Laden reviews...
494 recenze za posledních 12 měsíců
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Kundene gir generelt positive tilbakemeldinger om rask levering og pålitelig service. Klare produktbeskrivelser og bra pris-kvalitetsforhold nevnes ofte. Noen kommentarer handler om retur og ufullstendige bestillinger. Totalt sett er opplevelsen positiv og pålitelig.
snelle en correcte levering
Nico
De Haan
snelle en vlotte levering. Dank zij een filmpje op youtube, kon ik de rolluikmotor zelf vervangen, zonder technieker in coronatijd!
Peter
Edegem
Goed advies, en snel geleverd
M.
Meierijstad
Tegenover meerdere elektronische schakelaars is deze veel eenvoudiger in gebruik en wacht de toekomst af hoe het op langere termijn zal evalueren. Is juist geplaatst en in gebruik.
André
Hofstade-Aalst
Is reeds de 2de maal dat ik via jullie iets bestel. En ook nu ging alles weer vlot.
Els
Overpelt
Tonny
Boxmeer
Gelukkig eerder reeds ervaring opgedaan met vervanging van rolluikmotor. De meegeleverde info was algemeen, maar niet conform mijn installatie. De levering van meerdere onderdelen was correct verpakt en snel verstuurd.
Ron
Geleen
Duidelijke webpagina, items snel verstuurd en goede producten. Top!
Martijn
Eindhoven
vlotte levering en goed artikel
luc
kluisbergen
Bestelling was de volgende dag in huis, echter miste ik een gedeelte van de bestelling na telefonisch contact de rest van mijn bestelling de dag erna in huis. Prima service
Mark
Helmond
Fijne overzichtelijke site. Niet te veel poespas. Hou ik van! Goed product en rolt weer als nieuw!(is natuurlijk ook nieuw🤪)
Paulien
Schijndel
netjes
Aldert
barneveld
Onderdeel op de website klopte geheel met hetgeen op tijd ontvangen is.
Harry
Dieren
Zeer snelle levering en product voldoet uitstekend
Beveelt niet aan
John
Berkel-Enschot
omdat het bestelde product er na 5 werkdagen nog niet binnen was, kreeg ik een iets duurdere tegen dezelfde prijs die wel op voorraada was. Prima oplossing. Verbeterpunt is wel dat de klant tijdig op de hoogte gesteld moet worden en niet zoals bij mij, dat het initiatief vanuit de klant moet komen. Anders moet je de belofte van twee werkdagen op de website aanpassen of weghalen.
Piet
Hoogvliet-Rotterdam
Het pakket werd eerst geleverd. De e-mail had ik nog niet gelezen
Modest
Dorp 23 9968 Bassevelde
Snel en correct
Roel
Helmond
Bestelling ging heel vlot
hubert
Stekene
Snelle en goede levering en volgens afspraak
Sjaak Beers
Medemblik
Makkelijk besteld en snel bezorgd.
D
Eindhoven
Simpel , snel en goed , aanrader
A Bos
ASSEN
Snelle en accurate levering!
Stephan
Nijverdal
Doet wat het moet doen, werkt perfect
Albert
Amsterdam
de aankoop is geleverd in perfecte staat in in en in een paar dagen ook de bediening van het toestel is eenvoudig zoals in de beschrijving
johan
wilskerke