Keurig nette afhandeling van mijn claim bij vliegmaatschappij

Na de 24 uur vertraging bij Emirates deze uit handen gegeven bij Aviclaim. Deze hebben zij volledig op zich genomen en uiteindelijk keurig afgehandeld. Bedankt voor jullie inzet.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Emirates

Uitstekende service!

Op vakkundige wijze is de vertraging van onze reistijd afgehandeld en administratief verwerkt door Aviclaim medewerkers, complimenten!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? EasyJet

Zonder moeite te doen compensatie

Gewoon goed en gestroomlijnd geregeld.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Lufhansa

dankbaar voor de succesvolle claim

aanbevolen, gezien we na lange tijd toch een succesvolle claim ontvangen hebben

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? transavia

Snel, simpel en effectief

Hee Snel, simpel en effectief. Binnen 6 weken is het geld binnen zonder veel communiceren

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? KLM

Na een aantal jaar eindelijk ons gele ontvangen! Top!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Transavia

Goede communicatie succesvolle declaratie

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Swissair

Prima afgehandeld

Zaak netjes afgehandeld en ben consequent op de hoogte gehouden van de voortgang. Proces nam behoorlijk wat tijd in beslag door uitblijven van aktie v/d luchtvaart maatschappij

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? British Airways

Doen wat zij zeggen!

Na 2 jaar eindelijk een vergoeding mogen ontvangen. Aviclaim gaat er 100% voor. Bedankt!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Britisch Airways

Beroerd

Geen enkele mogelijkheid om contact te krijgen, bij mail krijg je erg irritant bericht terug dat er nog geen duidelijkheid is ondanks dat de procedure meer dan 2 jaar duurde. Mijn gegevens meerdere malen gemaild, daarna bericht dat ik het moest uploaden, dat was weer niet bekend bij DAS. Uiteindelijk in gelijk gesteld, blijkt dat er een aantal claims niet zijn meegenomen. Kort antwoord, procedure gesloten niet meer ons probleem. Kortom teleurstellend

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? KLM

Vasthouders tot resultaat

2 jaar geleden zonder al te veel verwachtingen een claim ingebracht bij TAP, via Aviclaim. We zijn op de hoogte gehouden van de ronduit frustrerende responses van TAP. Inclusief ronduit leugens over onze vlucht canceling. Is gewoon standaard beleid om je te ontmoedigen, vrees ik. Aviclaim heeft volgehouden met een mooi resultaat, 850 Euro, meteen aan ons overgemaakt. Super!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? TAP

Goede ondersteuning Wel wat ingewikkelde indiening van een claim, maar als alles is ingediend heeft aviclaim wel uithoudingsvermogen !

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? TAP

Goed geregeld

Goede ervaring mee alle gegevens door gegeven van de vertraging en alles is geregeld duurde wel 2 jaar maar we hebben netjes het geld gekregen

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Klm

Superfijn om het uit handen te geven!

Al snel kregen we te horen dat we vergoeding kregen vanwege forse vertraging. We werden goed op de hoogte gehouden. Later was onduidelijk of de luchtvaartmaatschappij uit ging betalen. Dat heeft heel lang geduurd. Maar 16 maanden later hebben we mooi bedrag gekregen. Ik zou zelf geen zin hebben in de papierwinkel en het wachten had ik al opgegeven. Het is de afdracht waard! Bedankt Aviclaim!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? British Airlines

Super team

Ik ben heel erg tevreden

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Austrian

Claim laten verjaren en aanbod om claim over te nemen teruggetrokken na acceptatie

Bizar slechte ervaring, bespaar jezelf de moeite en dien je claim ergens anders in of laat het zitten. Aviclaim heeft mij een aanbod gedaan om de claim over te nemen, maar toen ik dat ondertekend had geupload kreeg ik niks uitbetaald. Toen ik vroeg om een update kreeg ik te horen dat hun aanbod "niet verstuurd had moeten worden want de claim was verjaard". Alsof het mijn schuld is dat zij jaren niks hebben gedaan met die claim "omdat ze het druk hadden met de nasleep van covid". Als je dan zelf een foutief aanbod doet dan moet je je eigen fouten gewoon accepteren, maar zij nemen 0 verantwoordelijkheid. Nog nooit zulke slechte service meegemaakt, ik zal ze in ieder geval nooit meer gebruiken en mijn ervaringen zoveel mogelijk delen. Bespaar jezelf de moeite om hier ooit iets in te dienen.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Klm

Super snel!

Ik ben erg blij door Aviclaim te zijn geholpen. De communicatie verliep goed, het was duidelijk en er was erg snel super goed resultaat!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Transavia

Resultaat is uitbetaling en daar gaat het om.

Het geeft even geduurd maar gelukkig is er uitbetaald. En daar gaat het om.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Geen idee, lang geleden

Contact is goed Word goed op de hoogte gehouden

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Airarabia

Echt top gedaan en wat een geduld!

Ik had een annulering van mijn BA vlucht en ik ben zelf best goed in dit soort zaken te regelen maar ik kwam helaas niet verder. Aviclaim heeft de zaak behandeld en het heeft even geduurd (meer dan 2 jaar) maar vandaag is de terechte compensatie dan eindelijk uitbetaald. Ik ben dus heel erg tevreden met Aviclaim!!!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? BA

Zeer positief

Makkelijke aanvraag en goed geïnformeerd tussentijds.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Pegasus

Onervaren met het indienen van claims zocht ik kennis en kunde. Deze heb ik gevonden bij Aviclaim.

Goed, duidelijke en heldere communicatie en verwachtingsmanagement .

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Lufthansa

goed geregeld en klus geklaard

Blij met de uitkomst. Eerst zelf geprobeerd en totaal niet serieus genomen door de luchtvaartmaatschappij. Aviclaim heeft zich vastgebeten en niet losgelaten ondanks de schaamteloosheid van de luchtvaartmaatschappij. Ik was al bijna afgehaakt ware het niet dat de vasthoudendheid van aviclaim toch uiteindelijk zijn vruchten heeft afgeworpen en de luchtvaartmaatschappij zich aan zijn verplichtingen heeft laten houden.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? vulling

Zeer goed bijgestaan door aviclaim!

Aviclaim heeft mij goed geholpen met de claim en binnen het termijn hebben zij (zoals beloofd) de zaak afgerond! Als aandachtspunt geef ik wel mee dat er soms lang tussen updates zit in het begin van het traject. Tegen het eind komen er wel veel updates binnen waar aviclaim mee bezig is.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Swiss

Goede communicatie en een uitstekend resultaat

Goede communicatie vooral

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Vueling

De Corridor 14

3621 ZB Breukelen

0346 20 20 16

Over Aviclaim

Heeft u te maken gehad met een vertraagde, geannuleerde of overboekte vlucht? Of heeft u de aansluitende vlucht gemist? Dan heeft u waarschijnlijk recht op compensatie tot wel €600,00 per persoon! Aviclaim heeft reeds duizenden passagiers succesvol aan een compensatie geholpen. Waarom Aviclaim: ✓ No cure, No pay ✓ Geen verborgen kosten ✓ Als beste beoordeeld in de markt ✓ Internationaal actief ✓ Hulp via telefoon, chat en e-mail. We starten dagelijks rechtszaken om een afwijzing van de luchtvaartmaatschappij tot een succesvolle claim om te zetten. Bent u de volgende tevreden klant die de compensatie via Aviclaim ontvangt?