Snel geleverd, maar de helft ontbrak

Ik had twee rollen rolluik band besteld. Helaas slechts één geleverd gekregen. De tweede wordt echter zonder omhaal nageleverd. Inmiddels is het ontbrekende item geleverd. Zonder omhaal, zonder problemen. Beveel ik deze site aan? Ja!

nadat er geleverd was onderdeel gemonteerd en werkte meteen correct

ondanks de vertraagde levering door het coronavirus onderdeel gekomen en gemonteerd , werkt correct

Vlugge correcte dienstverlening

Geleverd wat gevraagd werd en op de vooropgestelde datum. Goede verpakking. Bedankt

Goed!

Al een paar keer besteld! Snelle levering en goede kwaliteit voor een mooie prijs.

Snelle levering.

Ik had 10 m optrekband nodig en besteld. Het is fijn dat je per meter kunt bestellen. Zonder meerprijs ontvang ik een standaarddrol van 12m. Dat zegt dus iets. Prima service dus.

Keurig geregeld

In de bestelling zat het verkeerde onderdeel, (kan gebeuren, we zijn allemaal mensen) na melding via email (met een snelle reactie) de volgende dag het goede onderdeel ontvangen. Keurig en snel opgelost

het was ok

levering is tijdig aangekomen , en voldeed

bedankt , snelle en correkte levering

Deskundige ondersteuning

Prima ervaring en individuele hulp vooraf bij nadere vragen over te plaatsen bestelling

Snelle levering. Geleverd zoals besteld.

Snelle levering. Geleverd zoals besteld.

Correct geleverd wat ik had besteld

Alles was correct geleverd en vlug bij mijn klant thuis zodat ik de herstelling kon uitvoeren. Normaal heb je ....jaar garantie op de motor maar daar was nergens niets van terug te vinden wat ik toch graag had.

Vriendelijke medewerker

Omdat ik zelf niet precies wist wat voor buismotor ik moest hebben (door de bomen het bos...) heb ik gebeld. Hier werd ik zeer vriendelijk en professioneel te woord gestaan

Gewoon goed en supersnelle levering!

Gewoon goed en supersnelle levering

Snel verstuurd

Voldeed aan de verwachtingen

Prima service snelle levering

Prima bedrijf

Goede prijs en product

onderdeel goed,kwaliteit minder

Het onderdeel duurde 3 weken er werd niet gemaild dat het wel even zou duren,pas nadat ik erover belde.(dus niet vandaag bellen,morgen in huis) En het zou fijn wezen als er een nederlandse beschrijving bij geleverd werd. Het waren veel talen .behalve nederlands en dan is het ontzettend moeilijk om een afstandsbediening van een zonnescherm te activeren

Goede service en snel geleverd

goede service

goede service , op tijd geleverd

Perfect geregeld.

Super snel.

Goede snelle levering

Geen vervelende dingen ervaren, goede kwaliteit, snelle levering.

Snelle levering!

Makelijk en simpel te bestellen Snelle levering

prima. alles is goed verpakt verzonden

Positief

Bolderweg 43