zie mail
Prima communicatie en het product werd zeer snel geleverd.
Vraiment super rapide et la marchandise très bien emballée. Vraiment à recommander. Merci beaucoup .
De prijsverschil van mijn product was zeer groot ten opzichte van de concurrenten, en het werkt zeer goed. Wel jammer van de beknopte handleiding, voor mij geen probleem, maar voor mensen die niet zo technisch zijn aangelegd, deze zullen even moeten zoeken.
Gisteren rolluikveren besteld voor een herstelling, aan een zeer faire prijs overigens. Deze morgen reeds afgeleverd. Top service.
positief
onderdeel was snel te vinden op de website, redelijk geprijsd. snelle levering, zoals het eigenlijk hoort.
Snelle levering van een prima volgens bestelling onderdeel ontvangen.
Netjes en snel geleverd, goede kwaliteit. Ik heb het goed ervaren.
Le produit répond à mes attentes. Je suis entièrement satisfaite . Maison sérieuse
Bonjour Votre site internet est très bien fait. Mais votre compte wattsapp n’est pas réactif ou n’est pas lu J’ai du passé par votre adresse mail pour avoir une réponse. Réponse claire et précise. Emballé un peu mieux vos paquets le miens est arrivé très abîmé mais ma commande était intact Vos prix sont attractif malgré des frais de livraison un peu cher je n’hésiterai pas à revenir vers vous en cas de besoin Cordialement Jm
Cher Jean Marc, Merci beaucoup pour votre avis et pour avoir pris le temps de partager votre expérience. Nous sommes ravis de lire que vous êtes satisfait de notre site internet ainsi que de la clarté de notre réponse par e-mail. Notre compte WhatsApp fonctionne normalement, mais il ne s’agit pas d’un service de chat en direct. Les messages sont lus et traités à des moments précis. Lorsque nous recevons une même question via plusieurs canaux (par exemple WhatsApp et e-mail), nous choisissons volontairement de répondre par un seul canal. Cela nous permet de centraliser la communication et d’éviter que plusieurs collègues traitent simultanément la même demande, ce qui améliore la clarté et l’efficacité de notre service. Merci également pour votre remarque concernant l’emballage — nous en tiendrons compte. Nous sommes toutefois heureux de savoir que votre commande est arrivée intacte. Encore merci pour votre confiance et au plaisir de vous revoir. Cordialement Team Rolluikonderdelen.nl ---------- Beste Jean Marc, Hartelijk dank voor uw review en het delen van uw ervaring — dat waarderen wij zeer. Goed om te horen dat u tevreden bent over onze website en de inhoud van onze reactie per e-mail. WhatsApp functioneert bij ons gewoon naar behoren, maar het is geen livechat. Berichten worden op vaste momenten gelezen en beantwoord. Wanneer een klant dezelfde vraag via meerdere kanalen stelt (bijvoorbeeld WhatsApp én e-mail), reageren wij bewust via één kanaal. Zo houden wij de communicatie overzichtelijk en voorkomen we dat meerdere collega’s tegelijk met dezelfde vraag bezig zijn. Dat komt de snelheid en duidelijkheid van onze service uiteindelijk ten goede. Dank ook voor uw feedback over de verpakking — die nemen wij zeker mee. Fijn om te lezen dat de bestelling zelf onbeschadigd is aangekomen. Nogmaals dank voor uw vertrouwen en graag tot een volgende keer. mvg Team Rolluikonderdelen.nl
Mijn pakket kwam op tijd en goed verpakt onbeschadigd aan. Onderdeel is prima.
alleen dure verzendkosten
Precies passend en super snelle levering
Goede en snelle informatie gehad over mijn desbetreffend product. Vlotte verzending. Product doet niet wat het beloofd. Minder snelle reactie gehad via WhatsApp toen ik bijstandvroeg. Uiteindelijk na 3 berichten, bericht terug gekregen dat de producent daar ook geen antwoord op weet. Einde verhaal. Helaas blijf ik achter met een product die niet doet wat het zou moeten doen
Ik moest wat langer wachten omdat ze mijn bestelling niet in voorraad hadden. Wel een goed product
Zeer positief
Ik heb een onderdeel besteld, prima service, snel geleverd
Snel alles afgehandeld
They send a wrong item, probably by as mistake.
Original anmeldelse
The ordered and paid item was not in the package. I ordered one High-Line LM 4-channel handheld transmitter - 868 MHZ. In the package there were 4 items of Selve Secublock rapid. I don’t know what they are used too.
prima geregeld
Had een vraag gemaild, en kreeg snel antwoord. Kon gelijk bestellen.
pakketje kwam niet ui pakket automaat, 1 telefoontje en keurig opgelost !
Bestelde verenset die dag na bestelling zou geleverd worden werd na verschillende whatsApp's en mail pas na 10 dagen geleverd. Toen ik na 3 dagen meldde dat ik bestelling dringend nodig had via hun kanaal ( WhatsApp ) kreeg ik dagen geen antwoord , nadat ik een extra mail stuurde kreeg ik plots wel antwoord via WhatsApp : je mag ons niet via de verschillende kanalen contacteren. Na aandringen enkele dagen nadien levering ontvangen.
Beste Geert, Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Jammer om te lezen dat u de levering en communicatie zo heeft ervaren. Wij willen graag toelichten dat het bij ons een standaardprocedure is om klanten te vragen de communicatie zoveel mogelijk via één kanaal te laten verlopen. Dit doen wij niet om contact te beperken — meerdere kanalen zijn juist beschikbaar — maar om snelheid en duidelijkheid te behouden. Wanneer dezelfde vraag via WhatsApp, e-mail én eventueel een ticket in de webshop binnenkomt, wordt deze automatisch meerdere keren opgepakt door verschillende collega’s. Dat lijkt misschien sneller, maar werkt in de praktijk juist vertragend omdat dezelfde vraag meerdere keren in behandeling wordt genomen. Wij geven daarbij nadrukkelijk niet aan dat contact via meerdere kanalen niet mag. We vragen dit vriendelijk en leggen ook altijd uit waarom we dat verzoek doen: om uw vraag zo snel en efficiënt mogelijk te kunnen beantwoorden. Dat de levering langer heeft geduurd dan verwacht en dat dit voor u vervelend was, begrijpen wij goed. Fijn dat de bestelling uiteindelijk is aangekomen, maar het spijt ons dat dit niet is verlopen zoals u mocht verwachten. Dank voor uw feedback — die nemen wij mee om onze service verder te verbeteren. mvg Team Rolluikonderdelen.nl
43 Bolderweg
Lelystad 8243 RD