Waardeloze klantenservice
Product van 5 euro aangeschaft. Paar dagen na bestelling nog steeds geen track en trace zoals de website voorschrijft ("Op het moment dat uw bestelling is aangeboden bij onze vervoerder krijgt u via uw mailadres een e-mail met een track en tracé code, met deze code kunt u de bezorging van uw pakket volgen"). Contact opgenomen na een paar dagen, aangegeven dat ik geen bestelling heb ontvangen en geen T&T code.
"We hebben uw bestelling zonder T&T verzonden, wilt u nog een paar dagen wachten". Een paar dagen gewacht, geen artikel ontvangen. Via klantenservice gevraagd een nogmaals het product te versturen en vermeld dat ik een teveel ontvangen product (als dat ooit zou komen) zou retourneren. "Nee u moet wachten, wij zijn afhankelijk van PostNL". Op de vraag weer een paar dagen later hoe lang ik nog moet wachten op een artikel van 5 euro komt geen antwoord. Superfijn dat je gewoon je geld kwijt bent, na 1,5 week je artikel nog niet hebt en totaal 0 invloed hebt gehad in de fout die zij maken om tegen hetgeen op de website staat toch je spullen zonder T&T te versturen. Topservice om zo je eigen verantwoordelijkheid bij je klanten neer te leggen.