Geweldige ondersteuning! Geen dozenschuiver maar echte hulp...

We belden Doorfix ivm een storing van een rolluik in een van onze escape rooms. Omdat wij onze tijden helaas niet konden aanpassen aan de beschikbaarheid van een monteur kregen we van RolluikOnderdelen.nl enorm veel hulp bij het selecteren van de benodigde onderdelen en uitgebreide uitleg bij de demontage en montage van de nieuwe motor. We zijn heel goed geholpen, de nieuwe motor was de volgende dag binnen en door de uitleg was het vervangen een eitje!

Zeer goed levering snel

Alles in volgorde mercl ervoor.

Alles in orde producten levering communicatie echt een aanrader.

Top firma

Top firma bestelling word zeer snel geleverd en perfect materiaal en webshop heel overzichtelijk

snelle levering!

goede ervaring

Uitstekend geholpen

Ik had enkele vragen omtrent het converteren van manuele rolluiken naar elektrische rolluiken. Dit werd zeer vlot opgevolgd en een week later is alles netjes gemonteerd.

Snelle en correcte levering

Onderdelen snel en correct geleverd en tegen een goede prijs.

Top service thanks

Snelle bezorging

Levertijd wat lang, verder prima

Vlug geleverd en in orde.

Vlug geleverd en in orde.

teleurstellend

Ondanks dat de bestelling vlot geleverd werd gaat het mij vooral om de afhandeling van mijn klacht! De bandopwinderveer werkte niet en men meent dat dat mijn eigen schuld was wegens ondeskundig gebruik. Nergens in de foto gebruiksaanwijzing stond dat bandopwinder slechts ééń kant op mocht gewonden worden. Blijkbaar heb ik dat gedaan maar hoe kon ik dat weten? Bleek namelijk nergens uit! De e-mail correspondentie werd afgedaan met 'eigen schuld'.

Correcte levering van een goed beschreven product

Correcte levering van een goed beschreven product

Als ik iets bestel, komt het snel

Ben heel blij met de levering

Heb via internet gezocht

Precies wat ik verwacht en netjes geleverd

Wat ik besteld heb was netjes verpakt en op tijd geleverd

Vlotte en snelle levering.

In belgie waren de onderdelen niet te vinden. Gelukkig bij jullie wel. Bedankt voor de snelle levering.

Geen communicatie wanneer iets langer duurt dan normaal

Geen informatie gekregen, toen bleek dat het bestelde niet leverbaar was. Na 1,5 week maar zelf gebeld. Nu nog altijd niks ontvangen.

prima, zoals het hoort

Gewoon goed, meer moet het niet zijn!

Snelle goede levering

Product voldoet aan de verwachting. Kan dit bedrijf aanbevelen.

Goed en snel advies en levering!

Op mijn vraag voor advies, om de defect buismotor van mijn zonnescherm te vervangen, kreeg is snel en zeer goed advies. Vervanger inclusief adapter netjes en snel verzonden. Enige negatieve is de levering door DHL die zijn afspraak niet na kwam en de levering vertraagde. Maar daar kon rolluikonderdelen.nl niks aan doen.

Snel en goed geleverd

Keurige en snelle levering

Snelle levering goed product

Goede producten en voor een scherpe proks

Slechte service

Bandopwinder besteld voor scherm.na montage 1x opwinden veer gebroken. Klacht gemeld maar helaas geen nieuwe ontvangen.jammer viel niet onder garantie,volgens persoon aan telefoon. Slechte service.

Super snelle levering top materialen

Super snelle levering. Top

Bolderweg 43