snelle levering en goed product

je verwacht niet dat rolluikonderdelen zo makkelijk te verkrijgen zijn....

Correcte levering na vlotte bestelling.

Prima zaken doen

Snelle levering van goede producten tegen een nette prijs. Daarnaast keurige telefonisch ondersteuning. Niks mis mee

Teleurstellend

Levering vindt niet plaats zoals op de website staat vermeld. Geen track en trace code terwijl je daar wel voor betaald. Bel je en vraag je waar het artikel blijft krijg je als antwoord “ u denkt dus dat wij het niet verzonden hebben “. Over het algemeen een zeer teleurstellend gesprek alhoewel men wel aanbood om het artikel nogmaals te verzenden. Maar alleen al het gesprek en het niet nakomen van de op de website vermelde leveringsvoorwaarden is dit voor mij geen leverancier waar ik in de toekomst nog zaken mee zal doen.

Gewenst product en heel snelle levering.

Zeer snelle afhandeling.

Ik was verrast dat ik mijn bestelling echt zo snel in huis had. Alles was naar wens!

Snelle levering, product zoals gewenst

Perfect alles zoals gepland.

Uitstende ervaring

Netjes aangegeven dat ik een andere steun en adapter nodig had bij mijn nieuwe motor

Snel en correct

Snelle levering, correcte prijs

Ruime keus en snelle levering.

Overzichtelijke website, waardoor ik snel gevonden had wat ik zocht. Ook een snelle levering was een prettige ervaring.

zeer meedenkend en behulpzaam

De afstandsbediening van ons rolluik kon ik niet meer bij de installateur bestellen. Op internet gezocht en uitgekomen bij Rolluikonderdelen.nl. Zij waren zeer behulpzaam en met hun telefonische hulp konden wij uiteindelijk de afstandsbedieningen programmeren. Veel dank hiervoor en zeker een aanrader ! Hans

Geweldig en mooi snel

Gewoon via google bij jullie gekomen en de gok gewaagd en snelle levering en gewoon goed . Dus een aanrader

Goed product handige tool

Super om zonwering mee af te stellen

snelle en correcte zending.

Het onderdeel was via de site snel te vinden en te bestellen. De levertijd was ook erg kort. Prima!

Correct

Correcte levering, alleen ontbraken de bevestigingskoekjes om te kunnen monteren op de muur. Heb de oude gebruikt.

Zeer correct en scherpe prijzen

Alles zeer vlot verlopen super service. Ik stuurde een mailtje met de afmetingen en wat ik zocht en kreeg zeer snel een correct en duidelijk antwoord van wat ik allemaal moest bestellen. Eens de bestelling geplaatst kreeg ik snelle terugkoppeling en werd alles snel verzonden. Aanrader.

Top webshop

Meerdere malen een bestelling geplaatst en altijd netjes en snel afgehandeld.

Bra priser och mycket snabb leverans

Bra priser och mycket snabb leverans. Webbsidan dock enbart på nederländska.

• Skulle du rekommendera oss? Ja

service kan beter / iets niet op voorraad .. laat 't dan weten

had bestelling geplaatst, zou volgende dag geleverd worden, maar nee hoor, zeker 4 dagen moeten wachten, gebeld: was niet op voorraad / laat dan ff weten; heb bij hun mijn bestelling gedaan, omdat de levering de volgende dag al zou zijn zou alleen aanbevelen, als men tijdig laat weten, als bestelling verlaat is, zodat er misschien bij grote spoed bij 'n ander bedrijf besteld kan worden en ik mijn bestelling kan annuleren Ook nog 'n probleem: je moet vantevoren betalen, dus wordt annuleren moeilijker, want je moet maar afwachten, of en wanneer je je geld terug ontvangt

Bestelling snel en netjes afgewerkt

Snel en goed

Snel en goed

Heel snelle levering top en het juiste materiaal

Top services

Bestellen en ontvangen prima geregeld!

zeer attent

Zeer goede service

pakket kwam niet aan maar had wel een track en trace. Naar de klanten service gebeld. Zonder verder vragen hebben ze opnieuw opstuurt en de volgende dag waren mijn onderdelen binnen. Top service

43 Bolderweg

Lelystad 8243 RD