Super snelle levering

Stipte levering Na mail met vraag alles netjes in een link wat ik nodig had, bestellen en klaar. Top Alles werkt prefect. Beloofde levering was 2 dagen en na 1 dag stonden ze aan de deur. Top Aanbevolen om daar te bestellen.

Snelle levering.

Alles naar wens.

Goede Service

Content van!

Snelle levering, prima verpakt.

Betrouwbare site en produkten

Ik heb hier al 4x besteld en alles pikfijn in orde,wat niet kan gezegt worden van een Belgische site waar ik mijn bestelling van over 3 maand nog niet ontvangen heb, dus in de zak gezet ben voor 42 euro.

Super snelle levering en alles in de bestelling klopte ,en geen bezorg kosten top.

Super snel en alles top.

perfect geregeld

Snelle en goede levering aan scherpe prijs.

Goed verpakt en snel geleverd

Duidelijke site, in het voorjaar wil ik een 2 tal rolluiken ombouwen naar elektrisch. Daarvoor ga ik t.z.t. ombouw sets bij u bestellen. Als de levering dan net zo goed en snel is ben ik zeer tevreden.

Niets ontvangen

DHL heeft niet bezorgd op afgesproken tijd,maar wel in een mail gezegd dat ik het pakketje heb ontvangen ! Ik heb naar DHL de klacht gemaild en zou een dag daarna antwoord krijgen. Na 2 dgn nog niets gehoord

Super goed

Ben bezig met het product te installeren,maar hoop dat als het mij niet lukt,ook bij Rolluikonderdelen terecht kan voor hulp. Dus dat is even nog ter zijde

Heel tevreden. Goede en snelle communicatie .

Snelle en goede communicatie. Snelle levering. Kortom zeer tevreden.

goede informatie, behulpzaam met extra info

Ik ben netjes te woord gestaan. Er is zelfs extra moeite gedaan om bepaalde gebruiksaanwijzingen te mailen, top!

Duidelijke site, goede prijs/ kwaliteit.

Alles staat goed omschreven en is makkelijk te vinden op de site. Producten zijn goed verpakt en snel geleverd.

Zeer snelle levering, overzichtelijke website

Goed bedrijf snelle levering

Snelle levering goede communicatie Goed bedrijf

Direct antwoord op technische vragen, snel

Prettig en makkelijk contact i.v.m. vragen, snelle levering

snel en goed

Zeer snelle levering binnen i dag, precies het gevraagde.

Zie boven

Duidelijke web site.

Goed product en snelle levering.

Goede keuze en snelle levering. Product was prima verpakt.

Snelle levering en top service

Snelle levering en top service

Prachtig op tijd geleverd

Prima prijs kwaliteit, en vlotte levering.

43 Bolderweg

Lelystad 8243 RD