Filter

Correcte levering

Snelle levering naar België. Goederen zoals getoond op de website. Een aanrader.

Snelle, correcte levering met extra info!

Duidelijke website en snelle levering

Prettig

Netjes op tijd en levering juiste product

Duidelijke site levering binnen 3 dagen en juiste producten

Zeer vlot verlopen

Alles prima in orde: onderdeel, prijs, verpakking, snelle levering.

Precies zoals ik een bestelling verwacht te verlopen. Snelle levering, zorgvuldig verpakt. Aanrader!

alles perfect in orde

op tijd en vriendelijk af geleverd. onderdelen in goede staat en aan een zeer goede prijs

Prima service. Snel bezorgd

Kan niet beter

Goed geholpen en snel geleverd!

volgende dag al in huis

Zonnescherm defect, motor stuk. Vrijdag nieuwe besteld, exact dezelfde als de oorspronkelijke, en zaterdag in huis. Na montage alles weer prima in orde. En dat voor een redelijke prijs.

Een snelle levering en goede beschrijving op de website.

goede service goede producten thx

Rolluik afstandsbediening besteld. Werkt perfect.

Snel en netjes verstuurd met een gebruiksaanwijzing. Wel zo handig 😉

Snelle verzending, prima service

Onderdeel werd supersnel verzonden, met aanwijzingen voor de montage

Goede service!

De bestelling is netjes en snel geleverd.

snel antwoord

Er werd snel geantwoord op mijn vraag via de info mail. Daarna vlotte bestelling en levering. Prima service!

Snel geleverd, prima prijs en goede handleiding!

Gewoon dik tevreden.

Zeer goed en accuraat. Ook omruilen goed geregeld.

Zeer goede service.

De Selve bandopwinder werd snel geleverd

De Selve bandopwinder was precies wat ik nodig had. Hij werd ook prompt de volgende dag bezorgd.

Goed geholpen

Heel slecht, nooit iets ontvangen

Zeer slechte ervaring met rolluikenonderdelen.nl De zending liep via DHL en zou op zaterdag tijdens de openingsuren van mijn winkel geleverd worden. Nooit aangeboden maar er werd via track en trace vermeld dat ik niet thuis was. Winkel gewoon open. Op dinsdag erna lag het vanaf 13 uur bij ophaalpunt. Inmiddels 2x geweest en vanochtend gebeld. Het is er nog steeds niet. Ik zit nu een week zonder markies dus heb de slinger elders besteld en wil nu graag mijn geld terug. Dit gaan ze niet doen want het is een fout van DHL. Maar deze website werkt met ze, dus als het misgaat horen ze het ook op te lossen. Het komt erop neer dat ik al een week mijn markies niet kan gebruiken en mijn geld kwijt ben aan iets wat er niet (meer) is en nooit geleverd.

Zeer goede service

Zeer snelle,goede service,duidelijke website en goede klantenservice

super

snelle levering en directe oplossing aangeboden gekregen

Snel besteld, snel geleverd!

43 Bolderweg

Lelystad 8243 RD