Na een kort gesprek over het probleem van het rolluik kreeg ik precies verteld wat ik nodig had. Na snelle levering!! van de onderdelen heb ik het gemonteerd. Het werkte nog niet goed dus daar even over gebeld. Het lag niet aan de onderdelen maar aan een ander montagefout. Dat was snel opgelost. Werkt nu weer als een zonnetje.
Ordered tubular motor and got exactly what was promised. Thank you! I live in Finland and it arrived in 5 days! Nice
slecht
Beste Koos, Bedankt voor uw review. U geeft aan dat het onderdeel niet werkt met uw oude systeem. De ontvanger die u heeft gekocht werkt op 868,30 MHz en is compatibel met Altron-zenders met dezelfde frequentie. Als uw oude systeem op 433 MHz werkt, dan is het logisch dat het niet functioneert. Jammer dat u ervoor gekozen heeft om direct een review te schrijven in plaats van eerst even contact met ons op te nemen. Wij zijn goed bereikbaar via mail, telefoon of WhatsApp en helpen graag bij vragen of onduidelijkheden. U heeft uw frustratie nu kunnen uiten – hopelijk neemt u alsnog even contact met ons op, zodat we samen kunnen kijken naar een passende oplossing. mvg Team Rolluikonderdelen.nl
prima afhandeling
Beste Jeroen, Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en afhandeling. We staan altijd voor u klaar bij een volgende bestelling! mvg Team Rolluikonderdelen.nl
ORD108875 Huismerk inlooptrechter HTF en LHTF universeel zwart 2194 5x 21% €4,95 €0,00 €24,75 Er zijn maar 4 exemplaren geleverd i.p.v. 5. Bij het omhoog gaan van het rolluik haken de lamellen achter de inlooptrechter. Had gelukkig nog een origineel liggen die dit probleem niet geeft.
Het onderdeel werd goed omschreven op de website en is precies wat ik verwacht had
Goede kwaliteit, bij openen niet meteen een veer die eruit springt maar goed beschermd.goede hulp gekregen van het bedrijf bij het openen en bevestigen.
Altijd lastig die zenders voor rolluiken maar hier kun je het altijd vinden.
Alles keurig geregeld
Zelfs met de kleine bestelling een grootse service!
Na plaatsing van de aangekochte rolluiken had het nogal wat voeten in de aarde om ze perfect werkend te krijgen, vooral omdat je licht afwijkende handleidingen vind op internet. Uiteindelijk is alles in orde gekomen, mede door de uitstekende service van Rolluikonderdelen. Ook terugzending van één overbodige zender is zonder de minste problemen afgehandeld. Kortom: betrouwbare leverancier met after sale service met een grote S
Gewoon goed en snel
exact wat ik nodig had en bestelde
Een nieuwe motor en nieuwe veren besteld, die snel werden geleverd. Ik bleek echter één veer te weinig te hebben besteld. Geen probleem voor Rolluikenonderdelen.nl. Werd kosteloos nagestuurd. Dankjewel, betrouwbare partner!
Bij levering ontbraken er twee onderdelen. Chauffeur had een reserve onderdeel bij zich. Andere moest nageleverd worden, en is inmiddels gebeurt. Heb nog niets kunnen plaatsen i.v.m. vakantie. Hoop over een paar weken te plaatsen en hoop ik dat het allemaal klopt en goed is. Afwachten dus.
werkt goed en een mooi product
Goede service en communicatie, heel fijn. Zeer behulpzaam
De motor is korter dan het origineel en de adapter is hierop niet passend. Wacht een week op reactie.
Beste Dick, Op 10 juni om 11.08 uur hebben wij gereageerd op uw e-mail. De lengte van een buismotor is niet relevant; het gaat om de kracht. In de loop der jaren kunnen motoren qua afmetingen iets verschillen. We hebben u bovendien aangegeven dat de adaptieset voor een buis van Ø 78 mm een diameter heeft van ongeveer Ø 74 mm. Als we geen reactie ontvangen op een verzonden mail, gaan we ervan uit dat alles duidelijk is en dat de buismotor gemonteerd kon worden. Wat ons wel verbaast, is dat u geen contact heeft opgenomen toen u geen antwoord dacht te hebben ontvangen — zeker als u onze reactie gemist heeft. mvg Team Rolluikonderdelen.nl
Tamelijk lang moeten wachten op antwoord via whatsapp uiteindelijk alleen koord besteld dat zag er goed uit mooi verpakt en snel in huis wel met een dag vertraging maar dat lag waarschijnlijk aan de post die het moest brengen...
Beste Ger, Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat het bestelde koord naar wens was en netjes verpakt snel bij u is aangekomen. Wat betreft het WhatsApp-contact: op drukke dagen kan het inderdaad voorkomen dat we niet binnen enkele minuten reageren, al proberen we uiteraard iedereen zo snel mogelijk te helpen. Dank voor uw begrip en hopelijk mogen we u in de toekomst weer van dienst zijn! mvg Team Rolluikonderdelen.nl
Het kleine zware onderdeel zat in een te grote doos met te veel ruimte binnen de grote doos met slechts 1 plakbandje erover. Dat is gedoemd dat de verpakking uit de doos valt.
Beste Arjan, Bedankt voor uw waardevolle feedback. We waarderen het dat u de moeite heeft genomen om dit met ons te delen. Uw opmerking over de verpakking nemen we serieus en we zullen dit intern met ons magazijnteam bespreken om herhaling in de toekomst te voorkomen. Excuus voor het ongemak. mvg Team Rolluikonderdelen
Met onmiddellijke hulp via de chat met foto's enz. Top!
Goede kwaliteit en service.
Beste Fabian, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat zowel de kwaliteit als onze service naar wens zijn. Daar doen we het voor! We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen.nl
Site duidelijk maar ontzettend traag, levering duurde langer dan aangegeven!
Beste Axel, Hartelijk dank voor uw review — fijn om te lezen dat uw zonwering inmiddels hersteld is, hopelijk zonder al te veel drama. Wat betreft onze webshop: we zullen uw feedback over de snelheid zeker doorsturen naar onze webbouwer. Hij zal ongetwijfeld blij zijn met nóg een suggestie om ‘het internet’ sneller te maken. En ja, uw pakket had inderdaad één dag vertraging. Helaas hebben zelfs wij (hoe graag we ook anders zouden willen) nog steeds geen invloed op de grillen van PostNL en DHL. Maar we nemen aan dat u een webshop zoekt waar dat soort dingen niet gebeuren — veel succes met die queeste! Mocht u hem vinden, laat het ons vooral weten. Met vriendelijke groet, Team rolluikonderdelen.nl
Ik moest een nieuwe motor hebben voor mijn rolluik en informeerde bij Rolluikonderdelen.nl Na wat informatie ben ik naar Lelystad gereden en heb nog wat gefilosofeerd met de medewerker. Hij gaf mij goed advies en in kon alle onderdelen direct meenemen. Alles is op voorraad en tegen een goede prijs. Dus ik ben helemaal tevreden!
Beste Hans, Wat een mooie review, dank u wel! Fijn om te horen dat het advies goed bevallen is en dat u met alle benodigde onderdelen direct weer op weg kon. We staan altijd klaar om mee te denken — zelfs als daar wat gefilosofeer bij komt kijken. Veel succes met de montage en tot de volgende keer! mvg Team Rolluikonderdelen.nl
43 Bolderweg
Lelystad 8243 RD