alles naar wens.

voor herhaling vatbaar.

Uitgebreid aanbod en snelle levering. Online aankoop zoals het hoort.

Betaalbaar onderdeel en snel geleverd.

Betaalbaar onderdeel (rolluik opwinder behuizing) en snel geleverd.

Goede en snelle service

Goed en snel

Snelle service, goede prijs

Prima geholpen. Onderdeel 50% goedkoper dan in de reguliere winkel.

Website is helder, goede communicatie en keurig op tijd geleverd.

Teleurgesteld over de communicatie rond levertijd

Beste, De communicatie omtrent de levertijden zijn absoluut onduidelijk en soms zelfs onjuist. Het pakje zou normaal gezien binnen de 3-5 werkdagen geleverd worden. De leveringstijd werd in de eerste drie dagen geüpdatet. Daarna niets meer van communicatie. De samenwerking met PostNL verloopt niet vlot blijkbaar.

snel geleverd en goede kwaliteit

Het geleverde product voldoet aan de omschrijving en is snel geleverd.

Snel, top.

Snelle levering.

Zeer snelle levering, helaas: de verzendkosten waren minder dan de helft van wat men aanrekende...

Was op zoek naar een rolluikmotor van een bepaald type. Kwam ik bij rolluikonderdelen.nl uit. Ik heb de vraag gesteld en een foto van de oude motor gestuurd per mail en heb daar netjes antwoord op gehad. En ook gelijk een overzicht wat ik dan zou moeten bestellen. Dit heb ik ook gelijk besteld en de volgende dag alles netjes geleverd . Echt top

Snelle levering van de juiste materialen

Een defecte Somfy rolluikmotor daar wil je niet lang mee zitten. Normaal een reserve motor in voorraad. Dit bleek een kleiner type te zien dan ik had gedacht. Dus opzoek naar een nieuwe en dat viel niet mee. Tot ik bij de webshop van rolluikonderdelen.nl kwam. Twee exemplaren besteld en een dag later kon ik de motor vervangen.

Vlot geleverd

Snel en duidelijk

Hele snelle levering, duidelijk website

Netjes en snel geleverd

Snel en netjes geleverd.

Snel

Goed en snel bezorgd.

uitstekend

Alles netjes en zeer snel geleverd

Doen wat ze beloven.

Klasse nemen de tijd voor en geen onzin

Heb een negatieve ervaring met een bedrijf. Door hulp onder ander telefonisch heeft mijn zeer veel geld bespaart

Hele goede service en uistekende materialen

Ik was zelf een klein onderdeeltje kwijt geraakt. Dit heb ik gemaild, direct reactive terug en het onderdeeltje hebben ze kosteloos (!) naar mij opgestuurd. Wat een geode service!!

Zeer snelle levering!

Goede snelle levering en na een retour aanvraag snel alles in werking gezet

Goede ervaring

Uitstekende ervaring Snelle levering

teleurgesteld in de service.

bandomwinder besteld, kreeg er een snel genoeg thuis met een gebroken veer. reparatie werd geweigerd door zogenaamd onjuist gebruik. Flauwekul. De veer is van staal, die breekt niet zomaar. Dit bedrijf moet je zo min mogelijk vertellen bij schade, alle info word tegen je gebruikt.

Prima zaak en snelle levering

Prima zaak

43 Bolderweg