Ik ben zeer snel geholpen , de juiste artikelen waren de dag nadien al geleverd ! Ik dank de persoon die mij telefonisch te woord heeft gestaan. Mvg Guy Goovaerts

Snelle correcte levering!

Snelle correcte levering!

snelle levering. Makkelijk te installeren, werkt perfect.

Juiste artikel, snel geleverd

Netjes geleverd conform afspraak

Snelle service en goed kwaliteit onderdelen

Een x korting zou wel leuk zijn

Voldeed helemaal naar wens

Overzichtelijke webside Redelijke prijs voor goede kwaliteit

Zo hoort het.

Snel geleverd, overzichtelijke site. Prima communicatie. Aanrader.

De ene dag besteld en de volgende dag al in huis. Heel blij mee.

Top!!!! Service met een 10.

Gewoon in een keer goed, en mijn rolluik draait weer als een zonnetje( en dat is met dit weer wel zo fijn). Dank

Snelle levering, goed advies

Na een foute bestelling te hebben gedaan even gebeld , goed advies gekregen over het artikel wat ik dan wel moest hebben, en dit was de volgende dag al geleverd ! Ik heb de verkeerde bestelling retour gestuurd en ben benieuwd of de creditering van het bedrag ook zo snel gaat !

Snel de juiste onderdelen ontvangen. Helaas verkeerde instructies toegevoegd.

Juiste spullen snel ontvangen. Zien er degelijk uit tegen een prima prijs. Enigste kleine puntje was dat de instructies voor bandspanners meegeleverd was terwijl ik koordspanners besteld heb. Gelukkig gewoon te downloaden vanaf de website.

goed en snel

in de avond besteld en een paar dagen al binnen zoals ze zeggen perfect goed en snel

Snelle dienstverlening voor een goede prijs.

In totaal goedkoper dan de concurrentie.

Bolderweg 43

8243 RD Lelystad