Top, misschien heb ik niet alles goed gelezen, maar voor een leek als ik meer uitleg op de site wat je precies nodig hebt. Ik kon niet vinden hoeveel Nm mijn motor moet zijn voor mijn type zonnescherm.

Goed te vinden, perfecte levering

Het artikel werd heel snel gevonden. Verzendkosten vielen heel erg mee, had absoluut meer verwacht! Levering exact zoals vermeld, ondanks corona. zeer positieve ervaring!!

Zeer tevreden over Rolluikonderdelen.nl

Ben zeer tevreden over de afhandelingen van mijn bestelling en het snelle leveren.

tevreden

zeer tevreden , snelle afhandeling ,

Prima duidelijk en gemakkelijk

Na ontvangst bleek er een goede handleiding aanwezig te zijn. Het gekochte onderdeel bleek nu een simpele klus te zijn.

binnen korte tijd bestelling ontvangen. Precies als verwacht. Kwaliteit uitstekend. Naast de tekening had ik graag een beschrijving gezien van de installatie Vandaag een halve ster aftrek..

Bestelling en levering op een korte goede manier verlopen. Met dank Blanckaert Freddy

Snelle levering en zeer goede producten

Voor de eerste keer hier besteld maar de bestelde producten waren binnen twee werkdagen bezorgt.

Snel geleverd.

Product was snel geleverd in goede staat.

Uitsetekend

Snelle levering goede prijs verhouding

Prima product

Goede prijs kwaliteitsverhouding, snelle levering. Verzendkosten wel wat aan de hoge kant maar ok

Prima, snel & duidelijk

Snel ontvangen met handige handleiding.

Duidelijke site, goede prijzen en snelle bezorging.

Kan veel beter

Originele bestelling was voor 2 onderdelen, heb ik er een redelijk snel ontvangen, heb gebeld, kreeg de tweede de volgende dag maar helaas was de verkeerde. Weer gebeld en alsnog de goede ontvangen. Medewerkers waren wel vriendelijk en dat schelt.

via site besteld en binnen 24 uur bezorgd

Ging prima. Bestellen ging eenvoudig en bezorging was de volgende dag. Keurig.

Correct advies, correcte levering, correcte prijs

Nu nog de kwaliteit van de rolluikmotoren zelf. De vorige hebben het 14 jaar uitgehouden. Laat ons hopen deze ook.

Snelle service had de onderdelen met 1 dag binnen

Snelle service had de onderdelen met 1 dag

Correct en snel

Snelheid

Snelle levering en heldere communicatie.

Geweldige ondersteuning! Geen dozenschuiver maar echte hulp...

We belden Doorfix ivm een storing van een rolluik in een van onze escape rooms. Omdat wij onze tijden helaas niet konden aanpassen aan de beschikbaarheid van een monteur kregen we van RolluikOnderdelen.nl enorm veel hulp bij het selecteren van de benodigde onderdelen en uitgebreide uitleg bij de demontage en montage van de nieuwe motor. We zijn heel goed geholpen, de nieuwe motor was de volgende dag binnen en door de uitleg was het vervangen een eitje!

Zeer goed levering snel

Alles in volgorde mercl ervoor.

Alles in orde producten levering communicatie echt een aanrader.

Top firma

Top firma bestelling word zeer snel geleverd en perfect materiaal en webshop heel overzichtelijk

snelle levering!

goede ervaring